Horoscop special: Luna plină a lupului – 25 ianuarie 2024. Ce mesaje profunde aduce în pustiul nopților de iarnă

Luna plină a Lupului: 25 ianuarie 2024. Ce să faci și ce să nu faci ca să profiți de energia puternică a primei Luni pline din an.

24 ian. 2024, 13:29
Horoscop special: Luna plină a lupului – 25 ianuarie 2024. Ce mesaje profunde aduce în pustiul nopților de iarnă

Luna plină a lupului, prima lună plină din 2024, este o oportunitate excelentă de a stabili niște rezoluții ferme pentru 2024. Lunile pline, conform astrologiei, semnifică desăvârșirea și apogeul. Intuiția și emoțiile tale vor fi la apogeu și vei avea o viziune mai bună. Leul, un semn de foc cu centrul inimii și o reputație atât pentru înverșunare blândă, cât și pentru energie jucăușă, plină de ieșire, va avea Luna plină a lupului la apogeu joi, 25 ianuarie 2024. Luna plină a lupului din ianuarie 2024, deși este asociată în mod obișnuit cu emoții dramatice sau intense, înseamnă de fapt să te împingi să eliberezi temerile și nesiguranța care te-au împiedicat să iti atingi întregul potențial.

Peisaj astrologic de vis pentru trei zodii, după iarna lui 2024. Reușite pe bandă rulantă pentru acești nativi norocoși

În timpul acestei Luni a lupului, care este condusă de Leul curajos, calități precum compasiunea, generozitatea, împuternicirea, egoismul și lăcomia sunt în creștere. Este posibil să ai un sentiment de închidere cu chestiuni care s-au întâmplat în timpul lunii noi Leu de anul trecut și au avut un efect asupra capacității tale de a te exprima creativ și liber. Anunțuri majore ar putea apărea și în sectoare asociate cu Leul, cum ar fi artele, divertismentul, sportul și muzica.

Pentru a profita la maximum de această energie, explorează-ți cele mai profunde dorințe și fii deschis pentru a face schimbări care îți vor îmbunătăți relațiile, cariera și rutinele zilnice cu mai multă bucurie, pasiune și fericire. Dacă ai obiceiul de a pune nevoile altora înaintea nevoilor tale, acesta este ceva la care ar trebui să lucrezi cu adevărat.

Ce este Luna plină a lupului
Prima lună plină a anului se numește Luna lupului. Dacă Pământul poate vedea întreaga suprafață a lunii iluminată de lumina lunii, atunci asistăm la o lună plină. Dacă se întâmplă să te afli afară când luna este într-un sextil cu Soarele și Pământul în mijloc, poti experimenta acest efect, deoarece luna reflectă lumina soarelui înapoi. Dacă ești interesat de astrologie sau spiritualitate, ar trebui să știi că Luna plină are loc aproximativ la fiecare 29,5 zile.

De ce se numește Luna plină a lupului?
Luna plină a lupului este un nume popular pentru Luna plină din ianuarie. Multe culturi atribuie numele faptului că lupii urlau în timpul lunilor mai reci, când erau cei mai activi, așa cum se spune în Almanahul Vechiului Fermier. Termenul de „Lună a lupului” provine de la credința că lupii ar fi cei mai activi în timpul Lunii pline din ianuarie.

Horoscop Pavel şi Tamara Globa 2024. Ce zodii se vor îmbogăţi în curând, cine îşi pierde jobul, cine simte fluturi în stomac. O singură zodie primeşte „sărutul lui Dumnezeu”

În ce zodie este Luna Plină din ianuarie 2024?
Luna plină a lupului din 25 ianuarie cade în semnul Leului. Ca semn de foc fix, Leu, s-ar putea să fii deosebit de determinat să-ți spui părerea și să faci lucrurile după carte. În timpul acestei luni pline capricioase și romantice, este bine să sărbătoresti relațiile, să pui pe primul loc eforturile creative și să îți rasfesti copilul interior. Păstrează-ți pasiunea furioasă în frâu cu o oarecare seriozitate, responsabilitate și empatie pentru alți oameni. Ajută la răspândirea bucuriei!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Luna plină a Lupului: 25 ianuarie 2024. Ce să faci și ce să nu faci ca să profiți de energia puternică a primei Luni pline din an

