Horoscop: Semne că este momentul să-l părăseşti, în funcţie de zodia lui

Relaţia ta cu iubitul este departe de a fi perfectă? Descoperă ce semne îţi arată că nu te mai iubeşte şi nu mai vrea să fie alături de tine, dar nu are curajul să-ţi spună. Iată care sunt, în funcţie de zodia lui:

25 feb. 2013, 19:38
Horoscop: Semne că este momentul să-l părăseşti, în funcţie de zodia lui

Peşti. Îţi vei da seama că este momentul să-l părăseşti dacă observi că este nemulţumit de absolut orice ai face şi îţi găseşte defecte la orice pas.

Dacă accesele de furie ale iubitului tău din zodia Berbecului sunt din ce în ce mai dese, este un semn clar că nu mai are răbdare cu tine şi nici nu te mai vrea prin preajmă.

Cuvintele iubitului tău din Taur sunt din ce în ce mai tăioase şi acide? Aceste lucru îţi arată faptul că nu mai este îndrăgostit de tine, dar nu are curaj să-ţi spună asta.

Dacă iubitul tău din Gemeni te ignoră şi este foarte irascibil, este un semn că nu prea mai apreciază prezenţa ta.

Rac. Dacă este mai tot timpul plecat şi nu se sinchiseşte de faptul că uită să-ţi dea un semn de viaţă cu zilele, este clar că trebuie să-i dai papucii.

Dacă nu te mai iubeşte, iubitul tău din zodia Leului te va trata ca pe o străină şi se va comporta de parcă ar fi singur şi disponibil.

Dacă iubitul tău din Fecioară nu te mai iubeşte, va deveni excesiv de critic, răutăcios, iar cuvintele lui vor fi atât de dure, încât te vor aduce în pragul depresiei.

Infidelitatea este un semn dur pe care îl primeşti din partea unui bărbat din Balanţă care nu te mai iubeşte.

Scorpion. Nu este deloc dispus să trateze o astfel de situaţie cu blândeţe şi îţi va arăta printr-un comportament răutăcios că nu te mai vrea lângă el.

Nativul din Săgetător îşi va pierde foarte repede răbdarea cu tine, se va enerva uşor, iar toate astea în momentele în care nu te ignoră cu desăvârşire.

Capricorn. Dacă este foarte rece şi distant, este un semn clar că nu mai apreciază prezenţa ta în viaţa lui.

Bărbatul din zodia Vărsătorului zboară din floare în floare fără nicio remuşcare, dacă nu te mai iubeşte.