Horoscop: Semne care îţi arată că e viril, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii cum să îţi dai seama dacă este bun la pat dintr-o simplă privire? Iată câteva indicii care îl dau de gol!  

RomaniaTV.net
08 nov. 2013, 22:57
Horoscop: Semne care îţi arată că e viril, în funcţie de zodia lui

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul îşi arată masculinitatea încă de prima dată, atât prin comportament, cât şi prin grija pe care o poartă aspectului său fizic. Mai mereu îngrijit şi pus la patru ace, acesta vrea să emane sexualitate prin toţi porii. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este foarte priceput în arta sexului, şi are şi cu ce. Poţi să îţi dai seama de aptitudinile sale dacă insistă cu complimentele şi se dă pe lângă tine într-un mod evident. Este atras doar de femeile cu calităţi fizice deosebite şi cu ele îşi încearcă norocul. 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Partenerul din această zodie este foarte cuminte şi te poţi baza pe el, chiar dacă este conştient de aptitudinile lui sexuale. Nu exagerează cu nimic şi nu poate fi catalogat drept un taur în pat, dar niciodată nu dă greş şi ştie ce să ofere. Este destul de greu să îţi dai seama dinainte de aceste lucruri, aşa că îţi trebuie doar curaj să încerci.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativul din Vărsător ştie şi poate să facă sex, şi mai ales este foarte grijuliu cu nevoile partenerei. Dacă ieşi într-un loc aglomerat cu el şi îţi propune să vă retrageţi, atunci trebuie să îţi dai seama că nu are nimic de ascuns. Dacă face asta înseamnă că te vrea…pentru că te vrea, şi nu ca să îţi demontreze altceva.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din acest semn zodiacal este potent sexual, doar că o să ajungi să îţi dai seama destul de greu. Nu face acest pas de la prima întâlnire, şi nicidecum nu ar da semne de virilitate în faţa unei necunoscute. Va ieşi la iveală doar atunci când investeşte sentimente şi se va da pe lângă tine în cel mai romantic mod.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul din această zodie nu îşi scoate virilitatea în evidenţă şi aşteaptă să surprindă. Poate fi catalogat drept modest atunci când ajungi să îl cunoşti în aşternuturi, dar până atunci îţi lasă impresia că nu e prea dotat sau curajos. 

Citeşte mai mult, pe eva.ro