Horoscop sexual: Care sunt zonele erogene ale fiecărei zodii

Horoscop sexual. Fiecare persoană reacționează diferit la atingeri. Unele femei se excită când sunt sărutate pe gât, iar altele preferă mângâierile pe sâni. Situația este similară în cazul bărbaților. Astrologii consideră că zodia în care ne-am născut influențează inclusiv modul în care ne excităm. Iată care sunt zonele erogene ale fiecărei zodii.

RomaniaTV.net
19 feb. 2017, 16:11
Horoscop sexual: Care sunt zonele erogene ale fiecărei zodii

Berbec

Cele mai sensibile zodii ale celor născuții sub semnul Berbecului, sunt capul și fața. Acești nativi adoră să fie mângâiați și sărutați în aceste zone.  Ei reacționează foarte bine și la mângâieri pe frunte sau la jocul cu părul lor.

Berbecii se excită foarte ușor dacă îi mușcați de ureche sau dacă vă lipiți ușor degetele de tâmplele lor. Pasiunea din acești nativi poate fi trezită și suflându-le ușor în ureche sau mușcându-le senzual buzele.

Femeile din această zodie au o slăbiciune pentru bărbații cu barbă, deoarece adoră senzația unui obraz aspru care le sărută corpul.

Taur

Gâtul este principala zonă erogenă a nativilor din Taur. Mângâierile ușoare de pe spate pe gât sunt o metodă sigură de a stârni flacăra dorinței în acești nativi. Dacă adăugați și câteva sărutări și mușcături în combinație, veți pune cu siguranță Taurul pe foc.

Acești nativi trebuie surprinși cu atingeri tandre, prilejuite de aranjarea cravatei sau a unui colier.  Șoptește-i vorbe dulci și lasă-ți mâinile să alunece cu pasiune, în timp ce îi săruți și muști gâtul. Ritmul trebuie să fie lent și intim, iar Taurul va intra într-o lume a excitației totale.

Gemeni

Punctele sensibile ale nativilor din Gemeni sunt palmele, mâinile și brațele. Acestea sunt adevărate butoane de plăcere pentru ei.

Femeile reacționează extraordinar la sărutări de-a lungul brațelor, mai ales pe partea interioară. Dacă vrei să exciți un bărbat născut în această zodie, nu exita să folosești un tertip nevinovat: suge-i degetele, unul câte unul. Îl vei înnebuni de plăcere!

Gemenilor le place și jocul cu vârfurile degetelor. O atingere delicată îi va face să vibreze de plăcere. dacă vrei să îi provoci și mai tare, mută-ţi limba şi buzele, uşor, de la cot la umeri.

Citește continuarea pe huff.ro