HOROSCOP SPECIAL: Ce aduce BUN anul 2022 pentru FIECARE ZODIE

Anul 2022 promite să aducă schimbare, promite să aducă ceea ce ne dorim fiecare din noi, să ne îndeplinească cele mai ascunse dorințe.

09 ian. 2022, 07:18
HOROSCOP SPECIAL: Ce aduce BUN anul 2022 pentru FIECARE ZODIE

HOROSCOP SPECIAL:

În ceea ce privește cele mai importante tranzite astrologice din acest an care ne vor influența, trebuie să ținem cont de faptul că Uranus va intra în semnul Taur, ceea ce ne va face să ne simțim mai determinați, mai hotărâți și mai calculați. De asemenea, având în vedere că banii reprezintă principala zonă de expertiză a Taurului, vă puteți aștepta să vă deschideți la mici ajustări în modul în care vă gestionați finanțele.

Horoscop 2022. Astrologul Alexandru Păunescu: „Anul 2022 este un roller coaster”
Căutați oportunități de creștere pe termen lung cu riscuri mici sau deloc, care ar putea fi în afara domeniului pe care l-ați lua în considerare în mod normal. De asemenea, expansivul Jupiter va petrece un timp în semnul Berbec, eveniment astrologic care vă încurajează să depășiți orice limitări care vă stau în cale în a doua jumătate a anului, dar nu înainte de a-și croi drumul prin Peștii gânditori din ianuarie până la începutul lunii mai. În timpul acestui tranzit, majoritatea norocului și oportunităților voastre vor veni din tratarea celorlalți cu demnitate și compasiune.

Pe fiecare dintre noi, noul An 2022 ne îmbrațișează cu o energie vie, nouă și ne va încărca cu energia transformatoare de a face schimbările necesare și merge pe un drum nou, presărat cu armonie, fericire și dragoste necondiționată!

HOROSCOP SPECIAL: Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Anul 2022 îți va oferi o șansă majoră să te vindeci și să-ți imaginezi cum ai vrea să crească viața ta în deceniul care urmează. Vei descoperi că ești ghidat divin de un Univers iubitor în timp ce reflectezi asupra trecutului, înveți lecțiile de care ai nevoie și te pregătești pentru un nou capitol strălucitor care va începe.

Din mai până în octombrie va fi cea mai magnifică perioadă a anului pentru tine, deoarece ești pregătit pentru o mare renaștere. Vei fi extrem de norocos din toate punctele de vedere, așa că profită de această perioadă și creează-ți viața pe care ti-ai dorit-o mereu!

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)
Vei vedea mari schimbări în 2022, iar din punct de vedere profesional, este clar că intri mai mult în puterea ta și te ridici mai sus decât oricând. Ești pregătit pentru măreție și ai putea avea oportunități semnificative de bogăție, recunoaștere sau chiar faimă. Cu toate acestea, fii pregătit să lucrezi, pentru că nu va fi ușor, deși ai puterea și tenacitatea în tine, pentru a realiza tot ceea ce îți dorești!

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ
O mare parte a anului se va concentra și pe viața ta de dragoste, deoarece ești înconjurat cei pe care îi iubești. Un prieten de suflet ar putea intra în viața ta în acest an și ar putea deschide ușa către una dintre cele mai profund dorite speranțe, vise sau aspirații ale tale.

HOROSCOP SPECIAL: Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Noul an îți va aduce oportunități de a te avânta în direcții noi, precum și de a te ridica la o putere profesională mai mare! Ai tânjit de noi experiențe și libertate și ai muncit din greu pentru a îndeplini următorul eșalon al ambițiilor tale. Din fericire, anul care vine te-ar putea umple de succes și recunoaștere, fie sub formă de promovare, recompensă sau nouă ofertă de muncă. Cu toate acestea, dacă nu ești mulțumit de cariera ta, s-ar putea să realizezi că acum este timpul să urmărești o direcție mai împlinită.

