Horoscop Mihai Voropchievici 17-23 martie 2024. Taurii vor renaşte, Gemenii iau decizii radicale, iar Capricorinii vor avea reuşite materiale

Începutul primăverii vine cu o nouă serie de predicții astrologice pentru săptămâna 17-23 martie 2024. Mihai Voropchievici, renumitul astrolog, ne dezvăluie ce ne rezervă astrele în această perioadă.

16 mart. 2024, 18:50
Horoscop Mihai Voropchievici 17-23 martie 2024. Taurii vor renaşte, Gemenii iau decizii radicale, iar Capricorinii vor avea reuşite materiale
Horoscop Mihai Voropchievici 17-23 martie 2024

Horoscop Mihai Voropchievici 17-23 martie 2024. Renumitul astrolog a prezentat prognoza pentru fiecare zodie în parte în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Berbec

Protecție și încredere. Pentru nativii Berbeci, această săptămână aduce o protecție remarcabilă din partea divinității. Încrezători și hotărâți, sunt pe calea cea bună să își atingă obiectivele.

Taur

Renaștere și libertate. Taurii vor experimenta o adevărată renaștere în această perioadă. Vor simți un sens benefic al lucrurilor din jurul lor și vor avea libertate de acțiune. În plus, se pot salva în situații dificile.

Gemeni

Confruntare și decizii importante. Pentru Gemeni, săptămâna vine cu posibilitatea de a fi trădați sau abandonați. Este momentul să ia decizii radicale și să renunțe la persoanele toxice din viața lor.

Citeşte şi: Horoscopul suprem al primăverii 2024. Noroc uriaş pentru Berbec şi Balanţă, o nouă relaţie pentru Taur. Probleme cu familia şi casa pentru Săgetător

Rac

Rapiditate și schimbare. Racii vor fi rapizi în acțiune și vor avea parte de multe deplasări. Vor experimenta schimbări benefice în situații și vor avea șansa de partea lor în tot ceea ce întreprind.

Leu

Relansare și vitalitate. Pentru Leu, este posibil să întâlnească pe cineva special și să reia o relație veche. Cu condiția să iasă din pasivitate, vor avea parte de o relansare emoțională și de creșterea vitalității.

Fecioară

Dinamism și pasionalitate. Fecioarele vor fi dominate de lucrurile pe care le doresc să le realizeze și vor fi pline de dinamism și combativitate. Există șanse pentru o relație pasională în această săptămână.

Balanță

Bucurie și fertilitate. Pentru Balanțe, șansele de fertilitate sunt ridicate. Vor fi pline de bucurie alături de partenerii lor și vor avea parte de momente speciale împreună.

Citeşte şi: Horoscop Urania 16-22 martie 2024. Ce schimbări aduce echinocţiul de primăvară, zodiile cu aură specială

Scorpion

Transformare și renaștere. Scorpionii se vor confrunta cu sfârșitul unei situații pe care nu au putut să o controleze. Prin transformarea modului de abordare, vor trăi o adevărată renaștere și vor scăpa de angoase.

Săgetător

Soarele apare! Pentru Săgetători, soarele va străluci. Vor fi recunoscute meritele lor și vor clarifica situațiile dificile. Creativitatea le va fi la cote maxime, iar pentru cei singuri, se prefigurează marea dragoste.

Capricorn

Începuturi noi și reușite materiale. Capricornii vor demara o nouă activitate profesională cu reușite materiale pozitive. Este momentul ideal să înceapă noi proiecte și să își atingă obiectivele.

Vărsător:

Ambiguitate și ezitare pentru. Vărsători, săptămâna aduce ambiguitate și ezitare. Reflectarea înainte de acțiune este esențială pentru a obține succesul dorit.

Pești

Călătorii și control. Peștii vor experimenta călătorii și vor avea control asupra situațiilor. Înaintând cu siguranță, vor obține succes și reușite, semnând poate chiar un contract și întâlnind pe cineva special.

Din perspectiva astrologică a lui Mihai Voropchievici, săptămâna 17-23 martie 2024 aduce o serie de oportunități și provocări pentru fiecare zodie. Este momentul să ne concentrăm pe evoluția personală și să fim deschiși la schimbările care ne așteaptă.