Horoscop special: Începe zodia SCORPIONULUI! Umbră, întuneric, mister, transformare!

Scorpionul vine după Balanță a cărei energie este despre a ne conecta cu oamenii, este despre relații, plăcere, armonie, echilibru, căutare de compromisuri.

22 oct. 2022, 19:21
Horoscop special: Începe zodia SCORPIONULUI! Umbră, întuneric, mister, transformare!

Duminică, 23 octombrie 2022, Soarele intră în zodia Scorpionului. Scorpionul este cel mai puternic semn al zodiacului, este un supraviețuitor. Scorpionii au resurse absolut uriașe de putere interioară care îi fac să treacă prin cele mai dificile provocări ale vieții.

Zodia Sorpionului vine după Balanță a cărei energie este despre a ne conecta cu oamenii, este despre relații, plăcere, armonie, echilibru, căutare de compromisuri. Scorpionul este exact opusul. El este despre a caută adânc în relațiile tale, a-ți înfruntă fricile, demonii și aspectul întunecat al propriei persoane.

Dacă Balanță a fost despre lumina și dulcegării, Scorpionul este direct, aproape brutal și se scufundă în necunoscut.
Misterele vieții vin în atenția noastră atunci când începe zodia Scorpionului. Acest semn de apă este detectivul zodiacului, scormonind mult sub suprafață și descoperind secrete bine ascunse despre noi înșine, despre alții și despre lume în general. Acum este un timp în care vom simți nevoia să punem lanternă peste umbrele noastre, pentru a le transformă spre ce e acum adevăr.

Halloween-ul, sărbătoarea morților și alte asemenea evenimente au loc sub influență Soarelui în Scorpion, iar asta nu e o coincidență! Granița dintre lumea noastră și tărâmul spiritelor, atât cea vizibilă cât și cea invizibilă, devine mult mai subțire acum, crescându-ne abilitățile de a ne conecta cu cei ce au murit. De aceea suntem acum mult mai atrași spre tot ce este spiritual sau paranormal.

Așa cum costumele acestor sărbători onorează aspectele ce produc frică în restul anului, încearcă să faci la fel în viață ta, privind în ochi lucruri pe care mai degrabă le eviți, cum ar fi fricile tale sau anumite adevăruri. Confruntându-ți fricile te eliberezi și devii mult mai puternic în viață, iar această este o caracteristică pe care Scorpionul o are din belșug. Cu toții avem Scorpion undeva în harta natală!

Această luna pe care o trăim sub influență dramatică a Scorpionului ne da o nouă oportunitate să ne recalibrăm după ce ne uităm FĂRĂ RUȘINE la propriul întuneric bine ascuns, la misterele noastre, la adancimile noastre.
Nu putem nega, această energie este una mai densă și profundă, la granița dintre toamna și iarnă. Pe măsură ce nopțile devin mai lungi și ne apropiem de solstițiul de iarnă – cea mai lungă noapte din an – pe 22 decembrie, vom putea fi în stare să ne întâlnim noi cu noi înșine într-un spațiu de mai mare sinceritate, după călătoria prin sezonul Scorpionului.

Sub Scorpion, trăim perioada din an în care în mod natural ne vine să stăm mai mult în interior, atât în interior în spațîi calde și confortabile, cât și în interiorul propriei ființe. Cui ii arde să iasă afară când bate vântul sau plouă rece și poți stă liniștit pe canapea sau în pat, cu o pătură foarte moale, un ceai sau cafea de suflet, o carte bună sau un film preferat?

Această tendința de a fi precum animalele ce hibernează ne creează contextul de a ne reconecta cu noi înșine, iar asta este vital.
Să profităm de această perioada a anului pentru a trăi tranziția de la căldură verii, prin frumusețea toamnei și apoi prin întunericul ce ne va introduce în debutul sezonului de iarnă. Să lucrăm cu această energie, este vital. Tot vital este să ne ascultăm corpul, să ne recunoaștem creșterea de până acum  – chiar am parcurs fiecare un lung drum, să fim mândri ! – și să ne asumăm propria vindecare. Să ne recunoaștem umbrele, întunericul și secretele create tot de noi.

Perioada zodiei Scorpionului este cea în care trebuie să îți permiți să fii TU în totalitate, oricât de ciudat, nebun sau atipic ai fi și ai ascuns bine asta, de rușine, de frică de a nu fi judecat și respins de alții, neiubit, exclus și singur.

Sezonul Scorpionului ne întreabă ce nevoi autentice avem. Scorpionul este condus de Marte și Pluto. Marte coordonează energia, acțiunea, impulsul, războiului, iar Pluto conduce sexul, moartea și transformarea.

Vezi unde simți rușine despre oricare din aceste teme și vei află unde ai de lucrat și de vindecat. Fă o baie cu sare, flori, uleiuri esențiale și lumânări în jur că să introduci această energie în ține și să te reconectezi cu trupul tău. Scrie în jurnal, fă meditații ghidate și terapie că să poți lucra cu această intenție și energie.

