Zodii care nu pot începe ziua fără o cafea. Cum să îţi bei cafeaua, în funcţie de zodie 

Astrologii spun că, indiferent de ceea ce am face, astrele influențează nu doar comportamente, ci și preferințe. Dacă e să intrăm și pe latură de numerologie, acolo unde totul are o semnificație aparte, s-ar putea să credem și mai mult că suntem, de fapt, atât de mici într-o lume în care un anume destin ne-a fost hărăzit și de la care ne putem abate doar cu mici pași.

14 nov. 2023, 17:11
Zodii care nu pot începe ziua fără o cafea. Cum să îţi bei cafeaua, în funcţie de zodie 

Astrologii susțin că există anumite zodii care nu pot începe ziua fără o ceașcă de cafea. Acești nativi o iubesc mult prea mult pentru a despărți de ea.

Zodia în care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața unei persoane, chiar și cele care țin de consumul cafelei. Astrologii sunt de părere că anumiți nativi sunt mai predispuși la a consuma cafea mai des. Descoperă și tu dacă te numeri printre ei, transmite catine.ro.

Cafeaua te ajută să-ți începi ziua cu mult mai multă energie. Multe zodii obișnuiesc să o servească la prima oră a dimineții, înainte de a servi micul dejun.

Consumul de cafea ar putea fi influențat de zodia în care te-ai născut.Nimeni nu îi poate nega gustul delicios, aroma specială și energia pe care ți-o oferă.

Pentru multe persoane servirea cafelei este un adevărat ritual. Ea aduce oamenii împreună și îi adună la povești.

Zodii care nu pot începe ziua fără o cafea. Berbecii o beau la prima oră

Berbec

Berbecii se numără printre acele zodii care nu pot renunța la cafea. Aceștia au un spirit aventuros, sunt ambițioși și au tendința de a face mult elcururi simultan.Pentru a avea mereu un nivel ridicat ale energiei, Berbecii obișnuiesc să bea multe cești de cafea pe zi. Află mai multe și despre câte cești de cafea sunt recomandate pe zi. Specialiștii susțin că ar trebui să existe un echilibru în consumul acestei băuturi.

Horoscop 15 noiembrie 2023. O zi plină de energie bună, dar mai sunt şi excepţii

Gemeni

Cafeaua îi ajută pe Gemeni să rămână în alertă și le oferă oportunitatea de a petrece timp cu prietenii la povești. Gemenii sunt în general destul de energici. Aceștia nu ar avea nevoie de cafea în viața lor, dar preferă să o servească tocmai pentru oportunitatea de a împărtăși o poveste nouă cu cineva.

Fecioară

Fecioarele sunt atente la detalii și au nevoie de cafea pentru a se putea concentra. Pentru ele ziua nu poate începe fără ceașca preferată de cafea. Astrologii spun că Fecioarele sunt mult mai productive după ce și-au băut cafea. Aceasta le ajută să fie mult mai organizate.

Scorpion

Scorpionii se folosesc de multe ori de cafea pentru a-și putea monitoriza randamentul din timpul zile. În funcție de câte cafele beau într-o zi, aceștia își pot da seama cât de bine le-a mers la muncă. Scorpionii au personalități complexe și caută tot timpul să se înconjoare de oameni care sunt și ei iubitori de cafea, scrie Astrology.com.

Zodii care nu pot începe ziua fără o cafea. Capricornii o beau la orice oră

Capricorn

Capricornii au o mentalitate de campioni. Aceștia au nevoie de cafea pentru a putea susține energia pe care o depun pe timpul unei zile. Aceștia muncesc din greu la obiectivele pe care și le setează. Un nativ din zodia Capricornului este predispus la a consuma cafea în exces, scrie YourTango.com.

Pești

Nativii din zodia Peștilor iubesc gustul cafelei. Pentru ei este un adevărat ritual să-și prepare o ceașcă de cafea și să o servească. Peștii pun foarte mult accent pe timpul pe care îl petrec singuri sau cu grupul de prieteni. Cafeaua este nelipsită din viața lor. Peștii preferă să o consume tocmai pentru a se bucura de sentimentul de liniște care vine la pachet cu acest ritual.

