Horoscop special: Aceste 3 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste în weekend-ul Crăciunului

Săptămâna aceasta aduce revelația puternică că viața este scurtă și, dacă găsim pe cineva ATAT de bun, atunci trebuie să ne lipim de el.

21 dec. 2023, 08:05
Horoscop special: Aceste 3 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste în weekend-ul Crăciunului

Horoscop special: Ne-am împărtășit adevăratul sine cu acești oameni și dacă ei sunt încă aici, stând alături de noi, atunci trebuie să-i numim pe acești oameni „păzitori”. Săptămâna aceasta aduce revelația puternică că viața este scurtă și, dacă găsim pe cineva ATAT de bun, atunci trebuie să ne lipm de el. Fara intrebari.

Întreaga idee ca „dacă iubești pe cineva, eliberează-l” sună mult mai bine într-o melodie decât într-o situație reală.
Săptămâna aceasta aduce în discuție ideea de atașament. Sigur, cu toții ne-ar plăcea să fim la fel de cool precum cântărețul care ne face să credem că nu are atașamente, ceea ce sugerează că este un fel de maestru înălțat, dar adevărul este… noi nu suntem el și, sincer, el este scăpa de ceva.

Așadar, haide să trăim pe pământ pentru noi, oamenii obișnuiți. Jupiter în Berbec crește volumul vieții noastre amoroase, pe măsură ce ajungem să știm că trebuie să depunem un efort dacă vrem să culegem recompense.

Cu Luna în Săgetător la îndemână, nu vedem că suntem prinși de această persoană; mai degrabă, partenerul nostru romantic este cel care ne aduce libertatea pe care o căutăm. Nu trebuie să eliberăm pe nimeni săptămâna aceasta și suntem bine cu asta.

Horoscop special: 1. Berbec
(21 martie – 19 aprilie)

Știi ce funcționează și știi ce nu atunci când vine vorba de tine și de oamenii pe care îi aduci în lumea ta romantică. Ți-ai făcut greșelile, dar se pare că acele greșeli au fost, în sfârșit, trecute în urmă. Cine a fost acea veche iubire care ți-a ocupat mult prea mult timp?

Zodiile cu noroc de bani până la finalul anului. Măriri de salariu, prime și câștiguri uriașe

Cu greu le mai poti aminti, iar cand iti dai seama ca asa gandesti acum, vei ramane uluit. Ai reusit sa treci peste fostul tau.

Totuși, ai făcut-o și asta face săptămâna asta și mai bună pentru tine, deoarece acum te poți prezenta ca o persoană întreagă la următoarea ta iubire. Știai că acesta va fi cazul și simțeai că nu ești pregătit să-ți lași toate bagajele pe o altă persoană. Ei bine, ghici ce? Bagajul a fost scos din viața ta și acum ești gata să mergi ca un șef.

Horoscop special: 2. Rac
(21 iunie – 22 iulie)

Pff, ce an a trecut. Ai fost întotdeauna un credincios în cauză și efect, precum și în Legea atracției și, în acest an, ai făcut o afirmație solidă, afirmând că până la sfârșitul anului, ai vrut să găsești dragostea, ca în „adevărata afacere”.

Horoscop Crăciun 2023: Spiritul Sărbătorilor cuprinde TOTAL aceste trei zodii! Cine se bucură cel mai mult de Sărbători

Cine spune că dorințele nu se împlinesc sau, în cazul tău, cine spune că intențiile pozitive nu se manifestă ca realități frumoase?

O să întâlnești pe cineva astăzi și te va prezenta într-o lume cu totul nouă de speranță și posibilități. Se pare că intențiile tale se realizează pentru tine, ceea ce face să fie o săptămână foarte norocoasă, într-adevăr. Un plus este că, pe măsură ce iti împărtășesti informațiile pline de bucurie cu prietenii, toți se vor simți minunat pentru tine și te vor încuraja să continui. Fă-o, Rac!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.