Horoscop special: 5 ZODII sub puternica energie a Lunii noi în vizionarul Vărsător. Ce va începe nou în viața lor din 9 februarie 2024

Din 5 februarie Mercur a intrat în Vărsător, iar acum Luna Nouă din 9 februarie se va petrece tot în Vărsător. Iată ce schimbări va aduce acest eveniment astral în viața ta.

08 feb. 2024, 14:02
Horoscop special: 5 ZODII sub puternica energie a Lunii noi în vizionarul Vărsător. Ce va începe nou în viața lor din 9 februarie 2024
Horoscop special: 5 ZODII sub puternica energie a Lunii noi în vizionarul Vărsător. Ce va începe nou în viața lor din 9 februarie 2024

Toată această perioadă este puternic marcată de zodia Vărsătorului. Avem Soare în Vărsător, Pluto în Vărsător. Din 5 februarie Mercur a intrat în Vărsător, iar acum Luna Nouă din 9 februarie se va petrece tot în Vărsător.

Vărsătorul este semnul zodiacal al vizionarului, al celui care vede o cale diferită și, probabil, un traseu diferit. Este atât de conectat la propriul său adevăr și dorințe încât este dispus să facă orice este necesar pentru a le îndeplini.

Citește și: Horoscop Neti Sandu 8 februarie: Se anunţă o zi condimentată cu mondenităţi

Nu există niciun mod greșit de a crea viața visurilor voastre, cu excepția faptului de a nu o face deloc. Această vâlvă de energie vă poate oferi curajul cu doar o urmă de rebeliune, necesar pentru a susține că nu doar simțiți că 2024 este destinat să fie diferit, ci că sunteți pregătit să faceți orice este necesar pentru a-l transforma în realitate.

Aceste cinci zodii vor simți binecuvântarea Lunii noi în Vărsător, puternic influențată și de prezenta celorlalte planete menționate în Vărsător.

Taur

Luna nouă în Vărsător în sectorul vostru profesional

Poate fi momentul pentru un nou început în cariera sau viața voastră profesională, deoarece Luna nouă în Vărsător apare în această zonă a vieții voastre. Energia Vărsătorului guvernează toate aspectele carierei, ceea ce ar putea afecta și planurile voastre de colegiu, dacă aceasta este focalizarea voastră actuală.

Luna nouă reprezintă o schimbare, ceva ce se schimbă în bine și începutul unui nou capitol. Cu Anul Nou Lunar care are loc în timpul acestei Luna Nouă, energia este amplificată, ceea ce înseamnă că beneficiile pentru viața voastră vor fi de asemenea amplificate.

Următoarele două săptămâni vor fi deosebit de impactante pentru voi în carieră, începând cu Luna Nouă în Vărsător și apoi Steliumul Vărsătorului, 16 – 18 februarie. Indiferent în ce etapă vă aflați în călătoria voastră profesională, este important să profitați de această energie, făcând tot ce este necesar pentru a vă onora și schimba specializarea, a aplica pentru un nou loc de muncă sau a susține o majorare sau promovare. Îmbrățișați acest nou început, pentru că este unul pe care îl meritați și care va impacta viitorul vostru în cele mai frumoase moduri.

Gemeni

Luna nouă în Vărsător în casa voastră a abundenței

Ați simțit deja că sunteți meniți pentru ceva. Uneori, calea pare noroioasă sau confuză, dar în sufletul vostru știți că există o destinatie pe care sunteți meniți să o atingeți. Poate că vă puteți pierde în gândurile voastre sau să nu fiți siguri ce oportunitate să alegeți, dar în loc să vedeți mintea voastră activă ca pe o provocare, vedeți-o pentru ceea ce este: cel mai mare dar al vostru.

Plinul vostru de idei este exact ceea ce puteți exploata în jurul Lunii noi în Vărsător și în Anul Nou Lunar. Această lună nouă va avea loc în casa voastră a abundenței, ceea ce ar putea influența, de asemenea, o nouă afacere, o oportunitate financiară sau ceva care implică călătorii.

În loc să credeți că trebuie să alegeți doar o idee, priviți gândurile voastre ca pe o hartă a experiențelor. Nu trebuie să alegeți doar una, ci petreceți timp reflectând asupra sensului și scopului mai mare din spatele fiecăreia. În acest fel, veți găsi nu doar noroc, ci și împlinirea personală pe care o doriți.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Cea mai norocoasă zi din întreaga luna februarie 2024 pentru fiecare zodie. Planetele sunt gata să îți transforme visele în realitate