Horoscop special. Ce spune data nuntii despre casnicia ta

Cuplurile care fac nunta in zodia Fecioarei sunt foarte atente la toate detaliile. Partenerii se sustin si se ajuta reciproc.

27 mai 2023, 17:02
Horoscop special. Ce spune data nuntii despre casnicia ta

Asa cum data nasterii iti poate influenta viata, ziua nuntii iti poate influenta casnicia. Iata ce spun specialistii AstroTwins (fondatorii site-ului Love Zodiac), despre fiecare zodie in parte.

Nunta in Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Daca ai facut nunta in zodia Berbecului, ai parte de multa spontaneitate in relatia de cuplu. Partenerii sunt independenti in relatie si, cu toate acestea, de nedespartit. Relatia este „condimentata” periodic cu iesiri romantice, cine-surpriza etc.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu iunie 2023. Un bronz frumos cimentează relaţiile, lună cu chef de călătorii, flirturi, dar şi hăţiş de probleme la muncă
Nunta in Taur: 20 aprilie – 20 mai
Taurul este extrem de senzual, iar daca ai facut nunta in aceasta zodie nu-ti va fi frica sa cauti luxul. Mariajele din zodia Taurului sunt solide si combina elementele traditionale si conservatoare cu cele nonconformiste.

Nunta in Gemeni: 21 mai – 20 iunie
Gemenii comunica mult, asa ca cei care au facut nunta in zodia Gemenilor vor avea parte de multa comunicare. Dialogul este cheia reusitei mariajului lor. Nu sunt excluse elementele usor excentrice, precum cursuri de bucatarie exotica, lectii de surf sau skydiving in doi.

„Ce părere ai dacă te-aș cere de soție?” Mircea Diaconu, îndrăgostit ca la 20 de ani. Mare actor s-a mutat departe de zgomotul oraşului
Nunta in Rac: 21 iunie – 22 iulie
Inima Racilor este acasa. Cuplurile casatorite in zodia Racului isi gasesc linistea in propriul camin, unde au de facut o multime de lucruri impreuna. Partenerii se alinta in fel si chip si le place foarte mult sa socializeze. Casa lor va fi tot timpul plina cu prieteni si rude.

Nunta in Leu: 23 iulie – 22 august
Mariajul din Leu este dramatic, teatral si pasional. Ambii parteneri isi sustin cu tarie parerile, chiar cu riscul de a iesi scantei, insa au parte si de mult romantism si pasiune. Atat timp cand lupta pentru putere se termina in dormitor, totul e de bine.

Nunta in Fecioara: 23 august – 22 septembrie
Fecioarele sunt firi organizate si rafinate. Iar cuplurile care fac nunta in zodia Fecioarei sunt foarte atente la toate detaliile. Partenerii se sustin si se ajuta reciproc. Desi exista riscul ca amandoi sa fiti prea atenti la detalii si sa pierdeti din vedere imaginea de ansamblu, mariajul poate merge ca pe roate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.