Horoscop sexual: Top 4 zodii de femei care se gândesc numai la sex

Să lăsăm inhibiţiile deoparte şi să aflăm ce e în mintea femeilor, conform zodiacului! Iată un top cu cele patru zodii de femei care se gândesc numai la sex.

RomaniaTV.net
18 oct. 2016, 13:43
Horoscop sexual: Top 4 zodii de femei care se gândesc numai la sex

LOCUL 4: SCORPION

Spre deosebire de barbatul Scorpion, care ar prinde podiumul in acest top, femeia Scorpion cauta mai mult decat aventura sexuala. Ea vrea in primul rand sentimente, insa ce nu poate ascunde nativa Scorpion este ca se gandeste mai mereu la sex.

Si, ce e interesant, se gandeste la sex cu acelasi barbat pe care a pus ochii sau cu care e intr-o relatie. Femeii Scorpion nu ii place sa insele nici macar cu gandul.

Citeşte şi  Horoscop Sexual: Cum sunt zodiile la pat, în funcţie de vârstă

LOCUL 3: FECIOARA

Femeia Fecioara are o alura inocenta si nimeni nu ar banui ca in capul ei zadarnicesc toata ziua scene de sex. Putini stiu ca Fecioarele au o capacitate impresionanta de a-si suprinde partenerul si il imagineaza in tot felul de ipostaze inainte de a se intalni cu el.

Femeia Fecioara pune mare pret pe sex intr-o relatie, cu toate ca nu ii place sa vorbeasca despre asta. Sexul pentru o Fecioara ramane ceva foarte intim si nu este un subiect pe care sa il discute cu mare lejeritate in fata tuturor. Chiar si cu prietenii are probleme in a discuta despre sex pentru ca uneori ii este rusine sa recunoasca faptul ca are anumite fantezii sexuale.

Citeşte mai mult pe Revista Teo


loading...
Partenerii noștri