HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016: Ce zodii vor trăi nopţi de neuitat

HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016. Se anunta nopti de neuitat pentru mai multe zodii, iar cele care sunt singure au toate sansele sa isi intalneasca partenerul sexual ideal in luna februarie.

17 ian. 2016, 05:22
HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016: Ce zodii vor trăi nopţi de neuitat

HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016Taurii vor prinde mai mult curaj in dormitor si isi vor recapata entuziasmul si forta seducatoare de altadata.

Leii au toate sansele sa calatoreasca impreuna cu o persoana speciala, persoana care se poate transforma intr-un partener sexual greu de refuzat.

Balantele vor avea o luna ceva mai neplacuta din punct de vedere amoros. Sexul nu va fi la fel de bun ca inainte si asta din cauza discutiilor contradictorii care se ivesc la tot pasul.

HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016. Scorpionii, in schimb, se vor putea lauda cu experientele lor sexuale din luna februarie. Aventurile amoroase vorfi nenumarate, mai ales dupa cea de-a doua jumatate a lunii.

Varsatorii fac pe dracul in patru pentru a-si convinge partenerul ca gresesc in felul in care reactioneaza la discutiile in cuplu. Sexul va fi, asadar, unul de impacare.

Fecioarele vor avea o luna tare ciudata. Pe de o parte, vor simti nevoia unei persoane apropiate cu care se petreaca momente romantice, pe de alta parte se vor arunca in aventuri de-o noapte.

Berbecii vor reusi sa restabileasca prioritatile in relatia lor de iubire si vor adopta o noua ‘strategie’ in dormitor.

ZODIILE CARE VOR TRAI NOPTI DE NEUITAT:

Februarie este luna iubirii, dar si luna dezlantuirii in pat. Draperiile se vor trage, iar lumanarile parfumate vor incepe sa isi faca efectul de Cupidon in dormitor pentru Pesti, Gemeni, Capricorni, Raci si Sagetatori.

Gemenii vor reusi sa redobandeasca faima de buni amanti, accentuand latura lor pasionala si uneori exhibitionista. Racii vor impleti de minune dragostea cu sexul, iar Capricornii vor trece la un nou nivel in relatia lor.

Citeşte mai multe pe revista TEO