Horoscop special. Cea mai rea trăsătură pe care o deții, în funcție de zodia ta

Stelele par să știe totul despre noi, chiar mai mult decât familiile noastre. Zodia te poate ajuta să determini ce fel de tratamente pentru piele ar trebui să ai, ce fel de muncă ar trebui să faci și chiar la ce fel de prima întâlnire ar trebui să mergi. Dar astrologia poate dezvălui și cele mai rele trăsături ale zodiilor.

07 dec. 2022, 09:38
Horoscop special. Cea mai rea trăsătură pe care o deții, în funcție de zodia ta

Horoscop special. Zodiile noastre ne pot face să privim bine și să ne vedem pentru ființele imperfecte care suntem. Nu este o idee grozavă să te oprești asupra celor mai rele calități ale tale sau asupra aspectelor negative ale personalității tale, dar este o idee bună să fii conștient de ele pentru a putea decide dacă este necesar sa te schimbi sau nu.

Deci, care sunt părțile negative ale fiecăreia?

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecii sunt împovăratori, stăpâni, dominatori și uneori aroganți. Toate calitățile care te fac un lider bun te fac de multe ori combativ și nerăbdător. Berbecul iubește să se certe și poate fi uimitor de rezistent la respectarea ordinii. Sloganul unui Berbec ar putea fi: „Îl vreau acum”.

Horoscop Mariana Cojocaru decembrie 2022. Karma adună într-o lună toate cumpenele de peste an. Doar două zodii scapă de Lilith

Horoscop special. Taur (20 aprilie – 20 mai)
Pe de o parte, ești muncitor și de încredere, Taur; dar pe de altă parte, uimitor de leneș, încăpățânat și dezordonat. Tânjesti dupa bani și ai un apetit uriaș pentru orice – pur și simplu nu dorești sa fii nevoit să muncesti pentru asta.

Nu-ți pasă dacă există o linie de mașini în spatele tău; o să mergi cât de încet vrei, râzând de oamenii aceia care nu te pot depasi.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Unii spun că dualitatea personalității tale este simpatică și fermecătoare, Geamanule, în timp ce alții te consideră cu două fețe. Ești împrăștiat, nervos și îți pierzi rapid interesul. Nu ești o persoana care sa reziste sub presiune și ai tendința de a fi puțin imatur.

Zodia care în 2023 ar putea rămâne singură. Astrologul Mariana Cojocaru dezvăluie care sunt nativii care vor fi părăsiți

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Racule, ești atât de sensibil, încât oamenii simt că ar merge printr-un câmp minat, fără să știe niciodată când ar putea spune ceva care să te declanșeze. “Schimbător” nici măcar nu începe să descrie seria de emoții prin care treci zilnic.

Horoscop special. Leu (23 iulie – 22 august)
Trebuie să fie totul despre tine, tot timpul. Leii sunt zadarnici, egocentrici și se bucură de atenție. Trăiești pentru laudă și pui doar întrebări într-o conversație pentru a încerca să revii la subiectul tău preferat – tu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.