Marele Venus alături de puternicul Saturn dau peste cap viața tuturor zodiilor. Cristina Demetrescu dezvăluie care este Horoscopul verii pentru nativii zodiacului

Conjunctura astrală de la acest moment este una destul de rară, deci și una deosebit de intensă. Cristina Demetrescu a dezvăluit cum vor fi afectați nativii de aceste tranziții pe parcursul acestei veri.
Alina Costache
05 iun. 2023, 12:11
Marele Venus alături de puternicul Saturn dau peste cap viața tuturor zodiilor. Cristina Demetrescu dezvăluie care este Horoscopul verii pentru nativii zodiacului
Marele Venus alături de puternicul Saturn dau peste cap viața tuturor zodiilor. Cristina Demetrescu dezvăluie care este Horoscopul verii pentru nativii zodiacului

Cristina Demetrescu a dezvăluit cum va arăta vara anului 2023 pentru semnele zodiacale. Vara aceasta va fi una extrem de intensă pentru majoritatea nativilor, tranzitul lui Saturn în Pești fiind principalul responsabil pentru această situație. O altă conjunctură astrală care va avea un impact semnificativ asupra zodiilor este intrarea lui Venus în zodia Leu. Energiile sunt extrem de intense și se vor simți în fiecare sector al vieții noastre.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu iunie-decembrie 2023: Planetele sunt puţin turbulente. Karma aduce deconturi la Balanţe, căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni

Cei mai mulți dintre nativi vor avea parte de un traseu productiv, care îi va ajuta să se regăsească și să se ridice la potențialul lor maxim. Pe de altă parte, avem și zodii care trebuie să fie foarte atente la deciziile pe care le iau în această perioadă, deoarece impactul va fi unul pe termen lung și foarte lung.

Cristina Demetrescu a dezvăluit cum va fi afectat fiecare semn zodiacal în parte de aceste conjuncturi astrologice. Multe dintre tranzitele care vor avea loc în această perioadă sunt destul de rare, ceea ce face ca acest moment să fie unul cu totul special, de care trebuie să profităm din plin pentru a ne regenera și pentru a ajunge să fim cea mai bună variantă a noastră.

Cristina Demetrescu dezvăluie adevărul despre Horoscopul verii 2023

„Horoscopul verii 2023 – Berbec

Berbecul, primul semn al zodiacului, va fi vedetă în continuare, prin prisma faptului că sensul vieții, destinul se poziționează pe această zodie. Tranzitul lui Jupiter, care a fost și este cea mai bună dintre planete, vine cumva și îi împinge spre direcții şi idei noi, curajoase, spre o viață independentă. Influenţaţi de Saturn aflat în zodia Pești, unii Berbeci se întreabă unde este binele, pentru că ei resimt tranzitul din punct de vedere medical sau al unor travalii pe care le parcurg. Numai că Berbecul poate evolua cel mai bine exact atunci când iese din zona de confort şi este obligat să caute soluții. Iar intrarea lui Jupiter în Taur, pentru Berbeci este foarte bună din punct de vedere financiar. În momentul de față Berbecu nu riscă decât dacă stă pe loc sau dacă se lasă pradă valurilor care îl duc la fund.

Horoscopul verii 2023 – Taur

Taurul beneficiază de Marele Benefic care a intrat în zodia lui pentru un an și ceva. Dincolo de faptul că își deschide niște drumuri, la momentul acesta, un tranzit de 12 ani al lui Jupiter se întâlnește cu un tranzit de 18 ani al destinului, şi sunt ocazii unice. Taurul trebuie să îşi deschidă foarte bine partea senzorială şi dacă apar blocaje care pot avea legătură cu un șef, cu interesele familiei, trebuie să aștepte și să spere. Va trece de această perioadă, apoi lucrurile vor fi foarte bune pentru el. Este o perioadă bună pentru Taurii care doresc să fie independenți, care vor să fie freelanceri, care vor să își schimbe grupul de care aparțin. Își schimbă cumva direcția, regăsesc noi vocații, generează noi pasiuni.

