Horoscop special: Aceste zodii chinezești dau lovitura în amor. Vezi cine e în top!

Avem o săptămână importantă, mai ales în relații. Dragostea devine sursă de inspirație pentru multe zodii. Dar aceste trei semne zodiacale, din astrologia chinezească se bucură de noroc din plin în această săptămână. Iată care sunt acelea!

12 sept. 2023, 07:52
Horoscop special: Aceste zodii chinezești dau lovitura în amor. Vezi cine e în top!

Horoscop special Cocoș
Bucurie și împlinire sunt în așteptare pentru viața ta sentimentală în această săptămână, dragă Cocoș. Vei simți nevoia să cânți din toți rărunchii atunci când se va întâmpla asta. Deci ține la îndemână câteva ținute la modă și lustruiește-ți bocancii strălucitori. Vei avea nevoie de ei. Dacă simți nevoia să te răsfeți, nu te opri. Îngrijirea de sine este adesea un afrodisiac puternic pentru partenerii romantici când te văd strălucind în toată gloria ta.

Dacă ești într-o relație, concentrează-te în această săptămână pe problemele importante care vor afecta viitorul tău și al partenerului tău. Acestea pot fi legate de locul în care veți locui pe termen lung, cum veți crește copiii, cum să vă planificați cheltuielile comune și chiar de preocupările legate de sănătate. Asigură-te doar că nu una dintre persoane nu face toată munca grea în numele dragostei. Nu este sănătos pentru niciunul dintre parteneri în diferite moduri.

Horoscop Mihai Voropchievici toamnă 2023. Zodiile care au parte de belşug şi fericire până la Crăciun

Dacă ești singur, mare bucurie te așteaptă la colțul străzii. Unii dintre voi ați lucrat din greu la ritualurile voastre de manifestare. Timpul tău de strălucire vine în curând! Asigură-te doar că nu te agăți de foștii parteneri sau la ce-ar fi putut fi, pentru că asta va crea probleme energetic în noua ta relație.

Horoscop special Câine
Dragă Câine, energia acestei săptămâni este bogată pentru tine într-un mod foarte financiar. Dacă viața ta sentimentală beneficiază de asta, atunci unde e răul? Acum este momentul să planifici acea vacanță și să rezervi biletele de avion. Dacă simți nevoia unei sesiuni de cumpărături alături de partenerul tău (și copii), dă-i înainte! Disneyland și aventurile culinare sunt, de asemenea, indicate aici. Fă ceea ce simți că ți se potrivește.

Horoscop special: Descoperă magia retrogradării lui Jupiter în Taur. Ce aduce Marele Benefic semnelor zodiacale

Dacă ești singur, în această săptămână, dragostea romantică poate să nu fie principala ta preocupare. Experimentezi dragostea alături de prieteni, familie și animalele de companie. Dragostea e dragoste. Nu o categorisi ca fiind mai importantă decât cealaltă. Respectul și dragostea pe care le câștigi dintr-o relație deschid adesea calea pentru alta. Universul îți oferă acum o tablă goală dacă ești într-o relație. Fă ce vrei cu ea (desigur, în colaborare cu partenerul tău). Dacă ai amânat o discuție dificilă, energia este acum bună pentru a preveni o ceartă. Așa că ai acea discuție și țineți-vă de mână pentru a nu uita că sunteți aliați, nu dușmani.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.