Vara lui 2022 va fi deosebit de festivă și distractivă pentru tine, pe măsură ce decizi că este timpul să urmărești aventura cu prietenii și să creați împreună amintiri magice. Intimitatea ar putea fi o temă proeminentă pentru tine și în acest an, deoarece îți vei evalua relațiile la începutul și la sfârșitul anului.

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)
Pregătește-te pentru un an plin de entuziasm și vei fi dornic să te deschizi către noi orizonturi cât mai mult posibil. Ți-ai revizuit recent relațiile, bunurile și nevoile intime și ești gata să începi următoarea fază majoră a vieții. Vei bucurie în călătorii sau spiritualitate, în timp ce alții vor decide să se cufunde în proiecte creative. Vara va fi o perioadă deosebit de notabilă pentru creșterea ta profesională, deoarece vezi oportunități de promovare, recunoaștere sau noi locuri de muncă, așa că ține ochii pe premiu!

O altă temă majoră în 2022 va fi în jurul vieții și relațiilor tale personale. Începutul anului îți va oferi șansa de a revizui modul în care ai abordat parteneriatele în ultimii ani, în timp ce sfârșitul anului te poate determina să reflectezi profund asupra oricăror situații care necesită închidere sau vindecare.

HOROSCOP SPECIAL: Zodia Leu (22 iulie – 22 august)
În 2022, vei continua o tendință majoră în jurul parteneriatelor și relațiilor tale. Pe de o parte, vei fi profund concentrat pe crearea de uniuni care să reziste alături de tine pentru totdeauna sau să crească mai strâns împreună decât oricând. Totuși, dacă ai simțit în schimb că întregul Univers te provoacă și ești puțin îndepărtat de ceilalți, asta se datorează faptului că ți se predă lecția de independența, rezistența și perseverența.

Oportunități de binecuvântări fericite din relațiile tale vor avea loc și ai putea avea șansa de a câștiga bogăție, recunoaștere sau de a fi profund împlinit emoțional și de alții în acest an.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Dragostea, relațiile și uniunea sunt o prioritate pentru tine în 2022. Fie că ești singur sau într-o relație, oportunitatile fericite de conectare și dragoste vor fi prezente pentru tine! Pe tot parcursul anului, astrele te vor încuraja să te conectezi cu ceilalți, ajutând relațiile tale actuale să crească mai dulce.

Următoarele teme semnificative pentru tine care vor intra în atenție sunt expansiunile minții și ideilor tale, dezvăluind faptul că vei vrea să înveți lucruri noi sau să urmezi proiecte intelectuale și de comunicare. În ultima jumătate a anului, se pot produce progrese majore în ceea ce privește obiectivele tale profesionale, dar ferește-te de o perioadă de stagnare la sfârșitul anului 2022. Pregătește-te pentru un an cu totul special!

HOROSCOP SPECIAL: Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Anul nou va aduce oportunități mari în jurul unui echilibru mai bun între viața profesională și viața privată, loc de muncă, venituri și active. Cu atâta energie care activează aceste centre pentru tine, acum este momentul să te grăbești către următoarele obiective de carieră. Noi locuri de muncă, mai multe responsabilități sau proiecte interesante ți-ar putea fi prezentate, cu consecința creșterii veniturilor.

Cu toate acestea, dacă ești nemulțumit de traiectoria ta, acum este momentul să profiți și să-ți îndrepți cariera în direcția care te va împlini cel mai mult.

Ai putea descoperi că acum te simți mai puternic decât oricând! De asemenea, s-ar putea să ai mari câștiguri în jurul investițiilor, acțiunilor sau moștenirilor.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Romantismul, relațiile și euforia personală sunt puncte majore pentru tine în 2022! Intri în unul dintre cei mai importanți ani din viața ta, în jurul iubirii, creativității și uniunii! Pe parcursul majorității anului, astrele te vor ajuta să îți deschizi inima și să te îndrăgostești  mai profund decât oricând.

