Horoscop septembrie 2013! Tot ce îţi prezic astrele în carieră, bani, sănătate şi dragoste

Luna septembrie influenţează zodiile datorită retrogradării lui Pluto în Capricorn. Această mişcare de planete rezolvă multe probleme vechi şi reuşeşte să ne relaxeze, pentru a scăpa de o serie de probleme din trecut.

RomaniaTV.net
02 sept. 2013, 05:36
Horoscop septembrie 2013! Tot ce îţi prezic astrele în carieră, bani, sănătate şi dragoste

Este o perioada favorabila pentru toate zodiile, insa cei nascuti in zodia Gemeni si Varsator vor avea de castigat foarte mult pe partea financiara.

BERBEC

Dragoste Este o perioada propice sa va indragostiti. Luna septembrie va este favorabila pentru a va dezvolta din punct de vedere sentimental si veti uita toate neplacerile inimiii din ultima vreme.

Cariera si bani

Aceasta conjunctura insa va pune in dificultate la locul de munca pentru ca va cam pierdeti capul. Din aceasta cauza veti avea de suferit din punct de vedere financiar.

Sanatate

La capitolul sanatate insa, stati cum nu se oate mai bine. Datorita faptului ca sunteti mai linistiti, veti trece peste neplacerile abdominale si renale de care ati suferit in ultima vreme.

TAUR

Dragoste

Taurii se dedica vietii de familie si, chiar daca partenerul de cuplu pare un pic mai absent, vor reusi sa starneasca armonie in casa. Este o perioada propice pentru calmarea sentimentelor si prioritizare.

Cariera si bani

Datorita calamiei sentimentale, sunteti mult mai energici la locul de munca iar eforturile voastre vor fi rasplatite pe masura. Va puteti bucura si de castiguri substantiale din alte surse.

Sanatate

Sanatatea, pe de alta parte, va joaca feste. Diferentele de temperatura va pot cauza neplaceri respiratorii si puteti sa contactati virusuri de sezon care sa va puna la pat. Asadar, mare atentie la sanatate!

GEMENI

Dragoste

Pentru voi, totul merge perfect pe plan sentimental. Desi atat voi cat si partenerul sunteti epuizati din cauza muncii, armonia din cuplu va faceti sa mergeti inainte cu optimism. Veti avea surpriza insa sa fiti curtati din nou de iubiri trecute.

Cariera si bani

Cariera nu va mai da atatea batai de cap, desi banii vin din toate partile. Este exact genul de viata de care aveti nevoie in aceasta perioada, mai ales dupa toate greutatile prin care ati trecut.

Sanatate

Aceasta perioada este atat defavorabila, ca va face si sa scapati de afectiunile pulmonare si de oboseala care v-au dat bataie de cap in ultima vreme. Insa, din cauza faptului ca sunteti distrati, riscati sa ignorati normele sanitare de bun simt si sa contactati vreo bacterie. Asa ca mare atentie la igiena personala.

RAC

Dragoste

O perioada buna de acalmie in cuplu pentru Raci. Cei singuri insa, isi vor gasi cu siguranta partenerul mult cautat. veti avea parte de surprize din partea persoanei iubite, surprize care va vor binedispune.

Cariera si bani

Desi in momentul de fata cariera cam stagneaza, banii vin din toate partile. Nici voi nu va puteti explica cum de se intampla acest lucru, desi va convine foarte mult. Este metoda astrelor de a va demonstra ca perioada grea a trecut si ca este timpul sa va relaxati.

Sanatate

La capitolul sanatate, stati excelent si acest lucru va surprinde nespus de mult.

LEU

Dragoste

Aveti noroc ca partenerul de viata inca va mai suporta. ar trebui sa lasati deoparte ifosele pentru a ramane alaturi de persoana iubita. Pana si voi insiva va dati seama ca exagerati de multe ori in relatie cu tot felul de cerinte absurde.

Cariera si bani

Starea de nervozitate cauzata de tenisiunile in cuplu va ajuta sa prosperati pe plan profesional. Din pacate, din cauza energiei negative pe care o degajati, nu veti avea parte de cresteri de venit decat daca demonstrati ca sunteti mai flexibili.

Sanatate

Daca veti continua sa va consumati atat de mult, este posibil sa suferiti afectiuni ale ficatului. Incercati sa va relaxati mai des!

Continuarea pe Lyla.ro.