Horoscop: Sexy şi rele. 3 zodii de femei care înnebunesc bărbaţii

Au bărbaţii la picioarele lor. Şi asta nu doar pentru că sunt frumoase, dar au ele un lipici aparte, un mod inedit de a-i atrage prin atitudinea sexy şi provocatoare pe care ştiu să o afişeze. Admiratorii lor devin adevăraţi sclavi, care nu se mai pot dezlipi de ele.

RomaniaTV.net
15 nov. 2016, 10:15
Horoscop: Sexy şi rele. 3 zodii de femei care înnebunesc bărbaţii

Scorpion

N-ai nicio sansa sa te opui farmecului emanat de nativa Scorpion. Aceasta femeie a fost daruita de Mama Natura cu un sex-appeal aparte cu care pune pe jar orice barbat. Vraja aproape supranaturala pe care o exercita asupra celor din jur o ajuta sa aiba orice barbat isi doreste.

Si cum ei ii place sa aiba ultimul cuvant in orice situatie, cei care se pun cu ea trebuie sa se astepte sa fie dominati. Dar pana la urma si acest lucru este foarte incitant pentru multi dintre barbati.

Citeşte şi  Horoscop: Cum te comporţi în rolul fostei iubite în funcţie de semnul tău zodiacal

Leu

Femeia Leu straluceste pur si simplu, atragand dupa ea o armata de admiratori. Sexualitatea pe care o emana, dar si simplul fapt ca ii place sa fie in centrul atentiei, sa fie admirata si adulata o transforma intr-o diva care atrage fara drept de apel.

Citeşte continuarea pe ele.ro