HOROSCOP SEPTEMBRIE 2015: Cum stai cu dragostea în prima lună a toamnei

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2015: Nativa din Rac se poate bucura de o perioadă în care poate face tot ce îşi doreşte, fără ca libertatea să îi fie îngrădită de nimeni.  

25 aug. 2015, 20:54
HOROSCOP SEPTEMBRIE 2015: Cum stai cu dragostea în prima lună a toamnei

HOROSCOP SEPTEMBRIE FECIOARĂ

Viaţa sentimentală va ocupa un loc foarte important în viaţa ta din această lună, însă nu trebuie să îţi fixezi termene limită. Eşti mai pornită ca oricând să treci la acţiune, fie că este vorba de căsătorie ori de conceperea unui copil. Încearcă să nu fi dezamăgită dacă nu îţi iese totul aşa cum ţi-ai planificat!

HOROSCOP SEPTEMBRIE BALANŢĂ

Vei avea parte de mai mult noroc pe plan sentimental în această lună, aşa că acţioneză cu mai multă încredere în tine atunci când vine vorba de bărbaţi. Unele schimbări pe care le faci vor fi favorabile şi vei avea şansa de a cunoaşte pe cineva care îţi poate schimba viaţa într-una mai frumoasă.

HOROSCOP SEPTEMBRIE SCORPION

Vei avea parte de o lună plină de încărcătură emoţională şi vei fi plină de dorinţe. Încearcă să îţi condimentezi viaţa sexuală când prinzi astfel de ocazii, altfel nu vei mai avea curajul necesar. Fă orice poţi pentru a te simţi bine, chiar dacă eşti sau nu angajată într-o relaţie serioasă.

HOROSCOP SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

Dorinţa prea mare de a avea parte de linişte în viaţa ta amoroasă creează o presiune atât asupra ta, cât şi asupra partenerului de viaţă. Nu veţi reuşi prea multe atât timp cât nu vă purtaţi natural şi nu vă daţi frâu liber sentimentelor. Trebuie să fii conştientă că nu există perfecţiune şi să încetezi să o mai cauţi la infinit!

HOROSCOP SEPTEMBRIE CAPRICORN

Banii pot fi mărul discordiei dintre tine şi partener luna aceasta, fie tu cheltui prea mult, fie el. Încercaţi să discutaţi serios despre asta şi să găsiţi o soluţie practică pentru a scăpa de problemele financiare cu care vă confruntaţi. Compromisul ar putea fi o soluţie!

HOROSCOP SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

E posibil ca luna aceasta să fii tentată să fugi de problemele dintre tine şi partener şi să îţi găseşti alinare în braţele altcuiva. Indiferent de câte greutăţi ai întâmpina, încearcă să îţi asumi responsablitatea de a avea o relaţie şi de a fi sinceră cu cel care îţi este aproape de multă vreme. 

HOROSCOP SEPTEMBRIE PEŞTI

Luna aceasta va fi una foarte bună din punct de vedere amoros, veştile bune par că nu se mai opresc. Fie primeşti o cerere în căsătorie, fie chiar te căsătoreşti, eşti pe punctul de a te simţi împlinită şi de a bifa ceea ce ţi-ai propus. Încearcă să le împărtăşeşti şi celor dragi din reuşitele tale!

Citeşte mai multe pe eva.ro