Horoscop special. Cum se aliniază stelele de Ziua Îndrăgostiților 2024 pentru fiecare semn zodiacal

Horoscopul iubirii de Ziua Îndrăgostiților. Ce le aduce zodiilor întâlnirea pasionalului Marte și întunecatului Pluto în Vărsător, după 15 ani petrecuți în Capricorn

14 feb. 2024, 06:00
Horoscop special. Cum se aliniază stelele de Ziua Îndrăgostiților 2024 pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop special. Buchetele de trandafiri, unghiile roșii și totul în formă de inimă nu pot însemna decât un singur lucru: Ziua Îndrăgostiților este aici! Fie că tânjesti după dragoste (Pești) sau vezi dragostea ca o afacere serioasă (Fecioară), cosmosul are lecții majore pregătite pentru viața ta amoroasă, indiferent de statutul relației tale.

Câteva tranzite ies în evidență de Ziua Îndrăgostiților. Pentru început, Venus (planeta iubirii și afecțiunii), va trece de la Capricorn la Vărsător, transformându-ne sentimentele despre angajamente.

Dacă ești singur, acesta este un moment introspectiv pentru a explora ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță și mulțumit.
Pe de altă parte, dacă ești într-o relație, Ziua Îndrăgostiților ar putea însemna să cedezi și să te gândești cu seriozitate dacă tu și partenerul tău veti merge departe.

În ciuda energiei aspre, mai este loc pentru joacă și romantism. Luna, care este staționată în Taurul guvernat de Venus, echilibrează atât emoțiile complexe legate de petrecerea singur a acestei vacanțe, cât și orice conversații incomode cu celălalt partener.

Venus este un semn sufocant, așa că îmbrățișează această atitudine. Gândește-te: călătorie senzorială, mâncare grozavă și, cel mai bine, o mentalitate cu buget redus. Chiar dacă te afli într-un punct dificil în această Zi a Îndrăgostiților, amintește-ți: sunt puține lucruri pe care o baie la lumina lumânărilor și timpul de calitate cu tine însuți nu le pot rezolva.

EXCLUSIV | Care este zodia care scapă de supărări și probleme! Astroloaga RomâniaTV.net Cătălina Gulan: „Universul a conspirat pentru acești nativi! Vin bani mulți în casa lor”

Mai mult, pe 14 februarie 2024, Marte este conjunct cu Pluto la 0° Vărsător! Aniversările  sau celebrările pot fi momente de mare bucurie, sau dimpotrivă, de mare provocare. Dacă viața noastră în general, sau în particular, nu corespunde așteptărilor noastre ideale, putem deveni frustrați sau dezamăgiți.

Pluto cu siguranță va apăsa pe butoanele lui Marte. Avem o alegere de făcut – putem folosi această energie imensă pentru a alimenta conflictele SAU pentru a alinia acțiunile noastre cu circumstanțele noastre.

 

Iată cum se aliniază stelele de Ziua Îndrăgostiților 2024 pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop special. Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Iubirea probabil nu este prioritatea ta principală în această Ziua Îndrăgostiților, Berbec, și cine te poate învinovăți? Rănile adânci au apărut la suprafață, așa că este de înțeles dacă nu doresti să îți dăruiești pe deplin inima.

Ai permisiunea totală de a-l lăsa pe acesta afară, Berbec, mai ales când Chiron tranzitează prima ta casă de identitate. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că romantismul este complet în afara mesei. Și iubirea de sine contează. Concentrează-te pe tine însuți și nu-ți face griji pentru inima altcuiva astăzi, în afară de a ta.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu, previziuni pentru toată luna februarie: Nori întunecaţi în relaţii după Valentine’s Day 2024

Horoscop special. Taur (20 aprilie – 20 mai)
Cosmosul îți zâmbește în această Ziua Îndrăgostiților, Taur, așa că singura ta treabă este să te delectezi cu toată dragostea. Pe frontul romantic, înflorești, dar vei simți și o mulțime de dragoste platonică curgând în drumul tău.

Dacă ești singur, poți forma noi conexiuni care au potențialul de a deveni ceva mare și semnificativ. Totuși, nu te mulțumi cu oricine. Cu luna și Jupiter în semnul tău, toată lumea vibrează cu energia ta, așa că ar fi bine să-ți alegi întâlnirea cu înțelepciune.

Dacă ești într-o relație, o noapte la o întâlnire se va simți foarte specială. Sărbătorește viața pe care ți-ai construit-o alături de partenerul tău.

Horoscop special. Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Așteaptă-te la haos total, Gemeni. Ești în sentimentele tale. Partea bună este că ai șansa de a vindeca profund rănile și rănile trecute atunci când vine vorba de încercările de dragoste.

Aceasta este o greutate mare de ridicat și nu o poti face singur. Dacă esti într-o relație, recunoaște și lucreaza în mod activ prin punctele accidentate ale relației tale. Munca interioară ar putea inspira transformări; să fie deschisă posibilitatea schimbării.

Dacă ești singur, lasa Ziua Îndrăgostiților să iti reamintească faptul că comunitatea ta este puternică. Petrece ziua cu fetele tale sau cu oamenii care ți-au arătat mare dragoste și sprijin.

Horoscop special. Rac (21 iunie – 22 iulie)
E cald aici? Rac, Ziua Îndrăgostiților arată foarte picant, așa că nu-ți fie teamă să arăți puțina piele – la propriu și la figurat. Soarele din Vărsător a creat o stare de spirit pasională, iar Venus activând zona relațiilor și echilibrului, aceasta este o zi promițătoare pentru dragoste.

Vorbim de intimitate și comunicare sinceră care elimină straturile și transformă parteneriatele tale. Experimentarea cu partenerul tău ar putea duce la revelații sexy, așa că păstrează mintea deschisă.

Dacă esti singur, ia în considerare să glisezi pe aplicații astăzi. Vărsătorul orientat spre tehnologie iti oferă o strălucire.

Citeşte mai multe pe sfatulpariuntilor.ro