Horoscop sexual 2017: Va fi un an de neuitat! Două zodii se despart, două experimentează

Va fi un an de neuitat pentru majoritatea semnelor zodiacale. Unele vor începe o nouă relaţie, altele vor inova.

RomaniaTV.net
25 ian. 2017, 09:18
Horoscop sexual 2017: Va fi un an de neuitat! Două zodii se despart, două experimentează

BERBEC 

Pana in luna octombrie a anului 2017, Jupiter va fi in Casa Iubirii. Asta inseamna ca vei fi extrem de solicitat din toate punctele de vedere. Esti unul din norocosii zodiacului. Vei avea mai multe relatii. Din fiecare vei invata cate ceva, iar spre finalul anului nu e exclus sa faci marele pas.

TAUR 

Din punct de vedere amoros, lucrurile vor fi destul de confuze in prima parte a anului. Vei reusi sa iti descoperi potentialul erotic si prin asta vei intari relatia cu partenerul de viata.

Citeşte şi  Marele horoscop chinezesc 2017: Ce-ţi aduce anul Cocoşului de Foc

GEMENI 

Atentie foarte mare la persoanele care te inconjoara inca de la inceputul anului! Marea ta dragoste va fi mai aproape decat crezi. Sexual, va fi anul tau. Nu vei fi pregatit nici in 2017 pentru o relatie serioasa, insa vei avea noroc la aventuri amoroase de tot felul.

RAC 

Cu dragostea nu stai excelent in 2017. Reminiscentele unei relatii mai vechi, care nu s-a terminat cu bine, vor fi tot mai impregnante in viata ta. Gandurile de a incepe o relatie vor oscila de la o luna la alta. Iti vei da seama ca nu s-a nascut sufletul tau pereche.

Citeşte mai mult pe kfetele.ro