Luna plină a lupului
Prima lună plină a anului va apărea în zodia Leului vibrant și energic pe 25 ianuarie 2024. Leul este într-o clasă de unul singur când vine vorba de drama pe care o trăiește. Pe lângă faptul că este însoțită de schimbări care modifică viața în cosmos, această lunație, cunoscută și sub numele de Luna plină a Lupului, provoacă răni adânci să iasă la suprafață. Te-ai aștepta la ceva mai puțin de la o zodie care este în mod normal asociata cu focul?

Pregătește-te pentru Luna plină a lupului care va avea loc în ianuarie, respectând regulile de ce trebuie și nu trebuie, care au fost aprobate de astrologi.
Leul este o persoană care nu pierde niciodată ocazia de a-i impresiona pe alții pentru că sunt zgomotoși, mândri și încântător de senzuali. Acest semn zodiacal particular este asociat cu ego-ul și stimulează gândirea creativă. Dacă te confrunti cu stres, s-ar putea să te simți obligat să revizuiesti proiecte artistice sau să cauti soluții neconvenționale la problemele cu care te confrunti.

Este posibil ca această lunație să ne facă să simțim ca și cum am avea nevoie de atenție; Cu toate acestea, trebuie să fim precauți în chestiunile legate de modul în care o căutăm. Acest lucru se datorează faptului că Soarele și Luna formează în prezent o legătură puternică cu Pluto, care este planeta puterii care este capabilă să sufere transformare.

Pe de altă parte, ni se oferă posibilitatea de a ne angaja în conversații profunde pe care le-am evita în mod normal.
Mai jos este listată cea mai eficientă modalitate de a naviga prin energia exuberantă a Lunii pline a Lupului în ianuarie.

Lucruri pe care ar trebui să le faceți în timpul Lunii pline a lupului din 25 ianuarie 2024
CE SA FACI: Oferă-ți o recompensă
Există un lucru despre un Leu. El se va bucura de un răsfăț delicios. Influența Leului îți readuce atenția asupra ta în timpul sezonului Vărsător, care este de obicei un moment în care te concentrezi pe a-i ajuta pe alții și pe a da înapoi comunității.

Permite-ti sa cedezi propriilor dorinte dupa ritmul agitat al sezonului Capricorn si compresia sezonului sarbatorilor. În loc să aștepți să fii ridicat la o poziție de proeminență de către o altă persoană, ar trebui să iei inițiativa de a te înălța oferindu-ti tu ceva drăguț.

CE SA FACI: Fă un efort pentru a te cunoaște pe tine însuți
Energia simplă a Leului oferă puterea de a rămâne rezistent în momentele delicate, ceea ce este deosebit de important în timpul lunii pline, care sunt foarte emoționale. Acorda atenție mediului înconjurător și fa tot ce iti stă în putere pentru a reacționa într-un mod adecvat. Încearca să menții capul sus.

Din cauza influenței lui Pluto, este probabil să observi schimbări la scară socială, mai degrabă decât la scară personală. Oamenii vor fi agitati pentru că acum vor avea loc multe schimbări colective. În consecință, cu cât suntem mai strategici și mai precauți în opinia noastră, cu atât lucrurile vor fi mai bune pentru noi. Acest lucru se datorează motivului anterior.

CE SA FACI: Fa din timpul singur o prioritate maximă
Cât timp a trecut de când ai participat ultima dată la un joc solo de înaltă calitate? Nu este genul acela; bine, poate că este și genul ăsta. În ciuda faptului că Leul este o creatură naturală, plină de lup, care are loc în ianuarie este momentul ideal pentru a te dedica introspecției.

Când îi permitem copilului nostru interior să iasă și să se joace, ni se amintește cât de incredibil de vindecator poate fi. Leul este zodia care oferă cele mai multe oportunități creative. Dacă îți lași inima să te ghideze, totul va cădea la locul lor așa cum ar trebui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.