Horoscop SEPTEMBRIE 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

RomaniaTV.net
30 aug. 2020, 14:22
Horoscop SEPTEMBRIE 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna SEPTEMBRIE 2020 se anunta una bogata pentru toate zodiile.

Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar SEPTEMBRIE pentru BERBEC

Cavalerul de pentagrame, Rege de spade, 10 de bate

Poate ca unii oameni te-au doborat, dupa cum arata 10 de bate, dart u nu te dai batut asa usor. Iti arati tie si le arati si lor ca esti intelligent si manipulator, precum Regele de spade. Cavalerul de pentagrame iti cere sa te pui in garda si sa nu mai pui nevoile altora inaintea nevoilor tale.

Horoscop tarot luna SEPTEMBRIE pentru TAUR

6 de pentagrame, Imparatul, 2 de bate

Uneori, cea mai buna distragere a atentiei de la propriile probleme este sa incepi sa-i ajuti pe ceilalti. Imparatul si 6 de pentagrame vin sa-ti aduca recomandarea Universului de a fi mai bun, de a lucra in scopuri nobile, de a face eforturi caritabile si campanii de binefacere. Fa bine si te vei simti bine. 2 de bate iti arata ca poti scapa de de starea proasta daca incepi sa te simti valoros.

Horoscop tarot lunar SEPTEMBRIE pentru GEMENI

2 de cupe, Asul de spade, Pustnicul (Eremitul)

Una dintre cele mai apropiate relatii, reprezentata de 2 de cupe, trebuie tratata in mod privat. Pursticul iti transmite mesajul ca este o treaba serioasa, iar pentru a o rezolva ai nevoie si de momente de singuratate. Nu te mai bate cu toti, pentru toate. Asul de space iti arata ca e nevoie sa stai la o discutie clara ce va clarifica o nelamurire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.