HOROSCOP SPECIAL 25 DECEMBRIE 2017: Ce Crăciun vei avea în funcţie de zodie

HOROSCOP 25 DECEMBRIE: Ce Crăciun vei avea în funcţie de zodie. Vacanța de Crăciun este momentul în care fiecare încearcă să stea alături de cei dragi. Ei bine, astăzi vedem cum sărbătorește Crăciunul fiecare zodie.

RomaniaTV.net
24 dec. 2017, 11:12
HOROSCOP SPECIAL 25 DECEMBRIE 2017: Ce Crăciun vei avea în funcţie de zodie

HOROSCOP 25 DECEMBRIE: Ce Crăciun vei avea în funcţie de zodie  – Berbec
Berbecii fac lucruri noi in ziua de Craciun si petrec aceasta sarbatoare alaturi de familie si de persoanele dragi.

 Taur
Taurii pregatesc tot felul de mancaruri traditionale si isi rasfata invitatii cu deserturi fine pe care le-a pregatit dupa carti de bucate. Spre seara se relaxeaza alaturi de prieteni prin cluburi.

 Gemeni
In ziua de Craciun, Gemenii asculta muzica preferata, isi actualizeaza statutul lor pe Facebook, se intreaba unde ar fi mai bine sa mearga seara, viziteaza prieteni sau fac un om de zapada cu copiii in curte.

Horoscopul Craciunului

Rac
Racii sunt preocupati de primirea si servirea musafirilor, insa spre seara ies in oras si se distreaza alaturi de prieteni.

Leu
Leii nu sunt mulțumiti de faptul ca casa lor nu este decorata cu ornamente aurii si se intreaba daca vor primi sub brad cadoul dorit. De obicei acestia se rasfata cu toate deserturile si mancarurile traditionale.

Fecioara
De Craciun, Fecioarele petrec cateva ore cautand cadouri si multe bunatati cu care sa intampine rudele si prietenii. Incercati totusi sa va relaxati si sa va lasati rasfatati.

Balanta

Balantele pleaca de acasa pentru cateva zile, ajuta persoanele aflate in nevoie si petrec mai multe ore intrebandu-se ce haine sa poarte in noaptea de Craciun.

Scorpion
De Craciun, Scorpionii petrec mai multe ore afara cu focuri de artificii. Va place sa fiti surprinsi si sa ii surprindeti pe cei dragi cu cadouri. Aveti insa grija si nu va irositi toti banii pe cadouri.

Sagetator
Sagetatorii cheltuiesc aproape toți banii si salariile lor pentru a cumpara cadouri potrivite pentru cei dragi. Acestia primesc cu drag colindatorii acasa si seara fac o plimbare prin mall.

Capricorn
Capricornilor le plac sa sarbatoreasca Craciunul departe de casa, iar seara vor sa se distreze alaturi de prieteni intr-un club de fite.

Varsator
Varsatorii cauta informatii despre traditiile de Craciun din intreaga lume si se intreaba ce trebuie sa faca in aceasta perioada a anului. Dupa ce a stat la masa de Craciun alaturi de familie, merg sa faca un om de zapada afara.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE: Ce Crăciun vei avea în funcţie de zodie 

Peşti
Pestii se trezesc dupa un somn lung, cu un sentiment de depresie usoara. Apoi se aduna in jurul mesei alaturi de familie si rude. Acestia nu acorda prea multa atentie sarbatorilor.

Horoscopul Craciunului