Horoscopul verii 2023 – Gemeni

Pentru Gemeni este o perioadă bună din punct de vedere al închiderii unor cicluri, al împăcării unor situații, al vindecării, al sănătății. Sunt oameni care vor primi vești bune în urma unor diagnostice care probabil în ultimii ani i-au supărat. Da, se schimbă o paradigmă în viața Gemenilor. Devin mai liniștiți, devin mai calmi și de aici se generează noi idei pentru viitor. Ei sunt pe un apogeu profesional al viețiil lor, iar aceia dintre Gemeni care nu se regăsesc în ce spun în momentul de față, probabil că nu sunt pe drumul cel bun. Da, ei sunt mai flexibili și pot să se repoziționeze, practic, oricând. Dacă nu există apogeul profesional, până la urmă este vorba despre asumarea unor responsabilități care pot fi legate și de familie, ceea ce este un lucru foarte bun pentru viitorul lor. Deci, pentru Gemeni mai multă sănătate, liniște și idei care se ascund undeva în subconștientul lor; acele abilități, talente pe care dacă meditează un pic, s-ar putea să le găsească acolo, în interior.

Horoscopul verii 2023 – Rac

Racii sunt într-o perioadă de evoluție, de învățare, de educație. Să-și facă curaj, chiar dacă sunt puțin mai refractari, pentru că oportunitățile nu sună la uşă. Sunt un pic mai departe de pragul ușii. Dacă te simți blocat, dacă simți că nu te mai regăsești în viața ta, cumva trebuie să-ți faci curaj și de a călători, și de a învăța și de a evolua spiritual.  Pentru Rac există o energie foarte bună, care se numește energie de protecție, undeva zona protecție este foarte bună. Racul nu este zodia care să riște foarte mult în această perioadă. Este o zodie binecuvântată și protejată și, mai ales că este o zodie de apă, intuitivă, ceea ce simte trebuie să și promoveze.

Horoscopul verii 2023 – Leu

Mari șanse din punct de vedere profesional, promovare, creștere, recunoaștere socio-profesional pentru zodia Leu. Dincolo de tranzitul Lunii Negre, care ne supără pe toți din zona asta în perioada următoare, Leul este implicat în tensiuni, în blocaje, prin energia pe care o generează. Deci, din punct de vedere al verii, este posibil ca Leul, în anumite colective care se află, să fie un fel de gică-contra. Da, pentru că este Luna Neagră, pentru că este Marte, pentru că sunt orgolii, pentru că el vede lucrurile foarte diferit și s-ar putea undeva să nu-i convină anumite situații și la el să fie cheia. Din punctul ăsta de vedere, este foarte posibil să-și atragă conflicte și animozități. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, Leul este pe un tranzit foarte bun, foarte sus. Dacă lași orgoliile, dacă speculez momentul, dacă ai viziune și nu te blochezi în lucruri meschine și mici, atunci este foarte posibil să fie una dintre cele mai binecuvântate zodii. Trebuie să fie foarte atent la bani, la investiții, la împrumuturi care sunt pe termen lung. Dacă investește în profesia lui, în cariera lui, care este foarte bine aspectată în momentul de față și își asumă acele responsabilități care trebuie, atunci va ajunge în punctul care trebuie.

Horoscopul verii 2023 – Fecioară

Fecioara poate călători, poate studia dincolo de granițele țării, adică are perspective foarte largi vizavi de drumuri în străinătate. Apropo de evoluția spirituală a Fecioarei, undeva orizontul este foarte larg pentru această zodie și energiile de pământ o ajută foarte mult. Pentru Fecioară, Jupiter în Taur o elevează, o ridică, îi creează idealuri noi. Fecioara este posibil să se implice în viitor în tot felul de proiecte. Simte așa un plus de energie. Blocajele care pot interveni pentru zodia Fecioarei din zona partenerială, adică partenerul de viață este posibil să nu fie de acord cu proiectele unei Fecioare. Este o perioadă bună din punct de vedere al transformărilor pentru această zodie, să nu le fie frică de schimbări majore, să lase lucruri în spatele lor și să meargă înainte.

