Horoscop special: VENUS in SAGETATOR 2022! 16 noiembrie – 10 decembrie 2022: Optimism, aventura, liber la iubire. Vezi pentru ce zodii!

Se anunta un timp placut si distractiv in relatiile tale romantice si in parteneriatele de afaceri. Previziuni pentru toate zodiile.

15 nov. 2022, 16:21
Horoscop special: VENUS in SAGETATOR 2022! 16 noiembrie – 10 decembrie 2022: Optimism, aventura, liber la iubire. Vezi pentru ce zodii!

VENUS in SAGETATOR 2022. Pe 16 noiembrie 2022, planeta iubirii, relatiilor, a armoniei si a banilor intra in aventurosul si optimistul Sagetator unde va sta pana pe 10 decembrie 2022. Venus in Sagetator este ca o gura masiva de aer proaspat. Dupa un tranzit greu si serios al lui Venus in Scorpion, Venus in Sagetator este lumina de la capatul tunelului. Daca inima ta ta fost in modulul de hibernare sau a fost franta dintr-un motiv sau altul, acum este timpul sa iesi din nou in lume.

Cand alegi speranta in locul fricii, orice este posibil. Iar aceasta atitudine este principala lectie a lui Venus in Sagetator din acest an care ne transmite ca oricare ti-a fost povestea pana acum, nu este niciodata prea tarziu sa o iei de la capat, niciodata prea tarziu sa fii fericit. Fericirea este dreptul nostru divin.

Cum te influenteaza Venus in Sagetator 2022 in functie de zodie:

VENUS in SAGETATOR 2022. BERBEC
Pentru tine, acum este cel mai bun timp sa studiezi pe o tema pe care o iubesti sau sa mergi in varii calatorii, de placere sau de munca. Bucura-te de tot ce inseamna contact cu alte tari si fa lucruri care iti deschid mintea. Subiectele legale si juridice pot avea rezultate favorabile acum. Publicatul si munca media sunt surse de placere. Poate ca este timpul sa investesti si in produse noi si frumoase pentru calatoriile tale viitoare.

Horoscop noiembrie. Zodiile care dau lovitura până la sfârşitul lunii! Vor câștiga bani grei

VENUS in SAGETATOR 2022. TAUR
Poti intra in colaborari fructuoase financiare acum, poti obtine usor un imprumut sau rezolva situatii de taxe si primi favoruri si bunavointa de la institutiile financiare cu care vii in contact. Poti primi un cadou generos sau un bonus. Sinceritatea iti este benefica si indicata in relatiile tale acum. A calatori in strainatate, a purta discutii filozofice si a petrece timp in aer liber te vor aduce mai aproape de partener, incalzind atmosfera intre voi.

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodiile bătute de soartă până la sfârşitul lunii. E Marte retrograd, pierd mulţi bani!

VENUS in SAGETATOR 2022. GEMENI
Se anunta un timp placut si distractiv in relatiile tale romantice si in parteneriatele de afaceri. Lasa-ti partenerul sa te ia de mana si sa te duca intr-o mare aventura. Altii sunt cei ce aduc iubire si frumusete in viata ta acum. Poate ca este forma ta de a spune da in fata unei escapade romantice fie acum fie planificata acum pentru viitor, sau pentru o noua idee interesanta de afaceri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.