Horoscop special: Cele mai negre secrete ale zodiilor scoase la lumină de eclipsa de Luna plină în Scorpion din 5 mai 2023

Eclipsele au loc de aproximativ două ori pe an, ceea ce face ca acestea să fie mult mai rare decât lunile pline obișnuite.

05 mai 2023, 15:26
Horoscop special: Cele mai negre secrete ale zodiilor scoase la lumină de eclipsa de Luna plină în Scorpion din 5 mai 2023

Horoscop special: Între Mercur retrograd și eclipsa de soare hibridă de luna trecută, primăvara a fost deja plină de schimbări, dar încă nu se întrevede un sfârșit. De fapt, intensitatea abia a început. Pe măsură ce viitoarea eclipsă de Lună se va desfășura în Scorpion, temerile pe care ai încercat să le ferești din vedere vor fi în centrul atenției. Dar nu lăsa horoscopul să te țină pe loc. În schimb, ia în considerare modul în care eclipsa de Lună din Mai 2023 îți va afecta semnul pentru a fi o oportunitate de a fi eliberat de grijile care te-au ținut blocat.

Având loc într-un semn de apă fix, eclipsa de Lună din luna Mai – denumită și Luna Florilor – va evidenția locul în care cauți cel mai mult control și autoritate în viața ta.

Deși aceste calități sunt esențiale, uneori te pot împiedica să experimentezi pe deplin plăcerile pe care lumea le are de oferit. Pe măsură ce soarele continuă să călătorească prin semnul care caută confort al Taurului, ești chemat să renunți la dorința de a-ți înăbuși dorințele pentru a îmbrățișa mai bine ceea ce te hrănește și te împlinește. Eclipsele de Lună sunt un timp de eliberare; din moment ce luna va fi în eclipsă în Scorpion, un semn în detrimental său, ceea ce ești chemat să eliberezi acum va fi profund transformator.

Ce este o eclipsă de Lună?
Eclipsele au loc de aproximativ două ori pe an, ceea ce face ca acestea să fie mult mai rare decât lunile pline obișnuite. O eclipsă de Lună este creată atunci când Pământul se poziționează între Soare și Lună, determinând o umbră aruncată pe suprafața Lunii. Acest lucru tinde să lumineze teme care nu ar fi dezvăluite în mod obișnuit în timpul unei luni pline obișnuite, ceea ce face ca revelațiile pe care le simți în timpul acesteia să fie incredibil de puternice. Deoarece luna se află într-o poziție stresantă în timpul unei eclipse, aceste evenimente lunare pot fi destul de epuizante pentru corpul tău fizic, așa că poate fi benefic să o iei mai ușor în timpul acestor evenimente rare.

Ce este o Lună plină florală?
Luna plină a lunii mai este denumită „Luna plină florală”, datorită faptului că mai este luna în care florile răsar pe tot globul. În timp ce Luna plină a lunii mai este întotdeauna considerată a fi o „Lună florală”, acum se întâmplă să fie și o eclipsă de Lună, ceea ce o face un eveniment astrologic și mai special.

Când are loc eclipsa de Lună din mai 2023?
Eclipsa de Lună de pe 5 mai din Scorpion va evidenția teme legate de epurarea și eliberarea emoțională. Această eclipsă este un moment pentru a recunoaște temerile pe care le-ai evitat, în special cele care te-au împiedicat de la satisfacție și împlinire. Acum este momentul să recunoaști ce sentimente grele pot ieși la suprafață, pentru a le face față și a le lăsa să plece. Deoarece această eclipsă are loc de-a lungul Nodului Sud, există dorința de a expulza părți din tine pe care le-ai depășit, astfel încât să poți îmbrățișa pe deplin confortul și certitudinea către care te îndrepți.

Horoscop financiar. Cele mai de succes zodii, sunt sortite sa întoarcă banii cu lopata în mai 2023
Iată ce secrete scoate la lumină eclipsa de Lună plină florală din 5 mai 2023:
Horoscop special: Berbec (21 Martie-19 Aprilie)
În această lună, eclipsa de Lună plină în Scorpion aruncă lumină asupra temerilor și a dezavantajelor pe care le ascunzi în jurul acceptării sprijinului și asistenței altora. Ca semn independent al zodiacului, nu-ți permiți întotdeauna să te bazezi pe cei dragi, dar această eclipsă este o oportunitate de a elibera nevoia de a-ți exercita întotdeauna autosuficiența. Acceptă ajutorul care ți se oferă acum, Berbec. Nu te face mai puțin capabil să ai grijă de tine.

