Horoscop special: Aceste TREI ZODII dau lovitura în weekend. Norocul este de partea lor!

Trei zodii au noroc la final de săptămână. Dar înainte de a ajunge la ele, iată mesajul pentru toată lumea. Călătoria ta spre iubire începe în tine. Cum altfel vei ști la ce să fii atent și pe cine să eviți?

09 iun. 2023, 10:35
Horoscop special: Aceste TREI ZODII dau lovitura în weekend. Norocul este de partea lor!

Horoscop special: Deci, pe măsură ce Luna tranzitează prin Vărsător și Pești în acest final de săptămână, concentrează-te în interior și fă ceea ce este potrivit pentru tine. Dacă ești într-o relație, nu te culca pe o ureche și nu uita de nevoile tale. Și dacă ești singur, reamintește-ți că ești demn de a fi iubit și dorit. Și ce dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche? Va veni într-o zi.

Unii dintre voi v-ați gândit la marile întrebări din viață în ultimele zile sau săptămâni. Cum ar fi, care este scopul tău aici pe Pământ? De ce excelezi atât de bine la unele lucruri și te transformi într-un incapabil în altele?

Ce poți face pentru a-ți scutura nesiguranța și a sta în picioare? Cum poți întoarce lucrurile în favoarea ta? Poate că nu realizezi acest lucru, dar a pune aceste întrebări te face încet și constant mai puternic în interior. Vei afla răspunsurile în cele din urmă. Întotdeauna începe cu întrebările.

Horoscop special: Soarta acestor zodii se va schimba radical pana la sfârşitul anului. Trăiri intense, jocuri de destin

Horoscop special: Vărsător
Vărsător, norocul nu apare întotdeauna ca un cavaler în armură strălucitoare sau o pauză norocoasă în momentul cel mai oportun. Uneori apare în viața ta ca un „dezastru” care nu este cu adevărat un dezastru. Așa ceva se va întâmpla săptămâna aceasta. Mai ales când Luna în tranzit se confrunta cu Pluto. S-ar putea să simți că autoritatea ta este contestată. Sau că anumiți oameni nu te vor în preajmă. Unii s-ar putea chiar să se confrunte cu respingere în dragoste. Cu toate acestea, ești pe lista celor mai bune horoscoape pentru că habar n-ai de câte gloanțe vei evita din cauza acestor supărări sau circumstanțe agravante.

Cu Marte și Venus ambele în Leu în acest moment și Lilith alunecând înapoi în Rac, legăturile tale interpersonale sunt puse sub semnul întrebării sau scoase la lumină chiar acum. Nu ignora semnele. Chiar și cu toată această energie de opoziție, lucrurile nu se va înclina în favoarea lor. Fii statornic și te vei vedea prin această furtună. Și în acest proces, îndepărteaza resturile din viața ta.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Ce schimbări aduce intrarea lui Mercur în Gemeni, pentru toate semnele zodiacale

Horoscop special: Rac
Finalul de săptămâna va fi relativ relaxant pentru tine, Rac. Chiar și atunci când Luna în tranzit se mișcă prin Vărsător, Neptun, Saturn și Jupiter ți-au asigurat spatele. Unii dintre voi s-ar putea să vă simțiți destul de leneși sau somnoroși în acest weekend. Dar având în vedere câte obstacole ne-a aruncat viața de la pandemie, această perioadă de odihnă este excelentă.

Distrează-te puțin cu prietenii tăi. Mergeți la film, faceti-va unghiile sau părul, urmăriți niște desene animate sau orice altceva doriți să faceți. Nu uita că Lilith este în prezent în Rac. Așa că trebuie să fii mai atent la steagurile roșii atunci când te conectezi sau te întâlnești cu oameni în acest moment. Dar asta nu va fi o problemă pentru cei dintre voi care sunt deja într-o relație.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.