Horoscop: Singurele două zodii care nu se vor înţelege în nicio situaţie

Da, poate sună un pic exagerat la prima vedere formularea „nu se vor înțelege niciodată”. Dar, din păcate, este mai mult decât adevărat. Există două zodii atât de diferite, atât de incompatibile, încât dacă ar putea să se evite pentru tot restul vieții lor, ar fi perfect. Atât pentru ele, cât și pentru cei din jurul lor! Racul și Vărsătorul – căci despre ei vorbim – nu fac și nu vor face niciodată casă bună, pe niciun plan.

16 mai 2018, 07:44
Horoscop: Singurele două zodii care nu se vor înţelege în nicio situaţie

Motivele pentru care Racul și Vărsătorul sunt incompatibili

Cu toate că Vărsătorul este, de felul lui, o fire deschisă, prietenoasă, originală și blândă, se știe despre el că evită să își exprime emoțiile deschis, că nu îi place să facă niciun compromis și că este destul de temperamental. Cu toate acestea, sunt ascultători buni, atenți și empatici la problemele celorlalți. De apreciat la ei este faptul că, atunci când au ceva de spus, o fac direct, dar diplomat, nu țin în ei până când problema devina una și mai mare. Deloc influențabil și dureros de direct, Vărsătorul știe să gândească singur – asta înseamnă, din păcate, că nu prea se consultă cu ceilalți și face numai ce îi trece prin cap. Faptul că are o gândire proprie destul de solidă îl face și să citească destul de bine ce se ascunde cu adevărat în spatele cuvintelor celorlalți. Emotivitatea excesivă afișată de alții nu îl păcălește, vede adevărul gol-goluț din spatele acelor reacții, fără prea mare efort.

Pe de altă parte, totul la Rac e legat de emoții. Sunt sentimentali, intuitivi, profunzi. Și, atenție mare, destul de manipulatori atunci când văd că lucrurile nu merg în direcția dorită de ei. Numai după cele enumerate până acum este vizibil, cu ochiul liber și pe scurt, că Vărsătorul cel direct și deloc dornic de compromisuri nu va face vreodată casă bună cu Racul emotiv și manipulator…

Dacă, totuși, cele două zodii sunt nevoite să colaboreze – fie că este vorba despre o relație personală sau profesională -, trebuie să acționeze mereu cu grijă, să se muleze și pe dorințele celuilalt, lucru extrem de obositor pentru Vărsător și deranjant pentru Rac. Astfel că oamenii din cele două zodii pe care viața îi obligă să interacționeze ajung, în timp, să se îndepărteze încet, dar pentru totdeauna.

Pentru ca un Vărsător să ajungă să accepte un Rac în anturajul lui, este nevoie de multă răbdare din partea lui. Trebuie să își calce pe inimă și să înceapă să-și pună și el sufletul pe tavă – lucru întâlnit la tot mai puțini nativi ai acestei zodii. În acest context, Racul – mereu mânat de emoții necontrolate – nu va face decât să ceară mai mult și mai mult ca să obțină fix ce vrea, ajungând, într-un final, să îl calce pe nervi pe Vărsător.

Ce se întâmplă în cazul izbuncirii unui conflict între cele două zodii? Vărsătorul nu se va mai putea abține și va spune pe șleau tot ce îl deranjează și tot ce ar schimba el la Rac. Supărăciosul Rac va pune direct la inimă cele enumerate de Vărsător. Asta fără să se gândească la faptul că acesta nu intenționează să-l rănească prin spusele lui, fără să treacă vorbele prin filtrul rațiunii, nu al emoțiilor sale copleșitoare. Pentru că dacă ar face asta, fie și pentru o secundă, ar realiza că felul direct al Vărsătorului de a pune problema nu ar trebui să-l jignească sau supere. Dar, ce să-i faci, așa se întâmplă când unui suflet nepermis de sensibil i se spune pe față unde greșește.

Vărsătorul nu va înceta niciodată să fie scurt și la obiect, iar Racul, pe partea cealaltă, nu va putea niciodată să comunice OK cu o astfel de persoană, nu va accepta și pace o astfel de atitudine în viața lui.

Dar felicitări oamenilor care aparțin de aceste zodii complet incompatibile care, în ciuda diferențelor uriașe dintre ele, încearcă să facă relația să meargă!