Horoscop special: Din 18 octombrie, Jupiter iese din retrograd pe anul 2021. Cum vin spre zodii bogatia si norocul in continuare?

Vesti bune! Din 18 octombrie 2021, Jupiter isi reincepe mersul direct prin Varsator. Jupiter va mai sta aici cateva luni.

17 oct. 2021, 07:32
Horoscop special: Din 18 octombrie, Jupiter iese din retrograd pe anul 2021. Cum vin spre zodii bogatia si norocul in continuare?

Horoscop special:

Aceasta este sansa noastra a tuturor de a intelege si de a gasi scopul din spatele actinilor noastre.

Jupiter este retrograd in fiecare an cateva luni, timp in care energiile de abundenta care ii sunt caracteristice nu mai sunt asa de intense. De aceea, in aceste perioade ne focusam mai mult pe a fi recunoscatori pentru ceea ce deja suntem sau avem in loc sa speram pentru mai mult.

Desi Jupiter direct ofera mereu vremuri de crestere si expansiune a experientelor benefice de viata dar si a credintelor ce sustin evolutia.

Horoscop Urania 16-22 octombrie 2021. Luna Plină în Berbec influenţează puternic toate zodiile. Se încheie etape şi se deschid noi capitole
Chiar daca nu visezi la cote maxime, cel putin Jupiter direct te va pune in mentalitatea lui „poate, totusi, candva, acest vis se va intampla”. De tine depinde in mare masura ca visele sa devina realitate, nu doar de planete. Iata ce poti face tu cu vibratia ta, cu alinierea ta, cu dorintele tale ca sa le dai viata, in acest video AICI.

Abundenta lui Jupiter nu este doar cea financiara. Suntem sau devenim abundenti si printr-o sanatate mai buna, prin iubire revarsata cu bogatie spre noi, prin companie abundenta si recunoastere din plin a eforturilor depuse.

Jupiter revenit direct in Varsator ne ajuta sa vedem cum facand lucrurile corecte si cinstite obtinem rezultatele abundente la care ne asteptam.

Ce aduce fiecarei zodii revenirea in miscare directa a lui Jupiter in Varsator?

Horoscop special BERBEC
Cauta cresterea folosind autoritatea cu blandete, compasiune si intelepciune. Oriunde ai o putere asupra unui alt om, tot acolo exista si o oportunitate de invatare. Invita abundenta in viata ta aratand ca poti actiona responsabil si pentru binele tuturor, nu in maniere egoiste. Retine, doar pentru ca ai puterea de a face ceva nu inseamna neaparat ca trebuie sa si faci acel ceva.

Horoscop karmic octombrie 2021. Se anunţă despărţiri dureroase şi pierderi băneşti înaintea Sărbătorilor
Horoscop special: TAUR
Jupiter direct te incurajeaza sa iesi din zona de confort ca sa cauti cresterea spunand pur si simplu DA mult mai des, mai ales acolo unde altminteri ai fi spus NU. Asumandu-ti sansa de a trai viata iti va aduce dividende cat de curand. Nu ezita nici sa vorbesti pentru ca expresiile tale morale si etice vor avea putere si vor influenta in bine oameni.

Horoscop special GEMENI
Pentru tine, influenta lui Jupiter direct este mai mult despre ce dai in loc de ce sa primesti. Tu deja ai resurse abundente, chiar daca nu realizezi. Imparte din ceea ce ai, fie ca e vorba de bani, timp, energie, abilitati, iubire sau cunoastere. Facand asta cu resursele tale, le vei multiplica, nu vei ramane cu mai putin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...