Nevoile tale sunt cât se poate de în regulă. Așa cum ești tu – în totalitatea ta, cu lumini și umbre – ești foarte în regulă, iar sezonul Scorpionului îți va reaminti asta.

ÎN TIMPUL ZODIEI SCORPIONULUI …
CE SĂ FACI:
Dacă doreai să afli un adevăr despre ceva, acum este timpul să faci totul pentru a-l afla. Fii curios ! Scorpionul adoră răspunsurile iar singurul mod de a ajunge la esență lucrurilor este să pui multe întrebări, să fii cu ochii și urechile larg deschise și să investighezi totul și pe toată lumea din jurul tău.

CE SĂ SPUI:
Ceva intens și din toată inima. Pasionalul Scorpion este cunoscut că are sentimente extrem de puternice, chiar dacă le ține bine ascunse în interiorul sau. Nu te reține când Soarele este în Scorpion – spune ceva profund și mișcător ființelor pe care le iubești.

UNDE SĂ TE DUCI:
La un muzeu plin cu ciudățenii, la o locație bântuită sau la cimitir. Scorpionul este condus de Pluto, planetă sexualității, morții, transformării. Este un timp perfect să explorezi misterele necunoscutului sau a lumii de dincolo. Explorează mai profund aceste teme de sex, moarte, bani și putere. Citește despre orice practici sexuale, mergi la cimitir, află cum se transformă fluturii sau fii în contact cu războaiele, prin filme sau cărți – posibilitățile sunt nenumărate.

CE SĂ PORȚI:
Ochelari de soare închiși. Ochii Scorpionului sunt poartă spre sufletul sau ; deși vede tot, nu preferă că alții să le privească în suflet. Acoperă-ți ochii cu umbrele ochelarilor de soare și mergi incognito.

CE SĂ CUMPERI:
Orice care rezonează cu energia de mister, de la un film cu spioni și detectivi, la un binoclu, până la o lenjerie sexy misterioasă pe care o ții ascunsă de lume și o folosești doar în ocazii speciale.

LA CE SĂ FII ATENT:
Fii atent la furia Scorpionului ! Scorpionul este calm și adunat la exterior, dar are un vulcan activ de emoții îngropate în interiorul care poate exploda când este provocat. Ai grijă la sentimentele de gelozie, la obsesii și la comportamentul compulsiv sau la lucrurile dubioase ce se pot întâmplă pe la spatele tău.

CE SĂ AȘTEPȚI CU MARE PLĂCERE:
Pasiune, sex și intimitate. Scorpionul este puternic iubitor și foarte dornic să arate asta în dormitor. Întrucât Scorpionul este așa de dispus să meargă profund în adâncimi și să ne expună cele mai puternice trăiri, acesta este un timp pentru a consolida căile profunde ale inimii de a întări o relație în moduri total transformatoare.

Soarele și Venus în Scorpion pe 23 octombrie 2022. Ce ne așteaptă în acest moment, karma se va întoarce ca un bumerang la cei care au distrus şi au trădat
Cum îți va fi viață în timpul Scorpionului în funcție de zodie?
BERBEC
Relațiile tale se încing din pricina a tot ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Berbecul nu este un caracter ușor de gestionat, deci nu este o surpriză că sub o energie că cea a Scorpionului, relațiile îți pot fi intense. Este un timp pentru întâlniri foarte apropiate și predestinate. Vei mai avea de-a face cu taxe, conturi, asigurări sau orice altceva ce presupune să fii brutal de onest despre finanțele tale.

TAUR
Focusul tău este pe relațiile importante în timpul acestui tranzit. Taurul are acest dar de a îmbrățișa atât lumina cât și întunericul în relații și să își accepte partenerul atât cu bune cât și cu rele (poate și pentru că Taurul este îngrozit de schimbare deci își acceptă mai ușor partenerul, fiindu-i foarte greu să se despartă de acesta). Este deci un timp în care vei privi mai profund în relațiile tale, în care transformi ce nu funcționează și dai la o parte falsele pretenții.

Horoscop noiembrie 2022. Zodia care îşi acoperă subit toate cheltuielile. Luna cadourilor o prinde fără datorii
GEMENI
Este perioada din an în care scoți la suprafață și elimini obiceiurile proaste. O privire brutal de sincer la sănătatea și la rutină zilnică este necesară, precum și la productivitatea și la calitatea generală a vieții tale. Care sunt viciile tale cele mai proaste ? Care este acea mică schimbare pe care o poți face și care poate avea un efect uriaș asupra vieții, sănătății și muncii tale ? Gemenii tind să fie foarte pasionali despre muncă lor deci acum te poți aruncă pe zona această fără milă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.