Horoscop special: Taur (20 Aprilie-20 Mai)
Pe 5 Mai, eclipsa de Lună plină în Scorpion îți va lumina relațiile și parteneriatele romantice. Acesta este un moment pentru a-ți elibera nevoia de control când vine vorba de conexiunile tale, dragă Taur, pentru că în cele din urmă s-ar putea să te împiedice să experimentezi aceste legături la maxim. Acum este momentul să ai încredere că oamenii din viața ta sunt aici pentru a rămâne și, dacă simți că nu sunt de încredere, ar putea fi timpul să o termini. În general, această eclipsă este o oportunitate de a îndepărta orice anxietate sau îngrijorare în legătură cu relațiile pentru a vedea ce (sau cine) rămâne până la urmă.

Luna mai 2023 aduce SURPRIZE pentru ZODII. Cine trebuie să aibă grijă la bani și cine de sănătate

Horoscop special: Gemeni (21 Mai-21 Iunie)
Pe măsură ce eclipsa din Scorpion se desfășoară, vei fi încurajat să eliberezi orice obiceiuri sau practici învechite din viața de zi cu zi care nu sunt aliniate cu confortul și satisfacția ta maximă. Acest lucru ar putea determina o schimbare a dietei, a rutinei de dimineață sau a modului de abordare a productivității. Este un moment pentru tine să te gândești la modul în care poți exercita prea multă limitare, aici, dragă Gemeni. Nu trebuie să îți dorești să te atașezi excesiv de ritualuri care îți limitează sau împiedică creșterea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

MAI 2023 – zi specială. Eclipsa de Lună plină sub magia numărului 5. Ce mesaje are pentru noi?
Eclipsa de Lună de Lună Plină din Scorpion sosește pe 5 mai 2023. Aceasta este o Eclipsă de Lună în penumbră în care Luna Plină intră în penumbra Pământului, diminuându-și ușor luminozitatea. Deși nu este la fel de puternică ca o eclipsă totală sau parțială de Lună, efectele eclipsei penumbrale măresc energiile Lunii Pline, făcându-le extrem de intense.

Eclipsele de Lună Plină, chiar și cele penumbrale, pot aduce finaluri, închideri și evenimente transformatoare care ne trec de la o stare de conștiință la alta. Se poate întâmpla o schimbare bruscă, permițându-ne să eliberăm trecutul și să ne schimbăm viața într-o nouă direcție.

Un lucru care iese în evidență în cadrul acestei Eclipse de Lună din mai 2023 este o parte din simbolismul magic și sincronicitățile din spatele acesteia. Să aruncăm o privire mai profundă asupra mesajelor pe care această eclipsă are pentru noi, la ce ne putem aștepta și cum putem lucra în armonie cu aceste vibrații cosmice.

Eclipsa de Lună din Scorpion și magia numărului 5
Eclipsa de Lună Scorpion cade în a 5-a zi a lunii a 5-a la 14 grade în Scorpion. 14 este, de asemenea, conectat la numărul 5 (1+4), făcând energiile numărului 5 aparente și puternice.

Ceea ce este, de asemenea, interesant este simbolul Sabian corelat cu 14 grade de Scorpion este „Copii care se joacă cu 5 movile de nisip”. Simbolurile Sabiane sunt imagini clarvăzătoare descărcate de mediumul, Elsie Wheeler pentru fiecare grad al zodiacului. Astrologii au lucrat cu aceste imagini încă din anii 1920, folosindu-le pentru a aduce un plus de sens evenimentelor cosmice.

Încă o dată, numărul 5 revine în Simbolul Sabian al acestei eclipse, eludând poate că aceasta este o energie pe care ar trebui să o salutăm, să o îmbrățișăm și să o folosim pentru a naviga prin aceste energii. 5 este un număr sinonim cu schimbarea, creativitatea, imaginația și joaca. 5 este, de asemenea, conectat la elementele – pământ, aer, foc, apă și eter. În astrologie, casa a 5-a este asociată cu semnul Leului, dragostea, dragostea, copiii noștri și lucrurile pe care le facem pentru distracție.

Copiii care se joacă cu cele cinci movile de nisip reprezintă libertatea noastră de a explora și extinde mintea noastră superioară. Pe măsură ce copiii se joacă, ei învață, se dezvoltă, își folosesc imaginația și se integrează în lumea din jurul lor. Un copil poate fi pierdut ore întregi în joacă, fără să știe cât de mult învață de fapt.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.