Horoscop special. Cum afecteaza primul Mercur retrograd 2022 zodiile. Se anunta zile grele

Intre 14 si 25 ianuarie, mesagerul Mercur va retrograd prin a 11-a casa a relationarii, indreptandu-ti atentia spre proiectele de echipa care necesita revizuire

14 ian. 2022, 01:14
Horoscop special. Cum afecteaza primul Mercur retrograd 2022 zodiile. Se anunta zile grele

Din 14 ianuarie pana in 3 februarie, vom avea primul Mercur retrograd 2022. Etapa 14-25 ianuarie se petrece in Varsator, iar etapa 25 ianuarie – 3 februarie in Carpricorn.

Ce inseamna Mercur retrograd?
Planeta care supravegheaza comunicatiile, transportul si tehnologia pare sa se deplaseze inapoi de la punctul nostru de vedere pe Pamant timp de trei saptamani. Acest eveniment se petrece, de regula, de 3 ori pe an, iar uneori de 4 ori de an, asa cum va fi in 2022. Ti se pare ca intregul tau progres este tinut pe loc, dar, de fapt, este un moment in care trebuie sa te intorci spre interior, sa petreci timpul reflectand, revizuind si regandind orice lucru din viata ta petrecut in ultimele luni.

HOROSCOP 2022. Mantra magică pentru fiecare zodie. Cum atragi dragostea în viaţa ta
E si iarna, e si pandemie, si e chiar timp prielnic pentru o calatorie in interior, pentru o autoreflectie. Ai aceasta oportunitate ca sa gestionezi orice lucru lasat in spate si fara rezolvarea caruia nu poti merge mai departe.

Mercur retrograd – mai ales in Varsatorul cel umanitar si in Capricornul cel harnic – poate fi o perioada productiva pentru consolidarea legaturilor platonice, pentru a perfectiona un proiect de grup, pentru a reconsidera unele obiective profesionale. Este ca si cum ai pune piciorul pe frana, ai da putin inapoi, pentru a avea demaraj in calatoria spre inainte.

Cum influenteaza primul Mercur retrograd 2022 zodiile

BERBEC
Intre 14 si 25 ianuarie, mesagerul Mercur va retrograd prin a 11-a casa a relationarii, indreptandu-ti atentia spre proiectele de echipa care necesita revizuire si, eventual, spre prietenii vechi pe care simti nevoia sa-i cauti. Odata ce Mercur va reveni in a zecea casa a carierei, din 25 ianuarie pana in 3 februarie, vei arunca o a doua privire asupra drumului tau profesional si a modului in care ai urmarit recunoasterea publica. Trecerea in revista a obiectivelor tale si a planului de actiune pentru atingerea lor poate parea plictisitor, caci tu esti mai orientat spre munca decat spre analiza.

Horoscop special 2022: care sunt cele mai bogate zodii în 2022, dau lovitura la Loto, primesc moşteniri, afacerea înfloreşte

TAUR
Planeta comunicarii se misca inapoi prin casa zecea a carierei din 14 si pana in 25 ianuarie, necesitand o revigorare a aspiratiilor tale profesionale. Poate ca progresul cu privire la o oportunitate pe care ai sesizat-o s-a blocat sau te-ai gandit sa iti asumi mai multe responsabilitati astfel incat sa poti trece intr-un nivel mai inalt. Acum este sansa ta sa iei in considerare ce anume vrei sa obtii in lunile urmatoare si ce pasi te vor duce acolo. Din 25 ianaurie pana in 3 februarie, mesagerul Mercur va fi retrograd in a noua casa a aventurii si a invatamantului superior, indemnantu-te sa sa cercetezi orice experienta de extindere a orizontului si de stimulare a abiltiatilor pe care doresti sa le dezvolti in viitor.

GEMENI
Din 14 in 25 ianuarie, retrogradul lui Mercur se va petrece in casa a noua a aventurii, ceea ce ti-ar putea aduce sentimentul ca esti blocat undeva. Ai vrea sa poti calatori mai mult, sa poti petrece mai mult, dar daca nu poti face acest lucru este un moment oportun sa-ti redefinesti ideea de satisfactie. Nu este exclus sa participi la niste seminarii care sa-ti dezvolte anumite abilitati sau sa incepi o rutina de exercitii fizice. Intre 25 ianuarie si 3 februarie, Mercur se muta in casa a opta a legaturilor emotionale, sexului si reuniunilor. Ceea ce te impinge sa devii mai constient de relatiile tale, mai prezent , astfel incat sa existe reciprocitate si confort in doi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.