Soarele și Venus în Scorpion pe 23 octombrie 2022. Ce ne așteaptă în acest moment, karma se va întoarce ca un bumerang la cei care au distrus şi au trădat

Pe 23 octombrie 2022, ora 10:52 - Venus și la 13:36 - Soarele intră în zodia Scorpionului, ceea ce înseamnă că relațiile personale și de afaceri, precum și sfera financiară, vor suferi transformari. Aceste sfere ale vieții vor fi supuse unor teste serioase și vor ieși la suprafață probleme care au fost neglijate anterior și nerezolvate.

22 oct. 2022, 12:27
Soarele și Venus în Scorpion pe 23 octombrie 2022. Ce ne așteaptă în acest moment, karma se va întoarce ca un bumerang la cei care au distrus şi au trădat

Prima decadă a lunii noiembrie va fi deosebit de dificilă – este o perioadă de evenimente fatale, emoții aprinse și procese mentale profunde. Intrarea Soarelui și a planetei Venus în zodia Scorpionului are loc în perioada staționării lui Saturn, ceea ce contribuie la concentrarea energiilor puternice. Saturn este planeta karmei, un profesor strict, „influența acestei planete obligă pe cineva să-şi reevalueze valorile sub influența circumstanțelor dramatice de viață și a schimbărilor dificile”, spune astrologul Marina Skadi.

Din 25 octombrie se deschide coridorul eclipsei de toamnă din 2022, când tema renașterii spirituale și a sentimentelor agonizante va contribui la atingerea unui nou nivel. Conjuncția lui Venus și eclipsa de soare din 25 octombrie vor acționa ca un izvor intern și vor forța oamenii să-și schimbe atitudinea față de parteneri, față de sfera banilor și tot ce are legătură cu aceasta.

Karma se va întoarce cu un bumerang la cei care au distrus și au trădat. Dar, ca urmare a luptei cu ei înșiși, îndoiindu-se și ezitând, în cele din urmă mulți se întorc de partea Luminii.

Semnul Scorpionului este locul alungării lui Venus. Din 23 octombrie până pe 16 noiembrie este o perioadă de pasiuni puternice și situații dramatice. Tranzitul Soarelui prin Scorpion activează cele mai întunecate părți ale personalității, oamenii manifestă adesea sentimente posesive, devin geloși, ceea ce poate duce la ruperea relațiilor. Sentimentele celorlalți, de altfel, sunt greu de înțeles. Focul Soarelui și Apa Scorpionului sunt în conflict între ele, tranzitul va dura până pe 22 noiembrie, iar în această perioadă reacția la ceea ce se întâmplă este prost controlată.

Axa Taur-Scorpion este asociată cu pericole și crize, probleme de viață și de moarte. Sezonul eclipselor de toamnă din 2022 trece prin această axă și ridică cele mai dificile subiecte. În această perioadă, totul este perceput prea acut și agresiv. Este o perioadă de dificultăți economice severe, de mari pierderi pe frontul militar. Coridorul eclipselor se va închide pe 8 noiembrie cu o eclipsă de Lună în Taur, iar din a doua decadă a lunii noiembrie fondul exterior va deveni mult mai calm. Și acest lucru va avea un efect pozitiv asupra stării de sănătate și a vieții personale.

Pe 29 octombrie, la ora 22:22, Mercur va intra în zodia Scorpionului, ceea ce va maximiza energia acestui semn, va crește importanța proceselor interne și va activa gândirea critică la mulți oameni. Cu toate acestea, până în a doua decadă a lunii noiembrie, gradul de tensiune este în creștere în întreaga lume – iar acest lucru va împiedica dobândirea confortului și a armoniei. În viitorul apropiat, principalul lucru este să salvezi și să păstrezi ceea ce îți este drag, deși există multe mai multe oportunități de a pierde și de a distruge.

Citeşte şi Venus şi Soarele se întâlnesc pe 22 octombrie 2022. 3 zodii au noroc la dragoste şi la bani!

Apa Fixă a Scorpionului dezvăluie procese subconștiente, în perioada energiilor active a acestui semn, sentimentele sunt stabile și profunde, dar sursa lor se află în adâncurile întunecate ale psihicului. Prin urmare, în timpul tranzitului Soarelui și Venus prin Scorpion, adesea nu este pentru bucurii exterioare. Acesta este un tranzit al extremelor, așa că până pe 16 noiembrie, fericirea și tristețea, viața și moartea, autocontrolul și crizele psihologice sunt indisolubil legate de ceva foarte semnificativ și însoțesc cele mai importante procese.

Opoziția Venus-Uranus din 5 și 6 noiembrie va aduce multă emoție în problemele de familie, relațiile patrimoniale și financiare, relațiile personale și de afaceri. Într-un moment, ceea ce a fost construit sau acumulat de-a lungul anilor poate fi distrus sau pierdut. Nu faceți cumpărături spontane, consultați-vă partenerii, petreceți timp cu familia și prietenii.

Reprezentanții semnelor fixe ale zodiacului: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător – vor simți mai puternic decât alții efectele eclipselor de toamnă din 2022 și tranzitul Soarelui, Venus și Mercur prin Scorpion. Aceasta este o perioadă dificilă în care este necesar să vă depășiți pe voi înșivă, principiile și convingerile voastre pentru a vedea noi perspective pentru dvs. Mulți oameni își vor schimba prioritățile, dorințele și nevoile, așa că nu ar trebui să vă faceți planuri grandioase până pe 22 noiembrie.

Citeşte şi Eveniment astrologic rar! Punctul stelar Venus în Balanţă. N-a mai fost așa din 1770. Ce trebuie să știi despre ziua de 22 octombrie

În ceea ce privește alte semne zodiacale, recomandările generale trebuie luate în considerare, dar trebuie avută prudență în orice. Acum nu este momentul să-ți asumi riscuri și să te angajezi în sporturi extreme. Nu trebuie să planificați operații chirurgicale, în special plastice și alte proceduri care vizează îmbunătățirea aspectului. După 10 noiembrie, fondul energetic va deveni mai favorabil și se vor putea trata chestiuni urgente. Dar, dacă este posibil, amânați acordurile de vânzare, achizițiile mari, datele nunților și alte alianțe, pentru a doua jumătate a lunii noiembrie.