Horoscop special: 4 zodii pentru care LUNA NOUĂ în Berbec din 20 aprilie 2023 are un EFECT PUTERNIC și de impact

În cazul în care nu știai, ne apropiem de unul dintre cele mai importante evenimente astronomice ale anului. Luna nouă în Berbec din 20 aprilie 2023 este și prima eclipsă a anului. În afară de semnificația ei astronomică, Luna nouă în Berbec și eclipsa vor avea un impact major și asupra zodiilor.

20 apr. 2023, 07:15
Horoscop special: 4 zodii pentru care LUNA NOUĂ în Berbec din 20 aprilie 2023 are un EFECT PUTERNIC și de impact

Horoscop special: O eclipsă are loc atunci când un corp ceresc este ascuns de altul. În acest caz, Luna nouă trece între Soare și Pământ și ascunde vederea soarelui din unele părți ale planetei. Această eclipsă de Soare va fi vizibilă în Australia și în unele părți din Asia de Sud-Est și va începe la ora 4:36 ora României.

Eclipsele de soare au loc pe o lună nouă și au o semnificație astrologică uriașă. Este considerat un semn rău în multe culturi, inclusiv mitologia hindusă, cultura greacă veche și chiar culturile coreene și vietnameze. Inutil să spunem că există multe lucruri de care ar trebui să ținem cont în timpul unei eclipse de soare.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Eclipsa de Soare din 20 aprilie schimbă vieți! Se activează temeri şi apar cumpene

Ce ar trebui să eviti în timpul unei eclipse de soare?
În general, se recomandă să nu începeți un nou proiect în timpul unei eclipse. Același lucru este valabil și pentru începerea oricărei lucrări de bun augur, deoarece ar putea însemna lucruri negative pentru viitorul ei. Nu ar trebui să privesti niciodată soarele direct în timpul unei eclipse, deoarece iti poate deteriora vederea iremediabil. Mulți experți sunt, de asemenea, de acord că gătitul, mâncatul sau băutul nu este recomandabil în timpul eclipsei. Mulți oameni cred că o baie după eclipsă poate alunga efectele negative ale eclipsei.

Ce zodii vor fi impactate cel mai mult în timpul eclipsei cauzate de Luna nouă în Berbec?
După cum am menționat mai devreme, o eclipsă de soare poate avea un impact uriaș asupra tuturor celor 12 semne zodiacale. Cu toate acestea, există patru dintre ele care vor experimenta efecte usor nefavorabile ale eclipsei de soare asupra multor aspecte ale vieții lor, inclusiv finanțele, sănătatea și relațiile.

Se spune că, dacă trăiești în afara umbrei eclipsei, intervalul de timp al oricărei activări poate fi de la trei zile la trei săptămâni. Depinde de planete, de zodia solara și de orice alt aspect care ar fi putut fi declanșat de eclipsă.

Previziuni RUNE pe ZODII. WUNJO aduce belşug şi fericire pentru o singură zodie. Noutăţi de la pietrele mistice!

Horoscop special Berbec
Luna nouă care generează prima eclipsă de Soare a anului este are loc în zodia Berbecului, așa că este inevitabil ca oamenii aparținând zodiei să fie foarte precauți în această perioadă. Nativii Berbec se confruntă cu tensiuni pe frontul conjugal. Unele alegeri financiare negative și nefericite vor provoca stres care ar putea duce și la probleme de sănătate. Fii atent la cheltuielile tale în acest timp și încearcă să nu te implici în niciun conflict.

Horoscop special Taur
Această eclipsă va fi foarte grea pentru sănătatea ta mentală și fizică, dragă Taur. Acordă o atenție deosebită cheltuielilor tale, deoarece orice ban irosit poate provoca pierderi financiare uriașe. Exercitarea controlului este esențială. Același lucru este valabil și pentru emoțiile tale și modul în care reacționezi la situațiile stresante. Fii stăpân pe emoțiile tale, deoarece dacă îți pierzi calmul, ar putea duce la multe alte probleme. Sănătatea unui membru apropiat al familiei îți poate da probleme în această perioadă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.