HOROSCOP special: Cele mai norocoase zodii din a doua parte a lunii septembrie 2023. Vezi dacă ești pe listă

Mercur retrograd nu a făcut decât să adauge dramatism, făcând mai dificilă găsirea răspunsului la o problemă fără a crea accidental mai multe probleme.

16 sept. 2023, 23:44
HOROSCOP special: Cele mai norocoase zodii din a doua parte a lunii septembrie 2023. Vezi dacă ești pe listă

HOROSCOP special: Creierul tău s-a mișcat cu o milă pe minut de când a început sezonul Fecioarei pe 23 august? Și mai puțin în modul eficient, de rezolvare a problemelor pentru care este cunoscut acest semn? Pentru că asta a fost cu siguranță atmosfera pentru majoritatea. Desigur, Mercur retrograd nu a făcut decât să adauge dramatism, făcând mai dificilă găsirea răspunsului la o problemă fără a crea accidental mai multe probleme.

Acestea sunt zodiile care se bucură din plin de a doua jumătate a lunii septembrie 2023.

HOROSCOP special: GEMENI
Nu este sezonul tău, dar vei simți destul de puternic vibrațiile lui Mercur în această lună, dragă Gemeni. Pe măsură ce Soarele trece prin a patra casă, vei fi ocupat să pui în ordine treburile legate de casă și viața de familie. Cu toate acestea, deoarece patronul zodiei tale este retrograd, nu te aștepta să poți uniformiza lucrurile peste noapte. Este posibil să dureze ceva înainte de a fi mulțumit de munca pe care o desfășori în acest domeniu. Deși această lună nu este una deosebit de socială pentru tine, vei fi prea ocupat ca să observi.

Horoscop Mihai Voropchievici toamnă 2023. Zodiile care au parte de belşug şi fericire până la Crăciun

HOROSCOP special: FECIOARĂ
Ești personajul principal în această lună, dragă Fecioară, în timp ce Soarele și Mercur călătoresc prin prima ta casă a sinelui și a identității personale. Acum este un moment incredibil de norocos să îți acorzi prioritate ție și activităților care îți fac plăcere. Dar, în calitate de soluționator de probleme al zodiacului, ești obligat să te ocupi și de sarcini care nu sunt ale tale. Din fericire, aceasta este cea mai productivă perioadă a anului pentru tine și vei putea să faci multe lucruri pe lista ta de făcut cu ușurință. Deoarece conducătorul tău, Mercur, este încă retrograd, s-ar putea să nu fii sigur cum să mergi mai departe cu unele eforturi. Dar din moment ce planeta comunicării este exaltată în semnul tău, nu ar trebui să te țină pe loc prea mult.

Cele 4 zodii susceptibile să își piardă interesul amoros în septembrie 2023. Cine trebuie să fie onest până la capăt?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.