Horoscop special. Cele patru zodii care își pierd interesul amoros și pot pune capăt relațiilor în ultima săptămână a sezonului Scorpion 2023

Având în vedere faptul că această săptămână a început cu un tranzit de mare impact cunoscut sub numele de Lună Nouă în Scorpion, știm automat că această săptămână se deschide cu conflicte. După cum merge cu conflictul, acesta trebuie rezolvat. În ultima săptămână a sezonului Scorpion, avem multe tranzite care ne vor ajuta să rezolvăm orice probleme conflictuale pe care le avem. Din păcate, o mare parte din conflictul nostru are de-a face cu viața amoroasă. Și... ce să faci în privința asta?

15 nov. 2023, 14:46
Horoscop special. Cele patru zodii care își pierd interesul amoros și pot pune capăt relațiilor în ultima săptămână a sezonului Scorpion 2023
Horoscop special. Cele patru zodii care își pierd interesul amoros și pot pune capăt relațiilor în ultima săptămână a sezonului Scorpion 2023

Cele patru zodii care își pierd interesul amoros și pot pune capăt relațiilor în ultima săptămână a sezonului Scorpion 2023. Chiar în vârf, știm că ceva se întâmplă și știm că vom juca un rol important în felul în care va merge. Cu o Lună Săgetător în spatele nostru, putem să ne dăm seama că ne vom simți competitivi într-o anumită măsură, iar modul în care se desfășoară acest lucru pentru patru zodii este în ideea că dacă vom face ceva la fel de drastic precum „despartirea”, apoi luăm ce este al nostru cu noi, când plecăm.

Citește și Zodii care nu pot începe ziua fără o cafea. Cum să îţi bei cafeaua, în funcţie de zodie 

Cele patru zodii care își pierd interesul amoros și pot pune capăt relațiilor în ultima săptămână a sezonului Scorpion 2023

Săptămâna aceasta aduce în discuție mult egoism… sau este doar autoprotecție? Odată cu Luna pătrată pe Venus pe 16 noiembrie, vom vedea că sentimentele noastre pentru partenerii, întâlnirile sau prietenii noștri s-au diminuat substanțial. Este ceva la care trebuie să lucrăm și dacă nu ne mai interesăm?

Asta e treaba: nu mai suntem interesați de ei și nu ne putem minți cu ideea că încercarea de a face lucrurile să funcționeze este o idee bună. Știm deja unde se duce asta. Aceste patru zodii vor vedea „timpul final” în ultima săptămână a sezonului Scorpion 2023, 13 – 19 noiembrie 2023.

Taur

Ei bine, nu poți spune cu adevărat că nu ai văzut asta venind. În săptămâna 13 – 19 noiembrie 2023, te-ai fi gândit totul până la punctul în care nu te mai gândești la asta. A venit săptămâna în care trebuie să faci o mișcare, așa cum ai văzut că stagnarea îți poartă doar inima. Nu mai ai rezistența să ții pasul cu un partener care clar nu te ascultă atunci când îi spui că este o problemă serioasă aici.

Partea de sus este că nu te mai înțelegi cu această persoană, deoarece ei „cumva” știau că va veni, dar nu au vrut niciodată să-și asume responsabilitatea pentru rolul lor în distrugerea relației. În timpul Lunii Săgetător, vei putea să profiti de dragostea pe care o ai pentru această persoană, stand cu ochii pe faptul că într-adevăr trebuie să o închei cu ei. Este trist, dar câte șanse poți oferi unei persoane înainte să îți vina să-ți smulgi părul din cap?

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Horoscop chinezesc: Aceste 4 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste în a doua parte a lunii noiembrie