Horoscop SEPTEMBRIE 2015 – Schimbări radicale pentru Berbeci şi Lei

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna septembrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
21 aug. 2015, 11:04
Horoscop SEPTEMBRIE 2015 – Schimbări radicale pentru Berbeci şi Lei

Berbec

Pentru nativii din această zodie, luna septembrie va fi una de-a dreptul memorabilă, în cel mai bun sens al cuvântului. Aceştia vor avea parte de o revenire spectaculoasă, după ce au stat în umbră o perioadă. Astrele îi vor ajuta pe Berbeci să rezolve orice problemă imediat ce aceasta se iveşte.

Pe plan profesional, succesul mult aşteptat apare. E foarte important să nu te culci pe o ureche şi să fii mereu în alertă. Lucrurile se pot schimba peste noapte aşa că trebuie să fii mereu cu ochii şi cu urechile în patru. Dacă ai propria afacere, e esenţial să aduci elemente şi concepte noi. Acestea vor face dinferenţa dintre tine şi competitorii tăi aşa că pe ele trebuie să mizezi.

În ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală, e nevoie să regândeşti totul. Ai mare grijă în ce direcţie îţi canalizezi energia şi nu îţi pierde timpul cu oameni care nu îl merită. Acordă, mai degrabă, mai multă atenţie propriei persoane. Înscrie-te la un curs de yoga, de dans ori fă-ţi un abonament la sala de fitness – Învaţă să te relaxezi şi să te simţi bine în pielea ta!

Taur

Septembrie va fi o lună plină de controverse pentru Tauri. Cu toate că se vor confrunta cu situaţii neplăcute, aceştia vor învăţa lecţii preţioase şi vor ieşi cu bine din orice conflict. De asemenea, astrele îi vor lăsa pe nativii din această zodie fără energie în septembrie, aceştia resimţind din plin schimbarea de anotimp.

Pe plan profesional, stabilitatea este literă de lege pentru Tauri în septembrie. E recomandat să îţi demonstrezi în continuare devotamentul întrucât vei fi răslplătit în curând pentru acesta. Evită să faci mărturisiri intime colegilor pentru a nu te trezi în mjlocul unei situaţii deloc plăcute.

Relaţiile cu cei din jur sunt destul de ciudate în această perioadă. Cel mai bine e să îi laşi pe cei apropiaţi să îşi vadă de propriile vieţi. Nu da sfaturi fără să ţi se ceară şi lasă-i să înveţe din propriile greşeli. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă, e indicat să nu alimentezi conflictele. Cel mai bine e să laşi lucrurile să se aşeze de la sine, nu să îţi consumi energia încercând să le schimbi.

Gemeni

Septembrie este o lună grea pentru Gemeni. Aceştia se vor acomoda cu greu cu schimbarea de anotimp şi se vor simţi vlăguiţi. Pe de altă parte însă, aceştia sunt avantajaţi de astre atunci când vine vorba despre relaţiile interpersonale.

Pe plan profesional, lucrurile decurg normal pentru Gemeni, nici nu excelează, dar nici nu se află în declin. Dacă ai propria afacere, atunci e momentul să începi să te dezvolţi. Nu uita că cine nu riscă nu câştigă!

Relaţia cu partenerul de viaţă te face să fii confuză. Emoţiile şi gândurile tale sunt contradictorii şi îţi este foarte greu să îţi dai seama ce îţi doreşti. Pe de altă parte, relaţiile cu prietenii devin din ce în ce mai strânse şi îţi oferă tot mai multe satisfacţii. Te simţi înţeleasă şi susţinută de prietenii apropiaţi iar asta contează mult pentru tine.

Descoperă celelalte zodii pe feminis.ro.