HOROSCOP: Se întoarce roata pentru 5 zodii chiar de astăzi

Cu toţii ştim ca niciodată karma nu doarme, iar acum a venit rândul unor nativi să plătească. Pentru 5 dintre ei, roata se va întoarce chiar astăzi.

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 10:54
HOROSCOP: Se întoarce roata pentru 5 zodii chiar de astăzi

Taur

Acum ceva vreme, şi-au tratat partenerul de cuplu cu răceală, acesta fiind şi motivul pentru care s-au despărţit. Deşi partenerul de cuplu a încercat să discute de foarte multe ori, rezultatul a fost acelaşi. Acum, a venit timpul ca roata să se întoarcă.

De ceva vreme, nativii taur sunt într-o frumoasă relaţie. Convingerea lor că partenerul de viaţă este cel potrivit este foarte mare. Cu toate acestea, taurii vor avea parte de o surpriză.

Răceala pe care au oferit-o fostului partener se va întoarce împotriva lor astăzi şi vor fi trataţi exact cum au făcut-o şi ei cândva. Chiar dacă nu vor înțelege chiar din prima ce se întâmplă, deoarece totul mergea foate bine, singurul motiv pentru care asta se întâmplă este pentru că ei trebuie să înțeleagă ceva din asta.

Gemeni

Au dat dovadă de o atitudinea recalcitrantă când cineva le-a cerut ajutorul, iar acum a venit momentul să plătească pentru ceea ce au făcut. Vor avea și ei nevoie de ajutor, deoarece vor fi nevoiți să rezolve o problemă destul de mare și care nu suportă amânare. Vor cere ajutorul celor din jur, dar nu va fi nimeni care să le sară în ajutor. În consecință, vor trebui să se descurce singuri, pentru că nimeni nu va fi de partea lor.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro


loading...
Partenerii noștri