HOROSCOP SEPTEMBRIE. Se termină cu ghinionul pentru 6 zodii

Luna Septembrie va fi una plină de peripeții pentru nativii zodiacului. Mai exact, nativii Pești dezmint o iluzie, nativii Balanță sunt temperamentali și riscă să spună lucruri pe care le vor regreta mai târziu iar nativii Taur trăiesc experiența unei investiții neinspirate riscând totul. Iată cum se prezintă luna Septembrie pentru zodii!

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 11:29
HOROSCOP SEPTEMBRIE. Se termină cu ghinionul pentru 6 zodii

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, luna Septembrie nu va fi una foarte bună pe plan social. Vă certați cu un apropiat sau pierdeți un prieten însă orgoliul vă stă în cale să vă împăcați și asta vă dă puțin viața peste cap.

Taur. Ghinionul nativilor Taur vine din faptul că s-au luat după o anumită persoană și au riscat făcând o investiție care se pare că este una total neinspirată însă, din nefericire, nu mai poy da înapoi să își recupereze banii.

Gemeni. În luna Septembrie șansele să existe tensiuni între nativii Gemeni și partenerii acestora sunt destul de crescute. Incertitudinile și îndoielile vor fi cele care sădesc diverse disensiuni și neînțelegeri.

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro