HOROSCOP SEPTEMBRIE 2021. Comportamente rebele şi răsturnări neaşteptate de situaţie, prima lună de toamnă aduce turbulenţe

Luna septembrie construieşte o dinamică strânsă în jurul relaţiilor: indiferent dacă ne referim la situaţii de muncă, la cuplu sau legături de prietenie, în jurul nostru se creează numeroase ocazii de socializare şi schimburi cu ceilalţi.

31 aug. 2021, 10:45
HOROSCOP SEPTEMBRIE 2021. Comportamente rebele şi răsturnări neaşteptate de situaţie, prima lună de toamnă aduce turbulenţe

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2021.

Sub influenţa Fecioarei suntem invitaţi să facem apel la precizie şi hărnicie, în timp ce Balanţa ne va cere cumpătare, un ritm cât mai echilibrat şi armonios, atitudini civilizate şi eleganţă.

Vorbim de asemenea despre o perioadă mai puţin înflăcărată şi impulsivă decât a lunilor precedente. Cu excepţia zilelor când Luna va traversa semnele de Foc, nu avem planete în acest element. În consecinţă, ne bazăm preponderent pe logică, realism şi emoţii. Din a doua săptămână, se instaurează şi influenţele penetrante, intense ale Scorpionului. Încheiem luna sub auspiciile lui Mercur retrograd, care ne poartă spre introspecţii şi reevaluări. Să urmărim în detaliu calendarul astral de septembrie!

Marte (Fecioară) în opoziţie cu Neptun (Peşti): acţiuni inspirate

În data de 2 septembrie se perfectează opoziţia dintre Marte şi Neptun. În mijlocul haosului, ne luptăm să rezolvăm cu succes priorităţile. Acţiunile noastre sunt motivate de empatie şi scopuri nobile, dar ne este mai dificil să rămânem selectivi şi să rămânem focusaţi. Nu trebuie să ne pierdem încrederea că putem reuşi ceea ce ne-am propus. AstroDex recomandă atenţie la eventuale accidente pornite din neatenţie şi visare.

Mercur (Balanţă) în trigon cu Saturn (Vărsător): comunicăm în reţele largi

Pe 5 septembrie se creează un aspect armonios între Mercur şi Saturn. Căutăm să construim raţionamente temeinice şi ne cântărim foarte bine cuvintele. Suntem în contact cu mulţi oameni şi simţim că facem parte dintr-o reţea extinsă, care ne oferă acces la o nouă cunoaştere. Prietenii ne ajută să ne atingem scopurile şi ne oferă indicii utile. Păstrăm o atitudine de detaşare mentală. Aceasta ne permite să gândim obiectiv.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2021 Venus (Balanţă) în aspect cu Pluton (Capricorn) şi Jupiter (Vărsător): transformări şi modernizări în relaţii

În preajma zilei de 6 septembrie relaţiile ne preocupă în mod accentuat. Pe de o parte, putem intra în unele tensiuni cu persoane mai rigide sau autoritare. Acest lucru ne impulsionează să impunem unele limite şi să ne stabilim propriile reguli de socializare. Pe de altă parte, interacţionăm armonios cu prietenii şi persoane foarte originale. Acestea ne dau o stare de spirit pozitivă şi ne ajută să ne detaşăm de probleme.

Horoscop DRAGOSTE septembrie 2021. Ce compromisuri esti dispus sa faci?

Venus în Scorpion: iubirea înseamnă transformare continuă

Pe 10 septembrie Venus intră în Scorpion, un semn de unde ne dictează o abordare incisivă în relaţii. Nu ne putem mulţumi cu jumătăţi de măsură şi preferăm să eliminăm de tot din viaţa noastră persoanele care nu trec anumite teste de profunzime şi fidelitate. Înţelegem mai limpede ideea de relaţii toxice. Partenerii cu adevărat potriviţi pentru noi sunt cei care ne însoţesc în perioadele de criză şi ne ajută să ne transformăm la nivel emoţional.

Marte în Balanţă: îndrăzneală bine cântărită

La mijlocul lunii, în data de 15, Marte intră în Balanţă. Din această poziţie ne îndeamnă să acţionăm cu graţie şi eleganţă, atenţi la bunele maniere şi la cumpătare. Totodată, suntem înclinaţi să facem mai des apel la cooperare şi activităţi de echipă. Încercăm să ne sincronizăm acţiunile cu ale celorlalţi. AstroDex recomandă totuşi atenţie la tendinţa de a lăsa în grija altora treburi de care ar fi mai potrivit să ne ocupăm singuri.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2021 Venus (Scorpion) în cuadratură cu Saturn (Vărsător): a lua distanţă faţă de cei care ne rănesc

Pe 17 septembrie Venus ajunge în careu cu Saturn şi ne dictează o analiză rece a relaţiilor. Avem nevoie să ne bazăm pe parteneri integri şi inteligenţi. Cei ce nu sunt suficient de responsabili şi maturi ne stârnesc reacţii de respingere. Înţelegem uşor unele tipare negative ce se manifestă la nivel de societate şi încercăm să participăm la transformarea lor. În relaţii de toate felurile ne confruntăm cu subiecte tabu cărora încercăm să le găsim soluţii de viitor.

