Horoscop special: Cele mai NOROCOASE zodii din a doua jumătate a anului 2023

Mai norocos pentru unii, dezavantajos pentru alții, așa se conturează acest an și în a doua lui parte. Următoarea perioadă va fi magică pentru 6 nativi ai zodiacului, deoarece aceștia vor experimenta fie câștiguri financiare, armonie în viața lor de cuplu, fie succes profesional.

06 iun. 2023, 06:59
Horoscop special: Cele mai NOROCOASE zodii din a doua jumătate a anului 2023
Zodii norocoase pe final de an 2023. Dacă în prima parte a anului nu ai avut prea mult noroc, cine știe, poate că de data asta e rândul tău

Zodii norocoase pe final de an 2023. Dacă în prima parte a anului nu ai avut prea mult noroc, cine știe, poate că de data asta e rândul tău să sărbătorești.

Zodii norocoase: Taur
Cei născuți în Taur, ambițioși din fire și foarte hotărâți, vor avea un an fantastic în continuare. Au muncit din greu în prima parte a anului, iar rezultatele eforturilor lor nu vor întârzia să apară. Primele câștiguri se vor vedea în a doua decadă a acestui an.

În ceea ce privește dragostea, Taurul va avea surprize mari de la partenerii lor de viață. Fie le vor fi cereri în căsătorie, fie își vor mări familia cu un nou membru. Romantismul va fi prezent pe tot parcursul anului, iar dragostea acestor nativi va fi mai puternică ca niciodată.

În ceea ce privește sănătatea, cei născuți în zodia Taur se pot odihni liniștiți. În afară de simple răceli și gripe, aceștia nu se vor confrunta cu probleme majore.

Marele Venus alături de puternicul Saturn dau peste cap viața tuturor zodiilor. Cristina Demetrescu dezvăluie care este Horoscopul verii pentru nativii zodiacului

Și asta nu este tot – 2023 va fi un an foarte bun și emoțional pentru Taur. Dincolo de succesul profesional și de vești bune în ceea ce privește veniturile financiare, Taurul își va găsi sufletul pereche și chiar va ajunge să-și dorească să aibă copii.

Este și un an interesant pentru cei care își doresc o nouă iubire în viața lor, relații interesante pot apărea între un Taur și un Vărsător.

În urmatoarele șase luni din 2023, Taurii vor avea verdele ca și culoare norocoasă. Verdele este asociat cu natura și puterea.

Zodii norocoase: Fecioara
Fecioarele vor avea în continuare un an prosper și favorabil pe toate planurile! Sunt șanse foarte mari ca acești nativi să se poată reorienta profesional, să călătorească acolo unde nu au mai fost niciodată sau să aibă o schimbare radicală de imagine. Afacerile vor deveni pozitive, iar abilitățile lor de comunicare și abilitățile diplomatice le-ar putea aduce promovări.

Fecioarele vor avea câștiguri uriașe în a doua parte a lui 2023. Probabil că vor deveni foarte bogate dacă urmează cu strictețe planurile pe care le-au făcut la sfârșitul anului 2023. Vor avea un an de vis și nu vor trebui să muncească prea mult, deoarece banii vor veni fără prea mult efort.

Horoscop rune. Prosperitatea și abundența nu ne vor mai ocoli până la finalul lunii. LAGUZ vine cu schimbări, NAUTHIZ-restricţii, iar WUNJO aduce protecţie totală pentru o zodie

Fecioara este destinată culorilor pământii, cum ar fi maro închis, verde și chiar nuanțe puternice de albastru. Dar în a doua parte a lui 2023, albastrul închis, care este o culoare puternică, rece, întruchipează încrederea în sine și ajută la echilibrarea nervilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.