Horoscop SEPTEMBRIE 2023. Luna recoltei pentru zodii începe cu Mercur retrograd

In general, luna septembrie 2023 te refamiliarizeaza cu intimitatea, dar nu inainte de a-ti rezolva responsabilitatile.

01 sept. 2023, 09:46
Horoscop SEPTEMBRIE 2023. Luna recoltei pentru zodii începe cu Mercur retrograd

Horoscop SEPTEMBRIE 2023. In timp ce Mercur retrograd prin acest semn de pamant mutabil nu faciliteaza tocmai ignorarea imperfectiunilor vietii, ieșirea lui Venus din retrograd in Leu in aceasta luna iti va permite sa te conectati și sa relationezi cu alti oameni fara la fel de multe obstacole. Pe masura ce Soarele se transforma in semnul cautator de placeri al Balantei, va fi mai ușor sa socializezi și sa rezolvi conflictele in relatii. Cu toate acestea, pe masura ce Jupiter retrograd incepe in semnul Taurului guvernat de Venus, visurile tale de stabilitate sporita, confort și placere s-ar putea sa nu se materializeze inca.

Horoscop septembrie. Cele mai norocoase zodii, cine va da lovitura la început de toamnă

Horoscop SEPTEMBRIE 2023. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, in aceasta luna pari un pic egoist si asta poate dezamagi unii oameni din preajma ta. Finantele insa sunt prioritate de top pentru tine si vrei sa te ocupi cum se cuvine de acest aspect. Evita conflictele cu cei dragi insa, pentru ca ele pot ajunge sa va vatameze relatia. Orice probleme care apar trebuie abordate cu gandire clara si control, ceea ce Fecioara iti va da din plin, mai ales daca intentia este sa le rezolvi cu cele mai putine consecinte negative posibile. O schimbare vitala poate avea loc pentru tine la inceputul lunii. Veniturile iti vor creste gratie unor noi surse, in timp de sociabilitatea te va ajuta sa progresezi. Daca planifici sa calatoresti in alte tari pentru afaceri, septembrie este foarte buna pentru asa ceva si poti castiga anumite beneficii.

Horoscop SEPTEMBRIE 2023. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Draga Taur, inceputul acestei luni va scoate la iveala tendintele tale mai egoista si o gandire mai orientata spre propria persoana. Situatia ta de viata si reputatia iti vor deveni prioritate maxima, deci toata energia ti se indreapta in aceste directii. Pot aparea unele situatii care sa iti solicite solutii si decizii imediate, fara urma de taraganare si ritm lent, altfel te vei reintalni cu ele in viitor. Viata ta zilnica va fi foarte plina si poate fi nevoie sa calatoresti mai mult decat o faci de obicei. Vei primi vesti bune si neasteptate destul de des. Dupa mijlocul lunii, focusul ti se schimba pe familia si finantele tale. Zilele iti vor fi pline si foarte active si atunci. Spre finele lunii, norocul iti poate creste veniturile. In septembrie, evita sa ai fixatii pe obiecte, pe situatii si pe dorinta ta de a-i controla pe altii, e o conditie esentiala ca sa permiti bunastarii sa te viziteze.

Horoscop septembrie 2023. Top 4 cele mai fericite zodii în debutul toamnei. Veștile bune la vor schimba radical viața 

Horoscop SEPTEMBRIE 2023. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Draga Gemeni, inceputul lunii te va gasi putin cam obosit si fara vlaga caracteristica tie. Unele cheltuieli mai mari din ultimul timp fie au creat probleme in finante fie te tulbura la nivel mental, deci este bine sa fii alert in legatura cu banii si obligatiile financiare. Pe de alta parte, in relatii se pot anunta unele tulburari pentru ca poti identifica oameni care au actionat in umbra impotriva ta. Vezi asta ca pe o oportunitate de a clarifica lucrurile. Fa miscari destepte si calme ca sa ai parte de dezvoltari benefice. Se pare ca dupa mijlocul lunii vor fi conditii mai bune care iti vor creste prospectiile banilor ce iti intra in buzunar. Starea de bine fizica iti va echilibra situatia generala pentru ca optimismul si tonusul excelent vor fi combustibil pentru moralul tau. Aceste conditii te si ajuta sa iti explorezi mai mult partea spirituala a vietii dar si predispozitia creativa va iesi la suprafata ca sa faci ceva bun cu ea, in onoarea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.