Cele mai norocoase zile din septembrie, in functie de zodie

Mercur (Balanţă) în trigon cu Jupiter (Vărsător): inspiraţia de a compara

Pe 21 septembrie Mercur şi Jupiter formează un aspect armonios între semne de Aer. Suntem isteţi şi intuitivi. Gândirea noastră se înalţă în dublu sens: ne este mai uşor să înţelegem logic unele subiecte, dar şi să extragem concluzii şi să utilizăm simboluri. Suntem tentaţi să comparăm între ele mai multe idei şi puncte de vedere. În felul acesta putem ajunge la rezultate corecte. Prietenii vin cu veşti interesante.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2021 Soarele în Balanţă: în oglinda cooperării

Din 22 septembrie Soarele traversează semnul Balanţei. Felul în care ne percepem pe noi înşine depinde de calitatea relaţiilor noastre. Comparându-ne cu ceilalţi, înţelegem mai bine cine suntem şi ce dorim să devenim. Radiem o energie sociabilă şi cooperantă. Încrederea noastră în noi înşine creşte atunci când ne exersăm bunul gust şi spiritul artistic. AstroDex recomandă atenţie la tendinţa de a face compromisuri de dragul păcii şi armoniei.

Venus (Scorpion) în opoziţie cu Uranus (Taur): la mijlocul distanţei dintre calm şi intensitate

Pe 23 septembrie Venus ajunge în opoziţie exactă cu Uranus. În relaţii observăm comportamente rebele şi răsturnări neaşteptate de situaţie. Înţelegem că nu putem stagna şi că orice relaţie se transformă în permanenţă, însă totodată căutăm şi liniştea de după momentele intense. Devenim ingenioşi şi creativi din punct de vedere estetic. Şi la nivel financiar putem avea parte de surprize care ne învaţă să privim într-o formă nouă ideea de prosperitate.

Marte (Balanţă) în trigon cu Saturn (Vărsător): coordonare în echipă

Pe 26 septembrie Marte şi Saturn favorizează rezultatele de echipă. Suntem perseverenţi şi răbdători în acţiuni. Ne ducem obiectivele la bun sfârşit într-un mod constructiv. AstroDex recomandă să nu amânăm unele iniţiative chiar dacă pare că nimic nu ne grăbeşte să acţionăm chiar acum. Împreună cu ceilalţi putem ajunge la mici victorii utile scopurilor noastre pe termen lung. Ne oferim energia şi timpul unor obiective de grup.

Mercur retrograd în Balanţă: cântărim ce s-a gândit şi s-a spus

Din 27 septembrie Mercur va intra în ultima sa perioadă de retrogradare a acestui an. Până pe 18 octombrie, vom avea timp să privim cu detaşare interiorul minţilor noastre. Suntem înclinaţi spre reflecţie şi mai mult subiectivism. Informaţii din trecut ne revin în atenţie. Ne găsim mai greu cuvintele şi o anume ezitare ne face să ne retragem în lumea gândurilor noastre. Multe dintre reflecţiile acestea pot fi legate de relaţii.

Venus (Scorpion) în trigon cu Neptun (Peşti): sensibili şi sentimentali

Pe 29 septembrie Venus şi Neptun formează un aspect armonios pe semne de Apă. Graniţele dintre noi şi ceilalţi se risipesc. Preluăm uşor emoţiile altora. Simţim totul la mare intensitate. Emoţiile noastre capătă un caracter universal, colectiv. Încercăm să facem distincţie între realitate şi imaginaţie, dar ne poate fi destul de dificil să evităm unele iluzii. Dacă visăm la o relaţie perfectă, s-ar putea să ratăm ocaziile din faţa ochilor noştri.

Septembrie este, aşadar, o lună a relaţiilor şi a evoluţiei în echipă. Sub influenţa Fecioarei, avem nevoie să ne stabilim scopuri practice şi să adoptăm tehnica paşilor mărunţi. Balanţa adaugă acţiunilor noastre graţie şi stil. Romantismul şi îndrăgostirea încep să plutească în atmosferă, în timp ce Venus în Scorpion ne învaţă să creăm contopire profundă cu cei apropiaţi şi să eliminăm din vieţile noastre relaţiile toxice. Culegem roadele a ceea ce am semănat până acum.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2021 Mișcarea planetelor și evenimente astrologice

  • Soarele tranzitează Fecioara până pe 22 septembrie, ora 22:22, când intră în Balanţă;
  • Lună Nouă în Fecioară pe 7 septembrie, ora 03:53; Lună Plină în Peşti pe 21 septembrie, ora 02:55;
  • Mercur tranzitează Balanţa şi intră în retogradare pe 27 septembrie, ora 08:04;
  • Venus tranzitează Balanţa până pe 10 septembrie, ora 23:40, apoi intră în Scorpion;
  • Marte tranzitează Fecioara până pe 15 septembrie, ora 03:15, apoi intră în Balanţă;
  • Jupiter retrograd îşi continuă tranzitul prin Vărsător;
  • Saturn retrograd îşi continuă tranzitul prin Vărsător;
  • Uranus retrograd îşi continuă tranzitul prin Taur;
  • Neptun retrograd tranzitează în continuare Peștii;
  • Pluton retrograd îşi continuă tranzitul în semnul Capricornului.

Sursa: astrodex.ro