Horoscop special: 4 zodii care își pierd interesul și pot pune capăt relațiilor la final de octombrie

Deși cu toții simțim că octombrie este doar una dintre acele luni care aduce noroc, trebuie să știm, de asemenea, că, uneori, norocul și energia pozitivă trebuie să treacă prin câteva momente de jos pentru a ajunge unde merge.

11 oct. 2023, 07:14
Horoscop special: 4 zodii care își pierd interesul și pot pune capăt relațiilor la final de octombrie

Horoscop special, zodii afectate în amor. Pe parcursul lunii octombrie 2023, vom vedea câteva finaluri triste și inimi frânte, dar vom ști și că totul se întâmplă cu un motiv.
Uneori, ceea ce se simte atât de rău acum este doar un drept de trecere. Trebuie să trecem prin întuneric pentru a experimenta pe deplin lumina… și lumina este ceea ce vine.

Patru zodii vor trebui să se împace cu sfârșitul relațiilor lor, iar chestia este că… aceste zodii știu deja, sau cel puțin „simț”, că acest lucru urmează. Octombrie ne oferă multe despre tranzitele care stăpânesc asupra vieții noastre amoroase. Vom vedea o mare parte din energia lui Lilith împrăștiată pe parcursul lunii, iar Lilith este cunoscută pentru dragostea perturbatoare.

Plouă cu BANI și NOROC peste acești nativi! 4 zodii care încheie luna octombrie cu conturile pline

Este un corp ceresc jucăuș și răutăcios, dar tinde să „învețe indragostitii o lecție sau două” și mai ales… pe calea grea.
Așadar, ne putem aștepta la niște rupturi vicioase și câteva lupte sfâșietoare. De asemenea, suntem copți cu tranzitele pe Marte, care fac totul cu atât mai agitat. Dacă suntem luptători, nu vom cădea ușor și o mare parte din rezultat se va arăta ca despărțiri, sfârșituri, iar noi pur și simplu ne îndrăgostim.

Avem o mulțime de Mercur care vine în calea noastră în octombrie 2023 și, atunci când sunt cuplate cu toată energia Venus și Lilith, vom vedea punctul fără întoarcere pentru anumite cupluri. Într-un fel, în timp ce încercăm, luna aceasta ne va echipa exact cu ceea ce avem nevoie pentru a ne duce mai departe viața în viitor. Să vedem ce se întâmplă ca parte a planului mai mare și ceva care, deși trist, este doar temporar. Putem face asta și ne vom descurca. Acestea sunt cele patru zodii care ar putea vedea sfârșitul relatiilor lor în octombrie 2023.

Gemeni
Primul lucru pe care trebuie să-l știi, Gemeni, este că totul va fi OK. Aveai sentimentul că s-ar putea întâmpla așa ceva și știai că s-ar putea întâmpla cândva în această lună. Ei bine, ai avut dreptate și va fi în cursul lunii octombrie 2023 când vei vedea sfârșitul unei relații de lungă durată și, de asemenea, vei realiza că… trebuia să se termine. Este o lecție dură, dar nu ești o victimă aici.

Amândoi știați că sfârșitul este aproape și v-ați descurcat ca niște profesioniști. În timp ce tu și fostul tău vei avea o lacrimă de remușcare aici sau colo, amândoi știti că asta a fost cel mai bine pentru tine. Ceea ce se întâmplă nu se întâmplă pentru că tranzitele îl împing în ființă; aceste tranzite nu fac decât să îți fie mai ușor să realizezi ce trebuie să faci singur. Vei fi bine.

VIDEO Horoscop 2024 Cristina Demetrescu: „Este o perioadă de sacrificiu, de suferinţă, o sa tot cadă cortine”

Scorpion

Ești pe cale să intri în sezonul Scorpion spre sfârșitul acestei luni și, sincer, simți puterea semnelor tale zodiacale curgându-ți prin vene. Te face să simți că trebuie să fii liber. Partenerul tău nu mai ține pasul cu tine și simți că nu poți suporta decât atât de mult din acest sentiment înăbușit și reprimat.

Energia lui Lilith funcționează pentru tine, la fel și numeroasele tranzite ale lui Venus care îți dau speranță. Vrei o adevărată dragoste; nu mai poți să-l îndepărtezi, pretinzând că ceea ce ai funcționează pentru tine. Nu funcționează pentru tine și ești suficient de curajos pentru a opri mașina înainte de a fi prea târziu. Ce ar fi prea târziu pentru tine, Scorpion? Știind că ți-ai pierdut nervii. Nu poți lăsa asta să se întâmple. A avea nervi este ceea ce îți alimentează curajul și îți permite să visezi mare. Mulțumește-te cu nimic mai puțin decât ceea ce îți dorești, Scorpion.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.