HOROSCOP special 2022. Soarele răsare în fiecare zi pe strada acestor zodii anul viitor

Astrele transmit că este vorba de cinci nativi care vor fi pe cai mari în primele luni ale anului 2022. Până în luna iunie primesc un ajutor nesperat de la cei cu care interacționează. De asemenea, astrologii mai anunță că primele 6 luni din anul viitor sunt perioade cheie în dezvoltarea și reușitele semnelor zodiacale.

15 dec. 2021, 18:02
HOROSCOP special 2022. Soarele răsare în fiecare zi pe strada acestor zodii anul viitor

HOROSCOP special 2022 Rac

Fii pregătit pentru un an senzațional. Ai mai mult timp pentru dragoste, pentru momentele speciale alături de partenerul de viață. Nu vor lipsi amintirile plăcute, care te vor urmări mult timp de acum înainte. Te bucuri de un sprijin foarte mare din partea familiei. E important să-ți planifici de pe acum obiectivele pentru anul 2022, previziunile astrologice spun că ai parte de noroc.

Horoscop 16 decembrie 2021. Se pun la cale escapade, flirturi online se termină cu întâlniri fierbinţi
Gemeni
Se anunță un an unic și cu foarte multe realizări. 2022 aduce dorințe care prind contur, în special în primele șase luni când primești de la astre echilibru, ambiție și perseverență. Stai bine la capitolul financiar. Veniturile pot crește în primul trimestru al anului, în timp ce în al doilea trimestru cheltuielile sunt uriașe. Cumperi toate lucrurile care îți atrag atenția, deși nu ai nevoie de multe dintre ele.

Balanță
Astrele vorbesc despre un an al alegerilor, ești nevoit să te concentrezi pe un singur aspect: carieră sau viață de cuplu. Din păcate, nu le poți face pe toate chiar dacă pășești cu dreptul în noul an. 2022 e despre decizii de lungă durată. Cheltuielile neprevăzute sunt concentrate în prima parte a anului. Deciziile sunt la rândul lor importante, în special legat de partea amoroasă și de relații.

HOROSCOP RUNE până la Anul Nou 2022. Ce zodii au parte de un Crăciun de vis, Voropchivici a citit în pietrele mistice de la zei
HOROSCOP special 2022 Săgetător
Astrele te îndeamnă să nu mai fii încăpățânat, să renunți la orgoliu, în caz contrar ai multe de pierdut. Fii mai deschis și vei câștiga multe inimi. Câștigurile sunt generoase în primele 6 luni din anul 2022 și poți pune deoparte. Este anul în care te muți în casă nouă, una mai spațioasă. De asemenea, pot avea loc foarte multe evenimente remarcabile pentru tine și cei apropiați.

Pești
Noul an te prinde pe cai mari. Ai un loc de muncă pe placul tău, care îți aduce beneficii de ordin financiar. Banii nu vor mai fi deloc o problemă pentru tine în 2022, vor fi destui pentru activități creative și călătorii. Partenerul de viață te sprijină și este în dreapta ta de fiecare dată. Timpul de calitate cu jumătatea ta va fi pe primul loc în prima parte a anului următor.