HOROSCOP ŞOFERILOR: Zodiile cu cele mai multe accidente

Zodia in care ne-am nascut ne influenteaza si felul in care ne descurcam la volan. Potrivit unui studiu realizat in Statele Unite, Gemenii sunt cei mai neastamparati in trafic.

08 ian. 2015, 11:01
HOROSCOP ŞOFERILOR: Zodiile cu cele mai multe accidente

Pentru ca sunt in general persoane neastamparate si se plictisesc repede in medii linistite, cei mai neindemanatici soferi sunt Gemenii. Potrivit unui studiu, Gemenii sunt zodia implicata in cele mai multe accidente auto.

Pe locurile doi in topul celor mai nepriceputi soferi sunt Taurii, din cauza tendintei lor de a actiona doar pentru a-si rezolva nevoile imediate. In conditii de trafic rapid si mereu in schimbare, Taurii nu se pot concentra suficient pentru a se adapta la mediul dinamic din jurul lor.

Pe locul trei sunt Pestii, care se pierd adesea in gandurile lor si se detaseaza de lumea reala, avand reactii incete si irationale in situatii periculoase.

Cine sunt insa cei mai talentati soferi?

Capricornii sunt pe locul 1 in topul celor mai priceputi soferi. Rabdatori, responsabili si sensibili, Capricornilor nu le place sa se bage in situatii riscate. Respecta regulile de siguranta si sunt soferi exemplari in trafic.

Am ajuns si la zodiile care se descurca in trafic, dar nu exceleaza precum o fac Capricornii. Deci, ordinea este urmatoarea: Fecioare, Raci, Varsatori, Berbeci, Lei, Balante, Sagetator, Scorpion.

Sagetatorii respecta regulile de siguranta si se descurca bine in trafic datorita intuitiei de care dau dovada. Sunt experti in a gasi directia potrivita si destinatia. 

Sursa: perfecte.ro