Horoscopul verii 2023 – Balanţă

Zodia Balanței este cea care va suporta tranzitul karmei. Zona relaţiilor va fi traversată pentru următorul an și jumătate de Axa Vieții. Se mai schimbă  raportul de forțe în ceea ce privește relațiile Balanței. Karma decontează foarte multe pentru această zodie. Să sperăm că undeva au lăsat în spate, pentru că au avut o perioadă de schimbare foarte mare, pe care nu știu dacă toate Balanțele și-au făcut curaj să o facă. Este o zodie care amână, care tergiversează sau care să lasă influențată. În momentul de față este posibil să ajungă la o anumită scadență, dar este o perioadă profitabilă din punct de vedere financiar. Sunt multe Balanţe care sunt ajutate cumva de univers și destin, și sunt repoziționate pur și simplu de la sine. Schimbări profesionale pentru zodia Balanței, și mai multă muncă în următorii 3 ani, de unde și, probabil, profiturile. Dacă depun efort și dacă investesc, profiturile sunt mari într-adevăr. Şi nu vorbesc neapărat de bani care vin din salariu, vorbesc și de bani care vin prin activități care țin de talentele lor.

Horoscopul verii 2023 – Scorpion

Scorpionul este o zodie care capătă din ce în ce mai multă forță, putere, profunzime spirituală, emoțională, aspecte ce au legătură cumva cu profunzimea intuitivă a Scorpionului. Este o perioadă mai intensă din punct de vedere al iubirii, dar este foarte importantă pentru maturizarea acestui nativ. Totuși, se energizează un pic mai mult această zodie. Este o perioadă bună pentru alianțe, pentru căsătorie, pentru a întâlni persoana potrivită și nu în ultimul rând, Scorpionul începe proiecte noi din punct de vedere profesional. Destinul este cel care lucrează în favoarea lui. Este o zodie care schimbă odată la o perioadă de timp traiectoria, iar la momentul acesta recuperează toată pierderea energetică din următorii 3 ani, adică va fi cumva pe val.

Horoscopul verii 2023 – Săgetător

Săgetătorului nu este o zodie care este pe cel mai mare val sau ar putea să fie vorba despre un val interior, dacă vrei, care ține de emoție și ține de nevoia de regăsire de sine. Saturn în zodia Pești îi obligă cumva pe Săgedători să organizeze mai bine lucrurile la nivel personal, de familie, de casă, de confort propriu. Îi ajută să ajungă la profunzime, la cercetare, dezvoltare și evoluție spirituală, mai puțin pe priecte care ţin de ambiţie. Este o perioadă foarte bună pentru sănătate. Jupiter intră pe o zonă medicală pentru zodia Săgetătorului. Este o conjunctură foarte bună pentru noi locuri de muncă, a unor perspective profesionale foarte interesante, dar mai mult canalizate către ceea ce îi place Săgedătorului să facă, mai puțin legate de ambiții. Adică îl ajută cumva să se regăsească și să și câștige suficient de bine. Urmează o perioadă foarte creativă pentru Săgetătorii care doresc cumva să o ia de la zero în anumite proiecte ori domenii şi să-și valorifice un pic abilitățile personale.

Horoscopul verii 2023 – Capricorn

Capricornii sunt și ei, ca restul zodiilor de pământ, foarte bine aspectați de noua intrare a lui Jupiter în zodia Taurului. În viața lor sunt lucruri care vin mai ușor decât în viața altor zodii. Este o perioadă foarte bună din punct de vedere al iubirii, al procreerii. Capricornii se pot îndrăgosti și pot da mai multă importanță vieții personale decât vieții profesionale, așa cum au fost obișnuiți. Pe de altă parte, pot scăpa de ambițiile acelea legate de funcții sau de roluri socio-profesionale care îi consumă, și se pot lăsa mai lejer pe valul acesta al creativității. Este un alt episod din viața Capricornului, în care o ia de la zero prin a nu mai demonstra celorlalți cât de puternici sunt ei, ci prin a-și demonstra lor înșişi ce pot face cu aceste abilități pe care le au. Proiecte în continuare pentru Capricorn, vizavi de casă de domiciliu. Unii se mută în altă parte, alții revin în țară, alții își schimbă orașul. Continuă niște proiecte prin Destinul acesta care intră în zodia Berbecului pentru cei care încă nu au rezolvat cu tot felul de proiecte imobiliare. Şcoală multă pentru Capricorn, trebuie să învețe – apropo de creativitatea despre care vorbeam puțin mai devreme -, mai și învățăm.

