Horoscop special: Luna nouă neagră în Taur din 19 mai 2023 aduce NOROC acestor 4 zodii

În această lună, Luna nouă iti va oferi ocazia de a restabili modurile în care te tratezi prin ritualurile și obiceiurile zilnice.

18 mai 2023, 10:29
Horoscop special: Luna nouă neagră în Taur din 19 mai 2023 aduce NOROC acestor 4 zodii

Horoscop special. Pe 19 mai 2023, Soarele și Luna se vor întâlni în Taur, creând ceea ce se numește o Lună nouă neagră. Există trei moduri diferite în care poate apărea o Lună neagră. Iar luna neagră a acestei luni, în special, este denumită Lună neagră sezonieră. Când în timpul unuia dintre cele patru anotimpuri au loc patru Luni noi în loc de doar trei. Aceasta este o formă mai complicată a Lunii noi negre și apare aproximativ la fiecare 33 de luni.

Iată de ce Luna nouă neagră din 19 mai 2023 aduce noroc următoarelor 4 zodii:

Horoscop special Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Ți se va cere să te retragi în lumea ta privată, Gemeni. Deși s-ar putea să fii cunoscut drept zodia curioasa și vorbăreata a zodiacului, această lună nouă va arunca lumină asupra unor părți ale subconștientului tău care sunt mult mai puțin sociale, făcându-l momentul perfect pentru a te familiariza cu nevoia ta de odihnă și relaxare. Înainte de a începe sezonul, este important să acorzi prioritate dorinței de mulțumire și stabilitate. Simte-te liber să te înghesui sub pătura preferată, cu preparate la pachet de la restaurantul tau preferat și bucura-te de liniște și pace.

Horoscop iunie 2023. Zodiile cu noroc nebun, întorc banii cu lopata şi atrag norocul ca un magnet

Horoscop special Fecioara (20 august – 21 septembrie)
Pe 19 mai, luna nouă a Taurului te invita noi începuturi în învățământul superior și în eforturile tale spirituale. De când a început Mercur retrograd, te-ai reconsiderat în ceea ce crezi, dar în această zi, vei întoarce o nouă pagina într-un mod care este asigurat și aliniat cu cel mai mare confort al tău. Este important pentru tine să te simți în siguranță în perspectivele tale despre lumea din jurul tău și, în această zi, modul în care alegi să te răsfeți cu cunoștințele și experiențele din viață va deveni limpede.

Previziuni rune. Ce zodie are protecţia runei ALGIZ în ultima săptămână din mai. Runa DAGAZ a activat karma

Horoscop special Săgetător (21 noiembrie – 20 dec.)
În această lună, Luna nouă iti va oferi ocazia de a restabili modurile în care te tratezi prin ritualurile și obiceiurile zilnice. Ca zodie orientata spre libertate, nu ești întotdeauna motivat de consecvență, dar, începând cu 19 mai, vei acorda prioritate plăcerilor pe care le cauți în mod regulat în viața ta de zi cu zi. Fie că este vorba de activitate fizică, hrană sau alimentație generală a corpului, acum este momentul să ne aplecăm spre aceste conforturi, oricât de mici ar părea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.