Horoscop săptămânal Urania. Intrarea Soarelui şi a planetei Venus în zodia Berbecului va influenţa puternic mai multe sectoare de viaţă ale zodiilor

Intrarea Soarelui în Berbec, pe 20 martie, şi a planetei Venus în aceeaşi zodie, pe 21 martie, va influenţa puternic mai multe sectoare de viaţă ale zodiilor.

22 mart. 2021, 17:56
Horoscop săptămânal Urania. Intrarea Soarelui şi a planetei Venus în zodia Berbecului va influenţa puternic mai multe sectoare de viaţă ale zodiilor

Horoscop săptămânal Urania. Pe de o parte ni se vor da lucruri la care tânjim de multă vreme, pe de altă parte ni se vor lua.

Horoscop săptămânal Berbec – 20 – 26 martie 2021

Micul Benefic și purtătorul de noroc le va deschide drumurile și le va oferi oportunități pe care trebuie să le fructifice rapid pentru că șederea acestei planete, în acest semn zodiacal, va dura până pe 14 aprilie. În după-amiaza zilei de 21 martie, planeta Venus intră în zodia Berbecului, care se va afla în casa I a personalității, dându-le un suport energetic și existențial important.

Micul Benefic și purtătorul de noroc le va deschide drumurile și le va oferi oportunități pe care trebuie să le fructifice rapid pentru că șederea acestei planete, în acest semn zodiacal, va dura până pe 14 aprilie.

Horoscop săptămânal Taur – 20 – 26 martie 2021

Sentiment de insecuritate cu privire la oameni, situații și teme de viață pentru care nativul nu se simte suficient de bine pregătit să le înfrunte, de unde și anume reticențe, stângăcii, reacții evazive când vor trebui să vorbească în public ori să se exprime într-un context socio-profesional exigent. În după-amiaza zilei de 21 martie, planeta Venus intră în zodia Berbecului, semn pe care îl va străbate până pe 14 aprilie.

Citeste si Horoscop Camelia Pătrăşcanu 22-28 martie 2021. Care este cea mai grea zi a săptămânii

Între 22 și 27 martie, ea va crea discrete culoare favorabile unor inițiative sau unor ipostaze fericite, chiar dacă motivația lor nu va fi una evidentă și explicită nativilor. Între 24 martie și 26 martie în zori, vigilență și autoritate în treburile curente care țin de administrarea casei, a gospodăriei și a averii prin decizii ferme.

Horoscop săptămânal Gemeni – 20 – 26 martie 2021

Mecanisme mentale, intelectuale sau de ordin cultural și socio-politic care îi vor motiva pe nativi. Aceștia vor fi obligați să reziste la posibilele atacuri cu privire la concepțiile și atașamentele lor, motivate de aceste convingeri; nu va fi momentul să ia decizii definitive sub imperiul presiunilor exterioare.

În acest răstimp, Soarele va influența sectorul relațiilor de prietenie și pe fondul intrării planetei Venus, în după-amiaza zilei de 21 martie, în zodia Berbecului, între 22 și 27 martie, acesta va genera o comunicare susținută sau mai multe prilejuri ca oamenii să se întâlnească, să se cunoască, să capete încredere și să inițieze proiecte comune.

Horoscop săptămânal Rac – 20 – 26 martie 2021

Luna se va plasa în tranzit prin semnul Racului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal impulsuri armonice, dar le va spori, totodată, și sensibilitatea, ceea ce, în cazul celor supuși stresului social și obligațiilor profesionale majore prin funcție, răspundere, vizibilitate publică, nu va fi în avantajul lor.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru 22-27 martie 2021. Marte se apropie periculos de Axa Karmică

Între 21 martie, după ora 14:18, și sfârșitul zilei de 23 martie (ora 23:57), Luna se va plasa în tranzit prin semnul Racului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal impulsuri armonice, dar le va spori, totodată, și sensibilitatea, ceea ce, în cazul celor supuși stresului social și obligațiilor profesionale majore prin funcție, răspundere, vizibilitate publică, nu va fi în avantajul lor.

Citeste horoscopul complet pe www.libertatea.ro