Dacă ești singur, ești favorizat în special, iar dacă ai o relație vei reaprinde focul în legătura ta. Cu toate acestea, pentru că vei simți nevoia intensă de a intra în puterea ta și de a recunoaște valoarea autentică în relații, s-ar putea întâmpla să apară anumite fricțiuni, dacă nu ești în aliniament cu celălalt.

Un alt aspect major la care trebuie să acorzi atenție va fi casa ta, imobiliarele și viața casnică, deoarece vei experimenta mai multă greutate în jurul acestor subiecte.

HOROSCOP SPECIAL: Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Pregătește-te pentru un an mare în viața ta personală, care te va ajuta în principal să te simți mai stabil în viață, precum și din punct de vedere emoțional. Ai fost ca o pasăre eliberată și acum pornești într-un nou capitol, care este mai împlinitor decât oricând. Primul de remarcat va fi un accent major în jurul casei și familiei în anul următor. Aceste zone ar trebui să se îmbunătățească drastic și să te ajute să te simți mai controlat asupra drumului tău.

Din mai până în octombrie, vei fi încununat de dragoste, pasiune, creativitate și fertilitate, așa că a face din acestea o prioritate, îți va umple inima de lumină.

Dacă ești în căutarea dragostei, vei observa o concentrare mai mare pe parteneriate și angajamente, dar ai grijă la unele frustrări în noiembrie și decembrie.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Relațiile personale, familia, prietenii și dragostea vor fi de cea mai mare importanță pentru tine în 2022. La începutul anului, te vei simți deosebit de nostalgic pe măsură ce reflectezi la trecut și, probabil, te vei reuni cu oameni de dinainte pentru a reaprinde o conexiune sau, în schimb, să găsești închidere și să mergi mai departe odată pentru totdeauna.

În vara lui 2022, ar putea apărea o nouă tendință în ceea ce privește mutarea, renovarea sau un nou loc de muncă, precum și stabilirea unei legături mai fericite și mai dulce cu familia ta. Cu toate acestea, cele mai intense transformări ale anului vor avea loc probabil în jurul dragostei adevărate, fertilității și prieteniilor. Prietenii noi și vechi ar putea intra sau ieși brusc din viața ta și în 2022, așa că mergi înainte cu ce simți.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Cunoașterea valorii tale și intrarea în puterea ta vor fi teme cheie pentru tine în 2022. Recent, te-ai concentrat să îți asumi mai multă responsabilitate și să fii mai intenționat în ceea ce faci. Acest lucru te-a ajutat să înveți mai multe despre puterea, rezistența și perseverența ta. Din fericire, multe dintre acestea vor avea roade în ceea ce privește venitul și viața ta profesională!

Cel mai important, ai putea fi plin de bogăție și abundență în anul următor, fie că este vorba de o mărire de salariu, un nou loc de muncă, un client profitabil sau un bonus. Dacă nu ești mulțumit de progresul tău profesional, acum este momentul să fii practic și realist și să găsești modalități legitime de a-ți redirecționa calea și de a aduce mai multă prosperitate.

HOROSCOP SPECIAL: Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)
Unul dintre cei mai importanți ani din viața ta a sosit! Intri într-o perioadă de renaștere și de noi începuturi, în care oportunitățile și norocul se vor opri asupra ta. Acesta nu este un an în care vei „da lovitura” din toate punctele de vedere, ci în schimb vei lua măsuri pentru a construi viața pe care o dorești pe termen lung.

Conexiunile dintre sufletele pereche, dragostea adevărată, progresele vesele în carieră, sarcina sau noi orizonturi te atrag, așa că alege cu înțelepciune! Este posibil să reflectezi în continuare la trecut în acest an, să îți petreci timp dezvoltării planurilor sau chiar să te reconectezi cu vechii prieteni la începutul lui 2022. Folosește tot acest timp pentru a manifesta cu adevărat tot ceea ce îți dorești să realizezi!