Horoscopul verii 2023 – Vărsător

Vărsătorii, dincolo de această tatonare a lui Pluton care cumva le schimbă niște perspective, sunt o zodie care sper că a învățat ceva de la tranzitul lui Saturn, care acuma este poziționat pentru ei pe sectorul banilor. Unii încep să-și valorifice potențialul, alții devin mai conștienți de abilitățile lor și calculează mai bine în sectorul financiar. Oricum, Saturn nu bagă în traistă, el aduce bani foarte mult prin muncă, dar este o perioadă în care Vărsătorul va dori să investească. Poate să investească în zona imobiliară, poate să investească în școală, în viitorul lui sau al copiilor lui. Termină totuși o perioadă dificilă, o perioadă grea, care a fost legată și de sănătate și de unele încercări prin care a trecut. Poate comunica foarte mult și se poate regăsi foarte mult în planul comunicării. Destinul este tot așa, într-o zonă în care poate să să învețe să vorbească, să valorifice aceste lucruri, să scrie, să predea și, nu în ultimul rând, să se folosească mai mult de planul acesta al comunicării.

Horoscopul verii 2023 – Peşti

Zodia Peștilor este cea care suportă tranzitul lui Saturn, este zodia cu cea mai mare greutate în această perioadă, pentru că Saturn, acolo unde revine o dată la 30 de ani, generează niște lecții, și acum este vorba despre această zodie care trebuie să fie foarte atentă, să citească și foarte bine semnele pe care le primeşte şi să nu stea. Trebuie să-și valorifice foarte atent timpul pe care îl are și sunt în situația de a învăța. Jupiter este undeva pe Taur, care pentru ei înseamnă foarte mult deschidere către cunoștințe şi orizonturi noi. Pot ieși din anumite blocaje, anumite prizonierate în care au fost până în momentul de față. Se pot elibera, pot deveni mai liberi, dar ar trebui să facă mai mult efort. Saturn te pune în situaţia să-ți asumi mai multă responsabilitate, dar o responsabilitate la nivel colectiv. Cine este Peștele, ce a venit să facă pe pe planeta Pământ și ce este în stare să facă?”, a dezvăluit Cristina Demetrescu pentru Antena 3.

Citește și: Horoscop iunie 2023. Cristina Demetrescu anunţă că plouă cu bani pentru o zodie

Spynews
Dana Roba este în stare de șoc! Ce a aflat, abia acum, de la fiicele sale, la un an distanță de la bătaia soră cu moartea primită
Bzi.ro
Carmen Harra a spus totul despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol: „El este un independent!“
Fanatik.ro
Capcana în care pică turiștii români din Bulgaria. Mulți au fost amendați cu 500 de euro: ”La noi trebuie să știi legea”
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are dreptul. Ilegal dacă stai la bloc. Nu poți aduce modificări
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Anunțul momentului de la BNR pentru toți românii cu credit în LEI
Adevarul
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de combustibil: „nu mori, va fi rece mașina” VIDEO
Spynews
Accuweather ne-a anunțat când o să plouă prima oară în București după canicula care a „topit” România. Mai avem de îndurat 7 zile de chin
Spynews
Betty Salam clarifică situația căsniciei și relația pe care o are cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista neagă că există alt bărbat în viața ei: "Nu voi divorța" | VIDEO
Evz.ro
Impozitarea pensiilor. Calculele pentru 2025
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Acuzații GRAVE la adresa iubitului Dianei Maria, fata ucisă de urs în Bucegi. „Adevărul??? Am împins-o pe Diana în râpă ca să...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Intoxicație suspectă la un Hotel de 5 Stele din Olimp! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție după ce mai mulți turiști au acuzat stări severe de rău
Capital.ro
Banii de care trebuie să te ferești în România. Alertă pentru cu bani cash. Trebuie predați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
substantial.ro
Mai Mult de 90% Dintre Turiștii care Solicită Ajutorul Salvamontiștilor Nu Știu Cum să Reacționeze în Fața Animalelor Sălbatice
MediaFlux
CUM afli PENSIA din septembrie. Ministrul Muncii ARATĂ decizia
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?