Horoscop special: 3 zodii chinezeşti care sunt cele mai norocoase în relații. Ce le aduce weekend-ul

Hexagrama i-ching a iubirii din această săptămână este vântul peste apă. Dragostea prosperă atunci când este împărtasita cu ceilalți, dar ai grijă cu cine îți împarți inima ca nu cumva să răspândească contrariul într-un act de gelozie.

17 aug. 2023, 23:25
Horoscop special: 3 zodii chinezeşti care sunt cele mai norocoase în relații. Ce le aduce weekend-ul

Trei zodii chinezeşti sunt cele mai norocoase în dragoste la finalul săptămânii 14 – 20 august 2023. În primul rând, iată mesajele de dragoste pentru toată lumea. Dragostea nu prosperă izolata, ci este testată în compania altora. Majoritatea dintre voi veți experimenta această dilemă în această săptămână.

Dacă tu sau partenerul vă simțiți stresați în prezența familiei celuilalt, nu treceți aceste sentimente. Recunoaște-le și eliberează aerul. Uneori, poate opri atitudinile suprasolicitante ale altora care pot afecta negativ relația ta privată. Alteori, ne permite să părăsim zona noastră de confort și să experimentăm o nouă cultură și stil de viață.

Citește și Horoscopul special: Ultimele zile cu MERCUR direct in FECIOARA 2023. Impact major pentru zodii

Hexagrama i-ching a iubirii din această săptămână este vântul peste apă. Dragostea prosperă atunci când este împărtasita cu ceilalți, dar ai grijă cu cine îți împarți inima ca nu cumva să răspândească contrariul într-un act de gelozie. Dacă partenerul tău sau cel mai bun prieten este vinovat de acest lucru, este adevărata ta iubire sau cel mai bun prieten? Uneori trebuie să renunți la relațiile greșite pentru a face loc celor potrivite.

Acum să ne concentrăm asupra celor trei zodii chinezeşti care sunt cele mai norocoase în dragoste la final de săptămână.

1. Iepure
Iepure, ascultă-ți cu atenție inima săptămâna asta. Dacă ești singur, intuiția (și inima) te vor conduce către locuri pe care nu te-ai fi gândit să le explorezi. Poți chiar să acționezi contrar tie în unele cazuri, dar mergi după instinct. Te va conduce către oamenii și locurile potrivite pentru a te conecta cu sufletul tău pereche și cu dragostea adevărată. Unii dintre voi, totuși, s-ar putea să fie împinși să renunțe la anumite relații. Ei stau în calea fericirii și păcii tale.

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste este în afara lumii în această săptămână. Așteaptă-te ca experiențe pozitive să iti împodobească pragul și apoi unii dintre voi veți găsi sejururi romantice pe lista de lucruri de făcut cu copilul tau. Alții dintre voi vor schimba în mod spontan unele lucruri despre voi care va vor aduce mai multă bucurie și plăcere. Poate fi chiar și o tunsoare pentru unii dintre voi! Problemele financiare sunt indicate și în această săptămână. Dacă doresti un viitor cu cineva, este important să discutati împreună despre lucrurile care vă vor afecta viitorul.

Dacă te simți chemat, fă un ritual de curățare săptămâna aceasta pentru a alunga negativitatea și a permite lucrurilor bune să încolțească și să prospere. Poți chiar să-i ceri bunicii tale o tehnică mai veche, cum ar fi să agăți ardei iute în afara ușii, să scrii anumite cuvinte și fraze pentru a invita binele, a risipi răul etc. Focul este prietenul tău și în asta. Doar asigura-te că nu lasi flăcările să scape de sub control!

Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar! Este timpul să pună în practică tot ce a învățat

2. Cocoș
Cocoșule, dacă ești singur, soarta va avea un impact direct în viața ta amoroasă în această săptămână, dar mentalitatea ta va influența rezultatul. Dacă îți pierzi speranța de a găsi dragostea adevărată sau simți că istoria se va repeta în continuare, acum este momentul să te oprești să cobori în acea spirală negativă. S-ar putea să manifesti din neatenție același lucru în viața ta. Din fericire, norocul tău în dragoste este puternic în această săptămână. Așa că dacă îți schimbi focalizarea și alegi să reversi iubire în tine, alte forme de iubire își vor găsi în curând drumul în viața ta. Unii dintre voi sunteți în pragul unei străluciri extraordinare.

Dacă ești într-o relație, același lucru este valabil și pentru tine, dar cu o întorsătură. Tu și partenerul tău trebuie să lucrati împreună pentru a deschide calea viitorului tău, inclusiv al copiilor tăi (fie că ai ceva acum sau speri să o faci într-o zi). Noi începuturi de bun augur sunt pregătite pentru amândoi dacă lucrați împreună ca o echipă. Unii dintre voi puteți rupe tiparele generaționale și ghinionul în acest moment. Doar asigura-te că ai ales partenerul potrivit cu care să experimentezi această călătorie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.