Horoscop sexual: Cum vei sta cu dragostea în săptămâna 18 -24 martie 2013

Iată ce spun astrele despre viaţa ta amoroasă în perioada 18-24 martie.

RomaniaTV.net
17 mart. 2013, 20:44
Horoscop sexual: Cum vei sta cu dragostea în săptămâna 18 -24 martie 2013

Berbec

Dai dovada de multa creativitate si apelezi la un intreg arsenal pentru a-ti seduce jumatatea: muzica, poezie, teatru, pasiune. Iar rezultatul va fi pe masura stradaniei tale. La un singur aspect mai trebuie sa ai grija – iubirea de sine. Daca tu nu te poti accepta asa cum esti, nici ceilalti nu o vor face.

Taur

Esti in cautare de noi orizonturi care sa contribuie la inchegarea relatiei pe care o ai in prezent. Esti pasional si reaprinzi flacara ce v-a unit candva. Nu uita insa ca nu trebuie sa privesti lucrurile ca si cum totul ti s-ar cuveni pe drept.

Gemeni

Trebuie sa fii atent ce spui in aceasta saptamana intrucat vorbele pot rani mai mult decat iti inchipui. Esti, de asemenea, tentat sa cazi prada “fructului oprit”. Chiar daca dai dovada de o stare de excitatie permanenta, o aventura extraconjugala nu va face deloc bine relatiei actuale.

Rac

Gasesti formula perfecta pentru ca viata ta sexuala sa iasa din impas: sex romantic combinat cu elemente picante. Diversificarea este cheia unei relatii reusite. Uita de dorinta de a detine permanent controlul si lasa chimia dintre tine si partener sa lucreze.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro.