Horoscop special Luna plină a viermelui 2023. La ce să fie atente zodiile în 7-8 martie

Energia acestui semn de Pământ va răsuna prin cosmos, pentru că Fecioara este un semn zodiacal practic, bine intenționat și eficient.

03 mart. 2023, 07:33
Horoscop special Luna plină a viermelui 2023. La ce să fie atente zodiile în 7-8 martie

Luna plină a lunii martie, denumită și Luna plină a viermelui (sau a râmei) este prima Luna plină după sezonul rece și marchează tranziția dintre iarnă și primăvară. De asemenea, va fi ultima Luna plină înainte de echinocțiul de primăvară care marchează începutul primăverii astronomice, precum și al Noului An astrologic.

În plus, Luna plină a viermelui este în zodia Fecioară (al șaselea semn zodiacal din horoscop).  Energia acestui semn de Pământ va răsuna prin cosmos, pentru că Fecioara este un semn zodiacal practic, bine intenționat și eficient.

Iată cum influențează Luna plină a viermelui din 7-8 martie 2023 fiecare zodie în parte!
BERBEC
Dragă Berbec, pregătește cafeaua pentru că ești pe cale să jonglezi cu multe responsabilități și proiecte legate de muncă. Programul tău se va umple destul de repede acum, și trebuie să fii concentrat pe prioritățile tale, mai degrabă decât doar să te desprinzi și să te distrezi. Un punct de cotitură important este în ceea ce privește viața ta profesională – poate că faci ultimele retușuri la un proiect mare pentru șeful tău sau închei contractul la un loc de muncă pentru a începe altul. Asigură-te că verifici starea de sănătate și programezi o întâlnire cu medicul sau cu nutriționistul dacă ceva pare în neregulă.

Horoscop Casandra. Ce zodii vor avea noroc la sfârşitul săptămânii

TAUR
Dragă Taur, lucrurile par luminoase pentru tine! Vei simți brusc că viața ta este plină de romantism, pasiune și distracție. Dacă ești singur, se anunță o oportunitate excelentă de a întâlni pe cineva, poate chiar un suflet pereche! Înconjoară-te cu prieteni, cu oameni dragi în zilele premergătoare acestei lunații, ieși în oraș și ai putea începe următoarea ta poveste de dragoste. Dacă ești într-o relație, te poți bucura și tu de acest vibe! Cum? Programează-ți ceva timp pentru sex și aventură cu partenerul. Dacă dintr-un motiv oarecare are loc o despărțire aproape de această lunație, este pentru că nu ai mai fost pe aceeași lungime de undă de ceva timp, iar un prieten se poate dovedi lupul paznic la oi.

MESAJE INGERI pentru zodii. Ce semne astrale sunt binecuvântate în luna martie 2023

GEMENI
Dragă Gemeni, oricât de mult ai vrea să te ocupi de carieră și de ambițiile tale, familia și viața domestică te vor trage în direcția lor. Nu vor ieși lucrurile chiar cum ai fi sperat. Ceva ar putea fi în neregulă, cineva ar putea fi bolnav sau s-ar putea să auzi știri neliniştitoare cu privire la o mutare sau la un imobil.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.