Horoscop. Semne că te afli într-o relaţie toxică, în funcţie de zodia lui

Horoscop. Nu mai simţi nicio bucurie atunci când eşti cu iubitul tău, ba mai mult te simţi sufocată? Descoperă principalele semnale de alarmă care arată că povestea de dragoste dintre voi a devenit un calvar!

07 feb. 2014, 04:46
Horoscop. Semne că te afli într-o relaţie toxică, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă iubitul tău din Vărsător te ignoră atunci când vrei să îţi spui punctul de vedere, înseamnă că deja aveţi o mare problemă. Faptul că nu te lasă niciodată să decizi, iar el se crede atotputernic şi atotştiutor, va conduce la efecte advrese dintre cele mai grave.

HOROSCOP Peşti (19 februarie – 20 martie)

Dacă observi că relaţia în care te afli îţi provoacă mai multă tristeţe decât fericire, atunci trebuie să iei măsuri urgente. Fie te desparţi, fie încerci să schimbi ceva. Dacă cele mai multe activităţi împreună cu iubitul tău le faci din obligaţie, atunci este clar că iubirea nu mai există, şi a rămas doar obişnuinţa. Nu îţi lăsa partenerul din această zodie să te comande şi să fie egoist, pentru că toate plăcerile tale nesatisfăcute se vor răsfrânge asupra ta.

HOROSCOP Berbec (21 martie – 20 aprilie)

A devenit din ce în ce mai nervos şi caută motive de ceartă mereu? Înseamnă că s-a plictisit de tine şi caută să te îndepărteze. Nu are rost să îţi mai pierzi vremea cu un om care nu are curajul să o spună în faţă şi care vrea să te determine pe tine să spui stop. Nici nu se pune problema să încercaţi să rezolvaţi ceva, pentru că ar însemna ca eforturile pe care le depui să se transforme în compromisuri mult prea mari.

HOROSCOP Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă partenerul tău îţi repetă în fiecare zi că nu are încredere în tine sau ân relaţia voastră, atunci înseamnă că el este cel vinovat. Relaţia dintre voi devine una toxică din momentul în care acesta decide să aibă controlul absolut asupra ta. Nu îi permite să fii marioneta lui, pentru că în timp toate acestea vor deveni mult mai grave.

HOROSCOP Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă nu eşti ascultată, iar cel de lângă tine nici nu intenţionează să te înţeleagă, atunci relaţia dintre voi este ca şi terminată. Faptul că te îndepărtează de fiecare dată când vrei să îi spui ceva important pentru tine, ba chiar ţipă şi îţi spune că vrea să îl laşi în pace, atunci este clar că nu acesta e mediul în care trebuie să trăieşti.

HOROSCOP Rac (22 iunie – 21 iulie)

Relaţia dintre tine şi bărbatul din Rac este plină de conflicte? Dacă da, trebuie să iei măsuri urgent! Nu trage de timp trăind cu impresia că toate se vor rezolva de la sine, pentru că nu este deloc aşa. Dacă partenerul tău este mai mereu trist şi orice ai face şi ai spune îl nemulţumeşte, atunci viaţa ta alături de el o să fie din ce în ce mai grea.

HOROSCOP Leu (22 iulie – 22 august)

Partenerul tău din această zodie te dezamăgeşte zi de zi? Dacă ai acest sentiment des, atunci clar ceva nu mai funcţionează. Sunt lucruri care pot fi reparate, dar sunt şi altele la care nici nu se pune problema de aşa ceva. Chiar dacă ţii la el, nu trebuie să îi accepţi atâtea greşeli. Faptul că nu dă doi bani pe ce îl rogi şi iese oricând şi cu oricine, denotă că relaţia ta se degradează, iar tu vei deveni o victimă lipsită de încredere.

Citeşte mai mult pe eva.ro