HOROSCOP special: Cele mai norocoase zodii din octombrie 2023. Vezi dacă ești în topul astrologic al succesului!

Echinocțiul de toamnă a trecut de mult. Latte-urile cu gheață se transformă, ușor-ușor, în ciocolată caldă, tricourile pentru bebeluși se transformă în pulovere și, odată cu trecerea verii, găsirea unei persoane speciale pe care să o iei cu tine este acum la putere, datorită sezonului Balanță.

08 oct. 2023, 15:34
HOROSCOP special: Cele mai norocoase zodii din octombrie 2023. Vezi dacă ești în topul astrologic al succesului!

HOROSCOP special: Balanta este fluturele social al zodiacului, asa ca acest sezon este cel mai favorabil pentru prioritizarea relatiilor. Va exista o capacitate fără efort de a relaționa și de a înțelege pe ceilalți în această perioadă a anului, ceea ce va face mai ușor să te asociezi cu cineva care împărtășește interese similare cu tine. Deoarece începutul sezonului Balanță coincide cu începutul echinocțiului de toamnă, există dorința de a găsi un echilibru sănătos în toate domeniile vieții, datorită zilelor și nopților care ating o lungime egală.

Citește și Horoscop special: 4 ZODII ale căror relații intră la testul longevității. Îl trec sau nu

Cu semnele cardinale (Berbec, Balanță, Rac și Capricorn) fiecare fiind inițiatori în felul său, acest sezon își susțin cel mai bine caracteristicile, permițând mai multe opțiuni de amestecare.

HOROSCOP special: Berbec (20 martie – 19 aprilie)
Soarele călătorește prin a șaptea casă a aventurilor romantice în această lună, luminându-ți dorința de conectare și socializare în relațiile cu ceilalți. Această perioadă a anului tinde să-ți schimbe atenția mai mult către relațiile tale cu ceilalți, decât spre cea pe care o ai cu tine însuți. Deși acest lucru poate avea impresia că te îndepărtează de activitățile tale independente, îți permite să-ți consolidezi parteneriatele în moduri noi. Vei ajunge să descoperi că relațiile tale cu ceilalți sunt o reflectare directă a ta, Berbec, iar atunci când ești înconjurat de oamenii potriviți, ei ajută la creșterea ta personală.

HOROSCOP special: Rac (21 iunie – 22 iulie)

Pe măsură ce Soarele continuă prin a patra casă de casă și familie în această lună, dorința ta de conectare, echilibru și intimitate în viața ta privată va fi principala ta prioritate. Este esențial să ai nu doar un spațiu sigur în care să te retragi, ci și un mediu de bun gust care să-ți susțină dorința de intimitate cu ceilalți. Luna aceasta, vei fi mai conștiet de această dorință și te vei simți înclinați să aduci mai multă plăcere în habitatul tau natural prin găzduirea de evenimente, re-decorarea sau petrecând mai mult timp cu familia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Citeşte şi

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 8 octombrie 2023
Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Robert Ohotto, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto
Fiecare dintre voi, empații care v-ați trezit spiritual, știți că aveți un aspect care este muritor (aspectul uman) și un aspect care este nemuritor (sufletul). Ambele aspecte există în voi, sunt reale/ adevărate. Voi aveți cele cinci simțuri „umane”, dar aveți și alte simțuri, pe care alți oameni încă nu le-au accesat. Ambele tipuri de simțuri sunt reale/ adevărate.

Voi sunteți sub contract aici, pe Pământ, iar acest contract implică, printre altele, să trăiți în ambele Lumi (cea vizibilă și cea invizibilă) în același timp. Când veți încerca să trăiți numai în una dintre cele două lumi, când veți merge la una dintre extreme, veți suferi și vi se va limita accesul la abilitățile de vibrație înaltă. Este necesar ca voi să acceptați ideea: „Sunt un om iubitor și în același timp, sunt un om care are încă furie în interiorul său. Sunt muritor și nemuritor, în același timp.

Horoscop 9-15 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Leii sunt implicați în conflicte și trec prin momente de furie, Scorpionii se reafirmă

Am cele cinci simțuri clasice și în același timp, sunt o ființă multisenzorială cu mult mai multe simțuri decât cele cinci «obișnuite»”.
Cu cât sunteți mai mult dispuși să trăiți în același timp în două lumi diferite, cu atât aveți acces la mai multe abilități de vibrație înaltă și la mai multă Grație divină. Și totul este trecut în Contractul vostru sacru, așa este prevăzut să trăiți/ funcționați voi.

Noi, empații, suntem acum într-o nouă „sală de clasă”, noi creăm acum o nouă „programă” și le spunem celorlalți oameni: „Te pot ajuta să te vindeci, te pot ajuta să ajungi la un alt nivel de putere, să îți identifici Menirea, dar nu o voi face în termenii egoului tău rănit, ci o voi face folosind trauma ta. Te bagi sau nu?”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.