Cafeaua si astrele. Cum sa iti bei cafeaua, in functie de zodie

Astrologii spun că, indiferent de ceea ce am face, astrele influențează nu doar comportamente, ci și preferințe. Dacă e să intrăm și pe latură de numerologie, acolo unde totul are o semnificație aparte, s-ar putea să credem și mai mult că suntem, de fapt, atât de mici într-o lume în care un anume destin ne-a fost hărăzit și de la care ne putem abate doar cu mici pași.

Totuși, nu despre destin ne-am propus să vorbim azi, ci despre cafea, „treaba” la care ne pricepem foarte bine. Sau, mai exact, cum poate semnul zodiacal sub care ne-am născut să influențeze preferințele în materie de cafea. Și veți fi surprinși să aflați că la noi, chiar se potrivește! Așadar:

Berbec: tu, fiind prin definiție o personalitate energică, ai nevoie de o cafea cât se poate de strong, așa că espresso e tipul de cafea care ți se potrivește cel mai bine.

Minerva prezintă „urzeala astrelor” pe final de 2023. Ce schimbări apar la nivel mondial și personal, e rost de câştig!

Taur: se pare că ai gusturi fine, iar când spunem asta, ne bazăm pe faptul că nu refuzi niciodată o cafea din regiunea Guatemala, cunoscută pentru notele dulci, dar și cele cu diferite arome. În Guatemala, experții au identificat opt zone prolifice cultivării mai multor soiuri de cafea. Acest lucru a dat posibilitatea ca Guatemala să numere peste 100 000 de producători de cafea.

Gemeni: fire mai „domoală”, preferi cappucino sau caffee latte, adică nu îți place să servești o cafea tare. Totuși, ești genul de consumator care experimentează, așa că te încântă ideea de a degusta noi și noi sortimente.

Rac: dacă e să avem în vedere trăsăturile zodiei, racii au un calm de invidiat. Sunt relaxați, iar o cafea slabă e pe gustul lor. Poate chiar decofeinizată, ca nu cumva să abunde în energie.

Leu: mari iubitori de cafea, rar refuză o ceașcă de cafea. Dacă se întâmplă să fie și un espresso clasic, fără arome, servit într-un fel aparte, atunci chiar că există mari șanse să îi ai și la conversații infinite.

Fecioară: așa perfecționiste cum le știm, nu se dezic nici când e vorba despre cafea. Un lucru e clar: n-ai cum să fentezi o fecioară oferindu-i o cafea de o calitate slabă. Va remarca imediat calitatea și nu va avea niciun fel de reținere în a-ți transmite acest lucru.

Balanță: cafeau cu lapte, fără doar și poate, indiferent de modul de preparare. Așa că… știi cum să-i faci pe plac unei balanțe. J

Scorpion: discreți sau, mai bine zis, misterioși, vor căuta mereu ca tu să descoperi ceea ce le place. Astrele spun că le-ar plăcea cafeaua cu lapte, dar acum… cine știe. Neprevăzuți oricum rămân!

Săgetător: hmmm, e foarte probabil să nu dar greș cu o cafea cu caramel sau orice fel de combinații de arome, în care e musai să avem caramel.

Capricorn: sunt împătimiți nu neapărat de gust, ci de cum arată cafeaua, cum e prezentată. Chiar dacă vorbim despre cafea simplă, cappuccino sau oricare alt tip, important e să „ia ochii” pentru a fi pe gustul unui capricorn.

Vărsător: se știe că vărsătorii experimentează. Nu contează co vorbim despre stilul de viață, bucătărie sau cafea, totul e o experiență. De preferat, de fieare dată, alta. Le place inclusiv să își prepare tot felul de cafele, doar-doar să fie pe placul lor.

Pești: curios, însă oricând ar putea să refuze o cafea. Mai degrabă ar accepta un cocktail decât o cafea, însă asta nu înseamnă că nu consumă deloc.