Horoscop special: 3 zodii reușesc să rupă lanțul de ghinioane și să strălucească cu toată puterea în luna martie

În luna martie, trei zodii vor reuși să schimbe total felul în care văd viața și vor reuși să câștige lupta cu mai mulți demoni interiori.

07 mart. 2024, 11:00
Horoscop special: 3 zodii reușesc să rupă lanțul de ghinioane și să strălucească cu toată puterea în luna martie
Horoscop special: 3 zodii reușesc să rupă lanțul de ghinioane și să strălucească cu toată puterea în luna martie

Trei zodii care își schimbă viața în luna martie.Dacă ar fi să punem la suflet fiecare expresie veche, atunci cu siguranță nu am ajunge nicăieri în viață. Deci cel mai bine este să vezi astfel de lucruri mai degrabă pline de umor decât ca un „caz concret”. Nu este nimic special în martie în ceea ce privește norocul sau ghinionul. Este doar o lună, o bucată de timp, documentată într-un calendar de evenimente.

Citește și: Cele trei zodii care se îmbogățesc în această primăvară. Toată viața li se schimbă din luna martie

Vom vedea că, din cauza evenimentelor anterioare existenței acestei luni, trei zodii ar putea fi nevoite să facă față consecințelor unor astfel de acțiuni anterioare. E în regulă, pentru că nu ne putem descurca cu nimic. Cu toții facem greșeli. Unul dintre dezavantajele greșelilor este că întotdeauna există timp pentru a le trece peste pentru a le repara.

Avem multe tranzite astrologice care ne vor ajuta să trecem peste vremurile grele. Avem efectul de vindecare care vine cu Venus sextil Node, capacitatea de a trece peste provocările din timpul lui Mercur opus lui Lilith, puterea minții susținută de Mercur împreună cu Neptun și capacitatea de a ne imagina fericiți și sănătoși, datorită lui Venus în Pești. Forța absolută de hotărâre care vine cu Soarele și Luna Plină în Berbec. Nu există nimic pe care să nu putem depăși, iar martie ne arată că vremurile grele sunt doar vremuri. Nu mare lucru.

Trei zodii care își schimbă viața

Berbec

Pe măsură ce luna se apropie din ce în ce mai mult de sezonul tău zodiacal al Berbecului, s-ar putea să simți că și tu devii nerăbdător, așteptând să vină „rândul tău”. Ceea ce se întâmplă cu tine este că ai trecut printr-o vindecare personală uriașă. În timpul Nodului sextil Venus, este posibil să nu reușesti să ajungi din urmă cu toate lucrurile noi bune și interesante care se întâmplă în viața ta.

Ceea ce înseamnă asta este că încă nu ești obișnuit cu schimbările cu adevărat noi pe care le-ai creat pentru tine și s-ar putea să fii încă într-o stare de îndoială. Să ai o viață amoroasă grozavă nu este ceva cu care ești obișnuit. Deși cu siguranță este ceva ce îți dorești, s-ar putea să descoperi că aștepți inconștient să explodeze cumva în fața ta. Ești blocat să te îndoiești de lucrurile bune din viața ta și asta te-ar putea doborî în martie 2024.

La ce poți lucra pentru a o îmbunătăți: Cel mai bun lucru pe care îl poți schimba și să te simți mai bine este să știi că tu ești cel responsabil pentru a face cele mai mari schimbări în viața ta și că dacă experimentezi tot ce este mai bun acum dar nu te descurci cât de bun este totul, apoi dă-ți drumul și acceptă că ești cu adevărat un magician atunci când vine vorba de a-ți schimba viața. Ai adus această magie, Berbec. Tu ești cel care ți-a reparat viața. Tu ești cel care a rămas cu credința. Iată-te astăzi și totul este bine în lumea ta din martie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Uranus își continuă drumul direct prin Taur până în 2026. Aceste 5 ZODII trec prin SCHIMBĂRI uluitoare